Andělský týdenní horoskop: Vodnáři budou příliš zbrklí, Býci odstartují nový projekt

Andělský týdenní horoskop: Vodnáři budou příliš zbrklí, Býci odstartují nový projekt
Pracovní týden s sebou přináší mnoho stresu vždy. Jak si poradíme s tím, který přijde tento týden? Ať už pracujeme nebo ne, stresu se nevyhneme. Každý máme své problémy. Andělé se všelijak snaží nám od stresu i od problémů ulehčit, učinit nás více šťastnými.

Snad žádný týden nikoho z nás se neobejde bez dobrých i špatných zpráv. Jedna kategorie vždy převažuje, ale nikdy nejsme plně šťastní či plně nešťastní. To, jak se cítíme, záleží na tom, rozhodneme-li se bojovat nebo se dané situaci poddáme. Andělé nám dodávají sílu pokračovat nehledě na to, jak bezvýchodně se daná situace jeví. Přečtěte si, co vás podle nich čeká tento týden.

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete si užívat svého nového já, kdy jste pokořili svou hranici komfortu, abyste dosáhli velkých cílů. Něco vám ale přece jen bude chybět. Bude to vaše bývalé já, které jste nechali vzadu. Znovu si ujasníte, co vlastně chcete, a spojíte pracovní nasazení se zábavou, po níž skrytě toužíte.

Dobré zprávy: Vše, co uděláte, si důkladně připravíte dopředu. Nebude hrozit, že byste se ztrapnili. Přátelé vám totiž pomohou vypilovat všechny nedostatky.

Na co si dát pozor: Můžete tíhnout k písním s depresivní tematikou, což váš občasný smutek ještě prohloubí. Běžte si raději s někým promluvit o svých pocitech, ať zbytečně neztrácíte čas.

Andělská rada: Neberte všechno tak osobně. Určití lidé se vždy postaví proti vašemu názoru, s tím nic neuděláte. Jen čekají, až vás vytočí. Nedávejte jim tu příležitost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hranice mezi realitou a fantazií se ztenčí, což odstartuje největší projekt vašeho života. Uvědomíte si, že je velmi důležitý, a tak do něj vložíte všechno své úsilí. Na konci týdne budete mít radost, kolik jste toho zvládli sami. Začnete přemýšlet, koho pozvete, aby vám pomohl.

Dobré zprávy: Přestanete své plány odsouvat na dobu neurčitou a vrhnete se do všeho, co vás napadne. Zútulnění domova i pozvání dobrých přátel na společnou večeři zvýší vaše sebevědomí.

Na co si dát pozor: Ve vašem nitru, někde v pozadí, přetrvává bolest z minulosti. Ignorovat ji nyní bude chyba. Zbavte se jí, dokud vám ještě nepřerostla přes hlavu.

Andělská rada: Najděte své bloky a vzpomeňte si na chyby z minulosti. To vám dovolí si uvědomit, kde jsou vaše hranice, a překročit je. Vše nemožné se následně stane možným.

Blíženci (21. května – 21. června)

Kdyby vaše minulost byla kniha, pročetli byste v ní celý týden. Pocity nostalgie vás budou přepadávat na každém kroku, ve všem najdete příjemné vzpomínky na osoby, které vám v minulosti hodně pomohly, přestože váš vděk tehdy nemusel být nejlepší. Popadne vás touha vše napravit.

Dobré zprávy: Vzpomenete si na všechny aktivity, kterých jste se kdy zúčastnili, a v rámci vzpomínání se na ně znovu vrhnete. Zejména jde-li o samouku, připomenete si důležité informace.

Na co si dát pozor: Při plánování si dejte pozor na svou nerozhodnost a zbrklost. Ne všechno bude moudré udělat, zejména jedná-li se o větší investice.

Andělská rada: Znovu se spojte se starými přáteli. Krása těchto vztahů tkví v tom, že můžete být sami sebou, aniž byste byli odsuzováni. Přátelství z dětství jsou na toto nejlepší.

Rak (22. června – 22. července)

Budete mít drobné bloky, když vám někdo navrhne, abyste se posunuli vpřed. Nové, lepší vyhlídky vás paradoxně budou děsit, neboť dobře víte, že lepší místo s sebou přináší větší zodpovědnost. Zejména v práci se můžete všelijak bránit povýšení, nakonec však zjistíte, že to není tak špatné.

Dobré zprávy: Upřednostníte komunikaci naživo místo psaní zpráv a emailů, což bude skvělé, protože vaše sdělení nebude působit tak defenzivně a nestane se, že lidé špatně pochopí, co jste měli na mysli.

Na co si dát pozor: Musíte-li se rozhodnout, nyní tak učiňte sami. Nepřenášejte svou zodpovědnost na nikoho jiného, zejména proto, že za své činy jste zodpovědní pouze vy sami.

Andělská rada: Autorita vám nabízí lepší život, zapomeňte proto na hádky, když nyní neuvidíte, v čem se váš život má konkrétně zlepšit. Zjišťujte, co musíte, ale udržujte jistou pokoru.

Zkuste někdy vynechat psaní zpráv a emailů a upřednostněte komunikaci naživo
Zkuste někdy vynechat psaní zpráv a emailů a upřednostněte komunikaci naživo | Zdroj: AndrewTovstyzhenko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne všechno se vám zadaří, na chyby ale příliš hledět nebudete, dokud jich nebude příliš. Vaše nervozita na tom všem bude mít velký podíl, zapomenete se uklidnit, když vás něco rozhodí. Také se na problémy budete dívat pouze povrchově, nepochopíte, proč k nim vůbec došlo.

