Partnerský horoskop na 4. březnový týden: Střelci budou romantičtí, Lvi partnera povedou

Partnerský horoskop na 4. březnový týden: Střelci budou romantičtí, Lvi partnera povedou
Cestování s partnerem nemusí být pro některé z nás na škodu. Dobrodružný Beran totiž bude mít na nás vliv po celý týden. V pondělí se do jeho vlivu dostane Slunce, v úterý Měsíc v novu. Po celý týden můžeme mít nutkání dělat partnerovi radost nevšedními způsoby. Co čeká a nemine Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud ve vztahu nejste spokojení nebo si myslíte, že ztrácí svou jiskru, je nejvyšší čas to změnit. Nyní budete mít tu sílu vidět, co je se vztahem v nepořádku, a přimět partnera, aby se začal o vztah starat stejně jako Vy. Společně to dokážete, Vy sami však ne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Možná budete na partnera naštvaní za to, co udělal v minulosti. Tento týden si neužijete, pokud nenecháte minulost minulostí. Změnit nejde a tyto myšlenky by pouze kazili vztah mezi Vámi a Vaším partnerem. Raději vymyslete, jak tento týden strávit v klidu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pořádně se o svého partnera postaráte. Budete starostlivější než kdy jindy. Také mu navrhnete, abyste společně získali nové přátele a tím upevnili svůj vztah. Také o zábavu nebude nouze, nyní budete hodně kreativní, co se týče Vašeho partnerského života.

Rak (22. června – 22. července)

Začátkem týdne nemusíte svůj partnerský život zvládat, poněvadž se budete soustředit na více oblastí najednou, což pro Vás ani pro Vašeho partnera rozhodně nebude dobře. Uprostřed týdne se zaměříte převážně na svůj partnerský vztah, čímž partnera potěšíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše vůdčí schopnosti se v partnerském vztahu projeví naplno. Vy i Váš partner toužíte po změně, která by mohla zlepšit váš vztah, a tak popřemýšlíte, jak by se to dalo udělat, a následně svého partnera povedete do zdárného cíle.

Panny by se měly se svým partnerem usmířit
Panny by se měly se svým partnerem usmířit | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud mezi Vámi a partnerem existují neshody, urychleně je vyřešte. Můžete totiž strávit příjemný týden plný romantiky a intimity, ale pokud spolu máte problémy, všechno bude ztraceno a jen byste se hádali. A to přece nechce ani jeden z vás, ne?

Váhy (23. září – 23. října)

Jakmile vyrazíte za svými koníčky, nezapomeňte vzít partnera s sebou, pokud má podobné zájmy jako Vy. Romantika a komunikace jsou však také důležité. Stravte nějaký čas v soukromí a povídejte si o tom, co každému z vás zrovna přijde na mysl.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner nemusí být dvakrát nadšen z toho, že nedokážete uvést Váš soukromý a pracovní život do rovnováhy. Zmíní se Vám o tom, ale na rozdíl od jeho očekávání to vezmete celkem v klidu a uvědomíte si, že Váš partner má pravdu. O vztah budete pečovat po celý týden.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cestování je nyní skvělý způsob, jak s partnerem najít společnou řeč. Romantický výlet rozhodně nebude na škodu, naopak spolu strávíte více času. Budete plni romantiky, což svému partnerovi budete soustavně dávat najevo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete se více zajímat o blaho svého partnera. Ne že byste ho v poslední době zanedbávali, ale uvědomíte si, že jste se věnovali více práci a na partnera Vám již nezbylo tolik času. Vynahradíte mu to romantickou procházkou a budete ho zvát na rande.

Vodnáři mohou společně s partnerem vyrazit do přírody
Vodnáři mohou společně s partnerem vyrazit do přírody | Zdroj: Romvy / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Partnera budete přesvědčovat, aby se k Vám přidal, až půjdete konat dobro do světa. Ale i když Váš návrh zamítne, stále si s ním užijete krásné intimní chvilky. Podnikněte výlet, pokud si budete myslet, že se jiskra mezi vámi ztrácí, nejlépe do přírody.

Ryby (19. února – 20. března)

Ve vztahu se Vám bude dařit pouze v případě, že partnera nebudete podezírat z ničeho negativního a zároveň mu projevíte svou vděčnost za to, že s Vámi je. Není to tak, že byste byli špatný partner, ale občas partnerovi říci, že jste za něj vděční, může posílit vztah více, než myslíte.

Zdroj článku: