Patříte mezi tato znamení zvěrokruhu, která nejsou náročná?

Patříte mezi tato znamení zvěrokruhu, která nejsou náročná?
Spousta z nás nikdy nemá ničeho dost. Neustále si vymýšlíme něco, co bychom si mohli koupit (nebo co byste nám mohli koupit vy), jak se k nám máte chovat nebo jak se máme chovat my k vám. Máme všeho málo a nikdo nám není dobrý, ať se chová sebelépe.

Tato znamení zvěrokruhu však nejsou náročná, ke štěstí jim stačí málo a jsou k ostatním milá, protože se jim líbí dělat ostatním radost.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste milí a nenároční. Nikdy nebudete chtít od někoho udělat něco, co on sám (či ona sama) nechce. Sice máte celkem vysoké požadavky na věci, které vlastníte, ale peníze si na nové přírůstky do vašeho domova vyděláte vždy sami. A vy víte, jak si vydělat peníze.

Nikoho tudíž nezatěžujete prosbami o koupi něčeho, co byste chtěli. Taktéž nikoho nebudete nutit změnit své chování jen proto, že se vám nelíbí. Víte, že každý člověk je jiný a je nesmysl přetvářet někoho k obrazu svému, protože pokud by všichni lidé byli stejní, nastala by nuda. A nuda je vaše nejhorší noční můra.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

K lidem se chováte extrémně mile a nic od nich nepožadujete. A lidé také poznají již po pár setkání s vámi, že vy ani nic nechcete, protože si vystačíte s tím málem, co máte. Máte tendenci být k lidem upřímní, proto všichni z vašeho okolí poznají vaše touhy téměř okamžitě, poněvadž jste hodně dobře čitelní, co se vašeho charakteru týče. Hlídáte si, aby vaše záměry nikomu neuškodily.

Pokud však nechcete někomu něco sdělit, neřeknete mu danou informaci, ale nikdy nepředstíráte, že jste někdo, kým ve skutečnosti nejste.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Taktéž vy jste velice upřímní a nenároční. Ke štěstí vám stačí málo, a to spokojená rodina. Děláte ostatním radost na svůj vlastní úkor a vůbec vám to nevadí. Někdy vypadáte domýšlivě, ale jedná se pouze o pocit lidí. Vaše upřímnost vám totiž nedovolí dělat ze sebe někoho jiného.

Nikdy po nikom nic nepožadujete, necháváte ostatní lidi dělat si, co se jim zlíbí. Vaši přátelé, pokud to jsou praví přátelé, vám často říkávají, že musíte myslet také sami na sebe, ale vás to nezajímá. Raději než vysedávat s přáteli půjdete na přesčas, abyste mohli dopřát své rodině něco více.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste extrémně nenároční, protože si myslíte, že na štěstí ostatních záleží mnohem více než na vašem štěstí. Podle vás mají ostatní lidé mnohem větší hodnotu než vy sami. Nikdy neporoučíte ostatním, spíše si necháváte poroučet, poněvadž pokud byste se vzepřeli svým přátelům, mohli by se cítit špatně, čehož vy rozhodně nechcete docílit. Jste také hodně upřímní, pokud víte, že vaše slova nikoho nezraní.

Zdroj článku: