Horoskop lásky na duben 2023 podle tarotových karet: Panny budou raději samy, Štíři vyřeší konflikt

Horoskop lásky na duben 2023 podle tarotových karet: Panny budou raději samy, Štíři vyřeší konflikt
Příroda v dubnu krásně kvete a stejně tak mnohým znamením pokvete i láska. Budete patřit mezi tato šťastná znamení i Vy? Nebo se na Vás tentokrát láskyplné dny nepřipravují? 

O lásku a vztahy musíme pečovat jako o malou květinku. Proč se květinám tak krásně daří právě v dubnu? Slunce jim dopřává láskyplné teplo a nebe je zase častuje tolik důležitou vláhou. Občas se ale snažíme sebevíc a naše láska začne přesto uvadat. Jak se bude v lásce v dubnu dařit Vám? Budete muset bojovat, nebo se naopak necháte jen unášet na vlnách romantiky a pravé lásky? Na to jsme se pro Vás zeptali tarotových karet a ty nám přinesly jasné odpovědi. 

Beran (21.3. - 20.4.) - Osmička pentaklů 

V dubnu si budete užívat začátky krásného vztahu. Budete si nejen užívat krásné pocity, které takové začátky nabízejí, ale nebudete brát věci na lehkou váhu a budete se soustředit také na budování pevných základů Vašeho vztahu. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Poslední soud 

V lásce se Vám v dubnu podaří překonat nemilé překážky a díky tomu Váš vztah pokvete. Zjistíte, že Váš partner je pro Vás vše, co jste si kdy vlastně přáli. Začnete opět věřit v pravou lásku a tu svou si budete náležitě užívat.

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Spravedlnost 

Duben pro Vás bude na poli lásky velmi zvláštním měsícem. Ukáže se pravda a každý dostane přesně to, co si zaslouží. Pokud jste o svou lásku čestně pečovali, nemáte se čeho bát. Pokud jste ale svou polovičku dlouhodobě zanedbávali, může to přinést nemilé konflikty a nečekané řešení. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Čtverka holí 

V dubnu si budete užívat krásné chvíle se svojí láskou. Budete si skvěle rozumět a po dlouhé době se budete cítit jako jedno tělo a jedna duše. Dokonce se můžete setkat také s nabídkou ke sňatku, nebo alespoň společnému bydlení. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Královna mečů 

V dubnu budou Vaše vztahy poněkud chladné. Budete se snažit vytyčit si hranice a vlastní postavení ve vztahu. Budete velmi nekompromisní a to se Vašemu partnerovi/partnerce příliš líbit nebude. Zkuste být raději mírnější a nevyhýbejte se kompromisům. 

Lvi, ve vašem vztahu dojde k ochlazení, budete si chtít ujasnit pozici
Lvi, ve vašem vztahu dojde k ochlazení, budete si chtít ujasnit pozici | Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Poustevník 

Na lásku nebudete mít tento měsíc příliš pomyšlení. Více si budete užívat chvíle o samotě. Dopřejete si dostatek času pro sebe, abyste si urovnali své myšlenky, touhy a přání. Díky tomuto procesu se nakonec Vaše srdce konečně zase otevře lásce. 

Váha (23.9. -23.10.) - Kolo štěstí 

Období smůly je za Vámi. V dubnu se Vám v lásce začne dařit mnohem lépe. Pokud zatím ve vztahu nejste, seznámíte se s novým člověkem, se kterým si dokážete představit budoucnost. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Šestka holí 

Neměli jste poslední dobou štěstí v lásce? Pokud Vás trápili konflikty s partnerem/partnerkou, dočkáte se usmíření a krásných chvil. Pokud na svou lásku ale teprve čekáte, dočkáte se také krásné změny. Vypadá to totiž na začátek nového vztahu. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Síla 

Láska se u Vás v dubnu neponese ani tak v duchu citového spojení, jako spíše silné sexuální energie. Užívejte si to, ale nestavějte svůj vztah pouze na fyzické přitažlivosti. Zapracujte také na emočních spojeních. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Svět 

V dubnu na Vás čeká setkání s člověkem, který se může stát Vaším celoživotním partnerem. Budete spolu tvořit krásný celek a Vy tak najednou budete mít pocit, že jste konečně našli druhou polovinu svého já, která rozehřeje Vaše srdce. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Páže holí 

Tento měsíc prožijete velké dobrodružství. Užijete si krásný a intenzivní románek, který sice nebude dlouhodobého charakteru, ale i tak pro Vás bude velmi příjemný. Jen od této osoby neočekávejte až příliš. Vyhnete se tak zklamání. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Desítka pohárů 

Váš vztah v dubnu jen pokvete. Vaše srdce bude plné lásky a Vy budete chtít pro svého partnera/partnerku udělat všechno na světě. A stejně tak i on/ona pro Vás. 

Zdroj článku:
  • Autorský text