Výklad tarotových karet na tento týden: Býci urovnají všechny spory v rodině, Štíři budou mít všechno pevně v rukou

Výklad tarotových karet na tento týden: Býci urovnají všechny spory v rodině, Štíři budou mít všechno pevně v rukou
Cítíte poslední dobou pocit nejistoty? Neseďte tedy doma, s rukama založenýma v klíně, a vydejte se vstříc svému osudu. A jaký bude? To často nezáleží jen na vás, ale i na přízni tarotových karet. Pojďme se na ně společně podívat. Panny by se na své problémy měly podívat z jiného úhlu, Váhy by neměly odmítnout nabízenou pomoc a Vodnáři se pustí do úklidu!

Beran (21.3. – 20.4.)

Trpělivost bude pro vás tento týden opravdu klíčová. V zaměstnání se raději vůbec nepouštějte do nějakých větších projektů, raději je odložte na příští týden. Osm mečů vás varuje předtím, abyste se nezačali litovat, a hlavně obviňovat lidi kolem sebe. Za vaše problémy si můžete bohužel opravdu sami, tak nehledejte viníka.

Býk (21.4. – 20.5)

Díky Císařovně máte jedinečnou šanci urovnat všechny vaše dosavadní spory v rodině. Naplánujte si společnou večeři nebo nějaký zážitek a vše si v klidu vysvětlete, uvidíte, že se krásně pročistí vzduch kolem vás. V týdnu se vám pravděpodobně ozve kamarád či kamarádka z dětství. Neodmítejte toto pozvání a vyrazte si zavzpomínat.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Tento týden se vám bude dařit a všechny vaše cíle máte již na dosah. I nadále společně s kartou Deset holí objevujte své skryté vlohy, rozvíjejte je a vyzkoušejte i něco netradičního, co byste běžně neudělali. Pokud vás však čeká nějaké důležité rozhodnutí, odložte ho, není na to vhodná doba.

Rak (22.6. – 23.7.)

Čekají vás nějaké schůzky? Raději je zrušte, nemuselo by to pro obě strany dopadnout dobře. Visí nad vámi Pět mečů a hrozba hádek. Raději se jděte projít a záměrně se vyhýbejte všem konfliktům. Divoké hádky jsou to poslední, co potřebujete.

Lev (24.7. – 23.8.)

Užijte si volné a šťastné chvíle, které vám přinese konec týdne. Díky své pracovitosti, píli a odhodlání, s trochou pomoci karty Čtyři hole, jste dosáhli všeho, po čem jste již delší dobu toužili. Odpočinek si rozhodně zasloužíte.

Užijte si odpočinek, zasloužíte si ho
Užijte si odpočinek, zasloužíte si ho | Zdroj: Look Studio / Shutterstock

Panna (24.8. – 23.9.)

Co se takhle na daný problém podívat trochu z jiného úhlu pohledu. Karta Viselce k tomu přímo vybízí. Vyzkoušeli jste již opravdu vše, abyste dosáhli svých cílů? Někdy je potřeba dopřát si více času a přinést i menší oběť.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Neodmítejte nabízenou pomoc. Ve vašem okolí se totiž objeví člověk, plný nadšení a energie, a se vším vám dokáže pomoci. Rytíř pohárů vás zbaví strachu z neznámého, a vy se s chutí pustíte do realizace nových projektů.

Štír (24.10. – 22.11.)

Všechno máte pevně v rukou a krásně pod kontrolou, a tak vám karta Mága radí, abyste se chvíli soustředili jen sami na sebe. Teď je ten nejlepší čas k tomu věnovat se osobnímu růstu a vývoji. Máte dostatek síly a energie vrhnout se do všech nových projektů, které již delší dobu odkládáte. Jděte za svým vnitřním hlasem a buďte úspěšní!

Střelec (23.11. – 21.12.)

Komunikační dovednosti vám tento týden budou blízké, proto byste je měli vhodně využít. Král holí vás podrží v každé situaci, všechny problémy hravě rozlousknete, a navíc vás vaše okolí bude tento týden opravdu milovat.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Co jste si zaseli, to si tento týden také sklidíte. To, jak se chováte, se vám samozřejmě vrátí, v dobrém i ve zlém. Karta Spravedlnosti bude mít tyto dny na vás velký vliv a vaše minulost vás dožene. Pokud jste v nějakém sporu, vyhraje ten, kdo je v právu.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Teď jsou ty nejlepší dny na úklid všeho starého a nepotřebného. Sedm pentaklů vám dopřeje očistu a dodá vám příliv nové energie. Úklid se netýká jen vaší domácnosti, ale i vás. Zahoďte všechny myšlenky, které vás trápí za sebe a začněte s novým štítem.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Karta Ďábla je mocnou kartou a radí vám, abyste jí nepodlehli. Pokud zrovna řešíte nějaké problémy, nepodlehněte falši, ale vždy mluvte pravdu, zle by se vám to vymstilo! Pozor si dejte také na své osobní věci, hrozí vám, že o něco přijdete...

Zdroj článku:
  • Autorský text