Těžké životní zkoušky potrápí v dubnu čtyři znamení: Raky mohou potrápit finance, Panny zase láska

Těžké životní zkoušky potrápí v dubnu čtyři znamení: Raky mohou potrápit finance, Panny zase láska
Na některá znamení čekají v dubnu těžké životní zkoušky. Nemusí to být ale nutně špatné. Díky nim se můžete posunout v životě dál a posilní to také Vaši osobnost.

Těžkých životních zkoušek se bojí asi každý z nás. Jsou nepříjemné a vyžadují velké množství naší energie. Přesto jsou ale k životu nezbytné. Díky nim si uděláme v životě pořádek a máme motivaci posunout se zase o kus dál. Velmi náročné zkoušky čekají tento měsíc na blížence, raky, panny a kozorohy. Jakým způsobem mohou v této zkoušce obstát? A jak se jim vlastně bude dařit? To se dozvíte na následujících řádcích.

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Páže mečů 

V dubnu Vás největší zkouška čeká v oblasti mezilidských a pracovních vztahů. Kolem Vás bude panovat nepříjemná a negativní energie. Setkáte se s lidmi, kteří budou velmi útoční a každé Vaše slovo naprosto překroutí. Jak se nakonec celá tato situace vyvrbí, bude jen na Vás. Bude totiž nejvíce záležet na tom, jak se k tomu postavíte. Pokud se necháte nakazit touto negativní náladou a zaujmete bojovnou náladu, problém nejen nevyřešíte, ale nejspíš ještě prohloubíte. Zkuste raději zjistit, co lidi ve Vašem okolí trápí a proč se takto chovají. Třeba jen potřebují Vaši pomoc. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Eso pentaklů 

Velká životní zkouška a zkušenost Vás čeká v oblasti práce a především financí. Budete mít příležitost získat krásnou finanční částku, která pro Vás bude velmi lákavá. Ve skutečnosti by Vám ale příliš štěstí a radosti nepřinesla. Pro její získání byste totiž museli mnohé obětovat. A to především dobré vztahy s kolegy a kamarády. Budete se muset rozhodnout, zda Vám finanční hojnost opravdu stojí za lásku a přízeň lidí, kterým na Vás doopravdy záleží. Toto rozhodnutí nebude snadné, ale bude velmi zásadní pro další vývoj událostí ve Vašem životě. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Milenci 

Velkou zkouškou projde v dubnu Váš vztah lásce a partnerským vztahům. Ve Vašem životě vyvstane mnoho dilemat, kdy bude bojovat rozum se srdcem a strach s touhou po štěstí. V minulosti jste byli velmi zranění milovanou osobou a kvůli tomu se nyní straníte lásce. Bojíte se uvěřit, že pravá láska existuje. Uvědomujete si, co od vztahu očekáváte a po čem touží Vaše srdce. Rozum Vám ale radí bránit se a ochránit své srdce před dalším zklamáním. V dubnu budete muset toto dilema vyřešit a uzdravit svůj postoj ke vztahům. Jinak se totiž připravíte o lásku, která je tentokrát tou pravou. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Síla 

Osud Vám do života v dubnu přihraje velké množství překážek. Nic se nebude dařit tak, jak jste si původně naplánovali. Budete ze všech těchto komplikací velmi unavení, ale přesto se nevzdáte. Dále budete bojovat za to, co je pro Vás opravdu důležité a po čem tolik toužíte. Tento boj bude vyčerpávající, ale Vy to nakonec zvládnete a v této zkoušce úspěšně obstojíte. Do budoucna tak budete nejen šťastnější, ale také mnohem silnější.

Zdroj článku:
  • Autorský text