Velký novoroční horoskop 2024: Lvi přijdou na jednodušší řešení, Štíři se mohou zbavit zlozvyku

Velký novoroční horoskop 2024: Lvi přijdou na jednodušší řešení, Štíři se mohou zbavit zlozvyku
Každý nový rok chceme být úspěšnější než ten předešlý. Samotný Nový rok by měl být časem, kdy o sobě popřemýšlíme trochu více, zaměříme se na to, čeho chceme dosáhnout, a usilujeme o to. S Novým rokem si spojujeme také různá předsevzetí. Jak se vám bude tento čas dařit?

Nový rok, nové možnosti. Toto si myslíme, když odcházíme z roku předešlého. Něco se nám vyplní více, něco méně. Zamyslete se nyní nad celým předešlým rokem. Posunuli jste se kupředu? Přemýšlíme-li nad svými úspěchy den po dni, nevidíme pokrok. Pojmeme-li rok jako celek, všimneme si, že jsme úspěšnější, než jsme si mysleli. Přečtěte si svůj horoskop na první dny nového roku.

Beran (21. března – 19. dubna)

O cokoli se budete snažit, to vám vyjde. Motivace vám chybět nebude a naopak dokážete přesvědčit ostatní lidi, aby ze sebe vydali všechno při plnění jejich cílů. Kroky, které podniknete, vám zajistí úspěch i uznání. Váš postup může působit komicky, ale dovede vás ke slibnému úspěchu.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Prakticky neexistuje nic, co byste nedokázali, nicméně pokud usilujete o lepší postavu, tento rok vydržíte nejíst mnoho sladkého a pravidelně cvičit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dosáhnete dobrých výsledků, pokud se zaměříte na vzdělání či sebepoznání. Rozšíříte si své obzory. Najdete si přítele, který bude sdílet vaše nadšení, a díky tomu nepolevíte ve svém úsilí. Znalosti můžete čerpat z cestování, knih či rozhovorů s ostatními lidmi.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Zlepšení kuchařského umění, učení se novým jazykům či poznávání jiných kultur je předsevzetí, které vás bude hodně bavit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše velké přání bude změnit se k lepšímu a udržet své emoce pod kontrolou. Dáte do toho všechno, co můžete. Drobný neúspěch vás nezastaví, naopak posílí vaši touhu více pomáhat lidem. Změna nastane také v oblasti financí, naučíte se více hospodařit s penězi.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Zvýšená šetřivost. Produkt, na který budete šetřit, udrží vaši motivaci – až tak pro vás bude důležitý.

Rak (22. června – 22. července)

Zprostředkujete rodinnou sešlost a zahrajete si společenské hry. Také si popovídáte, jak si každý představuje svou budoucnost. Skvěle se při tom pobavíte, plány některých jedinců budou více než úsměvné. Jakmile dojde k vašemu plánu, spousta členů rodiny vám s ním bude chtít pomoci.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Kariérní cíle pro vás nebudou nedosažitelné, své novoroční předsevzetí byste tudíž měli směřovat k postupu v zaměstnání.

Využijte volné chvíle ke společenským hrám
Využijte volné chvíle ke společenským hrám | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Naučíte se dotahovat věci do konce. Již nyní jste v tom dobří, ale nyní přijdete na jednodušší řešení. Také pomůžete mnoha lidem s jejich povinnostmi jen proto, že pro jim přijdou těžké. S vámi to budou nejen povinnosti, ale také zábava. Získáte několik nových, dobrých přátel.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Odstranění problémů ve společnosti by mělo být vaším primárním cílem. Nasbíráte mnoho inspirace a dokážete ji skvěle využít.

Panna (23. srpna – 22. září)

Najdete si nový koníček, o němž se vám někdo z vašich blízkých zmíní a vás to nadchne. Brzy se začnete proklínat, že jste s tímto zájmem nezačali již dříve. Zaměstná váš mozek a vy zjistíte mnoho nových informací, které využijete, abyste učinili ostatní šťastnými.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Chopit se první příležitosti je skvělé předsevzetí. Není jasné, co to bude, dokud to nepřijde. A vy tuto příležitost budete rádi aktivně hledat.

Váhy (23. září – 23. října)

Dáte si dohromady svůj soukromý život. Možná vám chybí nějaký člověk, možná jste dosud měli až moc práce. Ať už to je cokoli, vy se ujistíte, že žádná situace nezůstane nevyřešená. Také je čas na trochu plánování. Nemusí být spořádané, drobný nepořádek ve vašich plánech udrží vaši pozornost.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Adoptování zvířátka, ať už do vašeho vlastnictví či adopce nabízená zoologickou zahradou, vám dodá pocit důležitosti. Je to skvělá změna předsevzetí, která je lehce splnitelná.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Komunikace s ostatními lidmi se silně zlepší, zčásti kvůli vaší sváteční náladě. Budete mít pocit, že jste součást celku, nikoli jedinec, kterého ostatní odstrkují stranou a on se musí probojovat, aby ho ostatní vůbec poslouchali. Uspořádáte-li večírek, stanete se hvězdou večera.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Zbavit se jakéhokoli zlozvyku, který je vám na obtíž. Kouření cigaret, pití alkoholu či okusování nehtů z nudy – neexistuje nic, co byste nezvládli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Drobné výdaje vás donutí přehodnotit vaši finanční situaci. Dojdete k závěru, že jste se pouze unáhlili při koupi potravin na novoroční oslavu. Naskytne se vám netradiční příležitost, jak vydělávat více peněz. Popřemýšlejte, zda to za tu námahu stojí.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Každý měsíc si dát na stranu alespoň tisíc korun (nebo pět set, dvě stě,…), abyste se již nevydali z peněz.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dobrou náladu vám nedokáže nikdo vzít. Budete uvolněnější než obvykle, nejspíše proto, že vám vaši blízcí sdělí, jak hodně jim na vás záleží. Na druhou stranu budete mít tendenci zpochybňovat některé své činy. Nakonec ale zjistíte, že jste měli jen plané starosti.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Více trávit čas se svou vlastní rodinou a pomoci jí žít spokojený život. Motivací pro vás budou úsměvy na tváři všech členů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete se cítit více unavení než obvykle. Tělo vám projeví nedostatek odpočinku. Nyní váš život nebude tolik aktivní, naopak budete chtít zalézt pod peřinu a pěkně dlouho toto místo neopustit. Máte čas, povinnosti totiž budete mít již dávno hotové.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Mít větší slovo mezi přáteli. Vždy jste tišší, ale občas vám vadí, že se vás skoro nikdo na nic nezeptá.

Ryby (19. února – 20. března)

Sejdete se s přáteli, kteří pro vás mnoho znamenají. Některým z nich donesete opožděné vánoční dárky, jiné potěšíte informací o vašem pevném zdraví. Vaše upřímnost zapříčiní, že si vaši přátelé uvědomí, jak výjimečného člověka po svém boku celou dobu měli.

Předsevzetí, které máte předurčeno dodržet: Postavit se svému největšímu strachu. Představte si život, v jehož prožití vám nebrání vaše vlastní mysl, a získáte silnou motivaci.

Zdroj článku:
  • Autorský text