Velký horoskop lásky na jaro: Střelci budou rozpolcení, Berani touží po romantice a vášni

Velký horoskop lásky na jaro: Střelci budou rozpolcení, Berani touží po romantice a vášni
Jaro může být pro mnoho znamení velmi romantické a plné lásky a vášně. Podívejte se, jak na tom bude právě vaše znamení.

Jaro s sebou s vyššími teplotami obvykle přináší pozitivnější náladu, nové zážitky a často také nové lásky. Mnoho lidí se však také ‘’znovu zamiluje’’ do svého dlouholetého partnera. Obecně můžeme říci, ž toto jaro bude pro většinu znamení veskrze pozitivní.

Beran (21. března - 20. dubna)

Berani se v jarním období mohou cítit více nezávislí, avšak stále touží po romantice a vášni. Pokud se jim podaří najít partnera, se kterým budou sdílet svou nezávislost a vášeň, může být toto jaro pro ně v oblasti lásky velmi pozitivní.

Býk (20. dubna - 21. května)

Býci se mohou v jarním období soustředit na stabilní a trvalé vztahy. Budou hledat partnera, který je podobně zaměřený na stabilitu a spolehlivost. Toto jaro je pro nalezení ideálního partnera jako stvořené.

Blíženci (21. května - 21. června)

Z Blíženců bude na jaře doslova sálat romantika. Budou toužit po vztahu, který bude plný nových zážitků a dobrodružství. Toto období může být pro ně v oblasti velmi pozitivní, pokud se jim podaří najít partnera, který bude sdílet jejich nadšení pro nové zážitky.

Rak (21. června - 23. července)

Raci mohou v jarním období hledat lásku, která jim přinese pocit bezpečí a ochrany. Mohou se cítit trochu zranitelní, takže budou hledat partnera, který jim bude poskytovat pocit jistoty. Pokud se jim podaří takového partnera najít, čeká je dlouhá doba společného štěstí.

Lev (23. července - 23. srpna)

Lvi mohou toto jaro toužit po vztahu, ve kterém budou moci být v centru pozornosti. Budou hledat partnera, který jim bude dávat pozornost a uznání. Pokud jej nenajdou doma, budou hledat jinde.

Lvi touží po hýčkání a pozornosti od svého partnera
Lvi touží po uznání a pozornosti od svého partnera | Zdroj: bbernard / Shutterstock

Panna (23. srpna - 23. září)

Panny se budou soustředit na svou práci a kariéru, takže mohou mít v oblasti lásky poněkud nižší priority. Současné vztahy tak budou drhnout. Pokud se však rozhodnou hledat lásku, budou hledat partnera, který bude sdílet jejich pracovní morálku a ambice.

Váhy (23. září - 22. října)

Váhy touží po harmonii a vyváženosti, na jaře to bude v partnerském vztahu platit dvojnásob. Hledají partnera, který bude respektovat jejich potřeby a názory a bude s nimi komunikovat otevřeně a upřímně. Toto období může být pro Váhy velmi pozitivní, pokud bude vztah plný vzájemného respektu a porozumění.

Štír (22. října - 21. listopadu)

Štíři zatouží po intenzivních a vášnivých vztazích. Budou hledat partnera, který bude sdílet jejich zápal a intenzitu. V partnerském vztahu pomůže si o těchto věcech otevřeně pohovořit. 

Střelec (21. listopadu - 21. prosince)

Střelci budou na jaře poněkud rozpolcení, jednak budou toužit po svobodě a nezávislosti, avšak zároveň budou otevření novým vztahům a zážitkům. Budou hledat partnera, který bude sdílet jejich zápal pro dobrodružství a nové zážitky nebo se budou snažit přimět současného partnera k akčnějším aktivitám. 

Kozoroh (21. prosince - 19. ledna)

Kozorohové se budou hodně soustředit na svou práci a kariéru, pokud mají partnera, se kterým společné cíle a ambice sdílejí, nebudou mít problém. Je-li však váš partner spíše romantik, nezapomeňte si na něj vyhradit čas.

Vodnář (19. ledna - 19. února)

Vodnáři se budou zaměřovat spíše na svá přátelství a společenský život, avšak pokud se rozhodnou hledat lásku, budou hledat partnera, který bude sdílet jejich nadšení pro nové myšlenky a zážitky. Pokud jste ve spokojeném vztahu, ale váš partner je spíše introvert, najděte si čas i na společné chvilky jen ve dvou.

Ryby (19. února - 21. března)

Ryby budou na jaře velmi citlivé. Toto období proto může být velmi pozitivní, avšak máte-li nezávislejšího partnera, nezapomínejte mu dopřát i trochu svobody, ať jej svými city nezadusíte.

Zdroje článku: