Vyznání lásky podle horoskopu: Blíženci vám připraví nezapomenutelný zážitek, od Střelce nečekejte příliš romantická gesta

Vyznání lásky podle horoskopu: Blíženci vám připraví nezapomenutelný zážitek, od Střelce nečekejte příliš romantická gesta
Zajímá vás, co znamená láska a vztahy pro jednotlivé znamení zvěrokruhu? Každé znamení má svůj způsob vyjádření lásky. Zjistěte, jak vám lásku vyzná citlivý Rak, egoistický Lev nebo pragmatický Kozoroh!

Beran 21. 3. – 20. 4. 

Berani nejsou těmi nejlepšími zrozenci pro vyznávání lásky. Obávají se toho, že vyznáním lásky ztratí svou individualitu a hrdost. Je to pro ně obtížná a závažná věc, do které se jen tak neradi pouštějí. Pokud se však již k tomu odhodlají, jejich vyznání je velkolepé. Můžete se těšit na skutečnou romantiku plnou vášně a touhy!

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Býk si nejvíce zakládá na materiálních věcech. Miluje dobré jídlo, pití a svoje pohodlí. Láska je pro něj taktéž velmi důležitá a musí si jí být stoprocentně jistý. Pokud se bezhlavě zamiluje, což Býk dokáže velice snadno, vyzná vám lásku se vším všudy! Těšit se můžete na dobrou večeři a také romantiku v pohodlné posteli!

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Blíženci s vyznáním lásky rozhodně neotálí. Vždy pro něho mají svůj ojedinělý a originální způsob. S Blížencem se totiž nikdy nebudete nudit, protože vás bude mít stále čím překvapit. Také svým vyznáním lásky vás pravděpodobně dost překvapí. Bude to pro vás zaručeně zážitek, na který nikdy nezapomene, a dá si skutečně záležet, aby vás dostal do kolen.

Rak 22. 6. – 22. 7. 

Rak je velice romantické a citlivé znamení zvěrokruhu. Když se zamiluje, zahrne vás láskou a romantickými gesty. Jeho láska je vroucí a takové bude i jeho vyznání lásky. Od Raka se určitě dočkáte velmi romantického vyznání. Nezapomene připravit dobrou večeři, květiny a někdy vám může napsat i báseň. Vyznání lásky pro něho znamená závazek a budoucí společný život.    

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Lvi jsou velice hrdí a dominantní jedinci. Když už se zamilují, pevně si za svým postojem stojí a nikdo jim to nemůže rozmluvit. Jejich vyznání musí být vždy velkolepé. Nespokojí se s něčím obyčejným a s nějakými skromnými gesty. Pokud vám Lev vyzná lásku, zahrne vás drahými dary, luxusní večeří nebo nějakým nezapomenutelným zážitkem. 

Panna 23. 8. – 22. 9.

Panna je velice náročné znamení, a to i v rámci volby partnera. Musí splňovat všechny jeho požadavky, aby jej mohl zahrnovat láskou. S vyznáním lásky rozhodně nespěchá, musí se nejdříve přesvědčit, že to dlouhodobě klape. Lásku vám vyzná pravděpodobně jiným způsobem než slovním. Může vám to napsat nebo dát nějaký dárek.  

Váhy 23. 9. – 23. 10. 

Váhy celoživotně usilují o smysluplný život i partnerství. Spokojené partnerské soužití je pro ně velice důležité. Musí si svou láskou být stoprocentně jistý, až poté začne brát vztah vážně. Pokud si je jistý celým vztahem, nechá si velice záležet s vyznáním lásky. Slova lásky si dobře promyslí a jeho vyznání bude velice upřímné.  

Štír 24. 10. – 22. 11. 

Štír je rozhodně nejvášnivější znamení zvěrokruhu! Velmi si potrpí na milostná dobrodružství a je pro něho důležité silné milostné vzplanutí. S vyznáním lásky neváhá v momentě, kdy je plně spokojen v milostném životě a nic mu nechybí. Můžete se připravit na vášnivé vyznání lásky, které pravděpodobně proběhne při nějakém silném vášnivém okamžiku. 

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Střelec je velice upřímné znamení, které vše říká narovinu. Jeho láska je také vždy upřímná a opravdová. Když se zamiluje, dá vám to ihned najevo a své city neskrývá. Jeho vyznání lásky bude velice přímé a pravdivé. Nečekejte příliš romantická gesta, ale rozhodně se můžete těšit na upřímné vyznání, které vám vyrazí dech. 

vyznání lásky
Zdroj: Ground Picture / Shutterstock | vyznání lásky

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Kozoroh si zakládá na pevných základech a skutečných hodnotách. Vztah je pro něho důležitou součástí života, byť to na první pohled není zřejmé. Musí si být vždy stoprocentně jistý druhou polovičkou, než se vrhne do vážného vztahu. Pokud to s vámi myslí vážně, dozvíte se to. Nedojde sice na romantická gesta, zato se dočkáte hlubokého vyznání lásky, které myslí smrtelně vážně. 

Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Vodnáři jsou znamení, která milují pozornost a obdiv druhých. Snaží se za každou cenu být zábavným protějškem, s nímž se nikdy nebudete nudit. Vodnáři se dokáží bezhlavě zamilovat a svoje city těžko skrývají. Pokud se rozhodnou vám vyznat lásku, udělají to bezpochyby velmi originálním způsobem a nemine vás ani překvapení. 

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ryby jsou citlivé znamení, které vyznává pevné rodinné hodnoty. Je pro něho důležité zázemí a rodina a dá jí přednost před láskyplným vztahem. Ryby na nic nespěchají a nerady se unáhlují. S vyznáním lásky raději vyčkávají, ale když už se do toho pustí, chtějí vám zajistit pořádnou romantiku se vším všudy. 

Zdroje článku: