Smůla v dubnu čeká na čtyři znamení zvěrokruhu: Berani budou bojovat s nezodpovědným člověkem, Panny budou opuštěné

Smůla v dubnu čeká na čtyři znamení zvěrokruhu: Berani budou bojovat s nezodpovědným člověkem, Panny budou opuštěné
Smůla bohužel někdy zaskočí každého z nás. Tento měsíc padl nepříjemný verdikt hned na čtyři znamení. Budete patřit mezi ně? Jak si se smůlou poradit?

Pokud patříte mezi Berany, Blížence, Panny, nebo Vodnáře, mějte se v dubnu na pozoru. Čeká na Vás poněkud smolné období. Přehnané obavy ale nejsou na místě a rozhodně není třeba propadat panice. Vše se nakonec vyřeší a Vám se vrátí do života štěstí. Na co přesně si musíte dát v dubnu pozor? A jaké nepříjemnosti si pro Vás osud tento měsíc připravil?

Beran (21.3. - 20.4.) 

Páže holí

Do života Vám vstoupí velmi zajímavý mladý člověk. Může se jednat o novou známost, ale stejně tak o mladého kolegu, který k Vám do práce teprve nastoupil. Tento člověk je velmi zábavný a od začátku Vám bude opravdu sympatický. Nezkazí žádnou legraci a je přátelský a milý. Po chvíli ale objevíte také jeho negativní stránku a tou je nezodpovědnost. Bude mít tendence nedotahovat věci do konce. Uvědomte si to včas a nespoléhejte se na jeho práci. Pokud do něj vložíte svou důvěru a zodpovědnost, můžete toho hořce litovat. Svůj úkol by totiž nedokončil a veškerá zodpovědnost a kritika by padla na Vaši hlavu. Spoléhejte více na sebe a práci svého kolegy raději důkladně kontrolujte. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Dvojka holí 

V dubnu budete stát na rozcestí. Budete se muset rozhodnout, jakým směrem máte svůj život ubírat. Ani jedna z variant ale pro Vás aktuálně nebude příliš výhodná a Vy nebudete vědět, jak se máte rozhodnout. Pokud se nechcete rozhodnout špatně, dopřejte si dostatek času. Proberte si všechny možná varianty, možnosti a také jejich následky. Jen díky tomu se nakonec rozhodnete dobře. Udržte si čistou hlavu a nepropadejte panice. Vše má své řešení.

Panny, budete mít pocit, že spousta lidí, jenž jste považovali za kamarády, si Vašeho odstupu ani nevšimne
Panny v dubnu potrápí samota | Zdroj: Jaromir Chalabala / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Královna mečů

V dubnu Vás potrápí samota. Na jednu stranu se budete od lidí distancovat dobrovolně, protože budete toužit po klidu, který tolik potřebuje k utřídění myšlenek a postojů. Na druhou stranu Vám ale bude velmi smutno. Budete mít totiž pocit, že spousta lidí, které jste považovali za kamarády, si Vašeho odstupu ani nevšimne. Pokud se jim neozvete sami, v kontaktu nejste vůbec. Berte to jako příležitost, při které můžete protřídit opravdové přátele od pouhých známých. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Čtverka pohárů

Vaše smůla bude v dubnu poněkud zdánlivá. Budete sice propadat pocitům smutku a nenaplnění, ale bude to jen kvůli Vašemu negativnímu pohledu na život. Ve skutečnosti se Vám nic zlého dít nebudete. Přestaňte se na věci dívat černě a začněte se více soustředit na krásné věci které se Vám dějí. Díky tomu si uvědomíte, že opravdu máte být za co vděční a budete mnohem šťastnější. Pokud chcete nabrat více energie, začněte se více věnovat tomu, co Vás baví a naplňuje. Můžete začít sportovat, nebo se vrátit ke koníčku, který Vás v minulosti tolik naplňoval. Nenechávejte vlastní mysl, aby Vám kazila tak krásné dny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text