Dobré zprávy: Některé lidi bude vhodné ignorovat. Naštěstí poznáte, kdo vám pomáhá a kdo vám chce ublížit, a tak se budete držet v přítomnosti těch správných lidí.

Na co si dát pozor: Váš úsudek bude mnohdy dobrý, jen ho budete sdílet v nevhodný čas. Tento týden se vyplatí méně dedukovat a více zjišťovat fakta. A také čekat na vhodný čas.

Andělská rada: Jakkoli trapné vám bude ptát se, proč se něco stalo, vhodnější je vystoupit ze své komfortní zóny a udělat to. Za odměnu budete vědět, kde se stala chyba, a příště si dát větší pozor.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete tak okouzlující, až nakonec můžete zkazit dobrou chvíli. Budete oplývat sladkými slovy, jednou ale nastane čas, kdy se ostatní začnou ptát, zda svá slova skutečně myslíte vážně. Budete jednat spíše unáhleně a to, co řeknete, bude spíše vymyšleno v rychlosti, abyste uklidnili situaci.

Dobré zprávy: Došlápnete si na osobu, která vám v posledních týdnech snižovala sebevědomí. Vaše pomsta bude dokonalá, ale dané osobě neublíží, spíše ji pouze vyděsí.

Na co si dát pozor: V nejbližších vztazích budete oplývat humorem, bohužel ho ne všichni pochopí. Většina vašich známých je bude brát jako urážku. Buďte opatrní.

Andělská rada: Přílišná zvědavost se nevyplácí. Potkáte-li nové lidi, nechtějte vědět vše o jejich minulosti. Lidé nejsou pouze zlí nebo pouze dobří, každý má svá pro i proti.

Váhy (23. září – 23. října)

Zapomenete vážit svého slova, když budete vyjednávat, a to již od pondělí. Obvykle si dáváte pozor na to, abyste nikoho neurazili, nyní se vám to však nebude dařit. A tak je lepší mlčet a hledět si svého. Naneštěstí se ze svých chyb nepoučíte a minimálně do středy budete značně hádaví.

Dobré zprávy: Lidé, kteří s vámi jsou dlouhodobě, například rodina, partner nebo nejlepší přátelé, budou mile překvapeni vaší snahou udělat jim velkou radost.

Na co si dát pozor: Budete příliš šetřiví, což se vám nyní nevyplatí. Potřebujete-li něco udělat, zaplaťte si za kvalitu, aby vše bylo perfektní.

Andělská rada: Neposkytujte rady, když vám dotyčná osoba řekne, že si poradí sama. Myslíte to dobře, avšak lidé mohou mít pocit, že se za každou cenu snažíte vetřít do jejich přízně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete nahánět úspěch, ovšem vaše cesta bude ne vždy správná. Zejména léčení stresu sladkým vás spíše unaví než že by vám dodalo energii na velké množství práce, která vás ještě čeká. Uklidňování se příjemnými aktivitami, které vás baví, je mnohem lepší řešení, jak se rychle vrátit k práci.

Dobré zprávy: Ve volném čase uděláte mnoho dobrých skutků pro lidi, které neznáte, v naději, že se vám začne více dařit. Ačkoli to může trvat déle, vaše naděje se změní ve skutečnost.

Na co si dát pozor: Budete obviňovat lidi z toho, že jsou proti vám. Problém je, že se bude jednat o vaše nejbližší, kteří vám přišli pomoci. Měli byste přestat všechno vidět tak černě.

Andělská rada: Přesvědčte se, že lidé přesně vědí, co po nich chcete. Je to mnohem lepší než se vztekat, že vy jste to chtěli jinak a oni vás jako vždy nepochopili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Přílišné sdílení vašeho osobního života sice přidá na vaší důvěryhodnosti, ale někteří lidé převrátí vaše slova a domyslí si zbytek příběhu. Budete tak přátelští, až si můžete zadělat na problémy, zejména dostane-li se váš příběh poupravený někým jiným do vašeho rodinného kruhu.

Dobré zprávy: Negativní zkušenosti, kterými nyní projdete, vás naučí rozhodovat se mnohem lépe. Také si najdete koníček, který vás doslova nadchne a díky kterému zapomenete na své problémy.

Na co si dát pozor: Když se k vám někdo zachová mile, budete mít tendenci mu bezmezně věřit. A to nyní není dobrý nápad, ne každý myslí úmysly, které vám prozradí, zcela vážně.

Andělská rada: Důvěřujte svému instinktu a buďte si jisti, že svou intuici posloucháte velmi dobře. Když jste na pochybách, vaše realita se zkresluje, sundejte si proto růžové brýle a čelte pravdě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Obvykle nejste vzteklí, nyní však budete. Rozčílí vás kdejaká maličkost, a to proto, že některý z vašich důležitých vztahů přestane klapat. Budete potřebovat být sami, abyste si tento problém vyřešili, ale lidé se budou chovat, jako byste potřebovali pravý opak.

Dobré zprávy: Noc bude vaší oblíbenou částí dne. Budete mít klid a konečně se ve svém plánu někam posunete. Za denního světla budete ve volném čase chodit do přírody, kde budete též moci v klidu přemýšlet.

Na co si dát pozor: Slovní výlevy ublíží mnoha lidem včetně vás, neměli byste je proto používat v takovém měřítku. Můžete se dostat do konfliktu s autoritou, což vám nepřinese nic dobrého.

Andělská rada: Více pečujte sami o sebe, chcete-li zlepšit vztahy s rodinou a přáteli. Když se budete mít více rádi, stejně tak vás bude vnímat širé okolí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete značně zbrklí, což vám nejenže zajistí dříve odvedenou práci, ale také vás může dostat do problémů. Svá sdělení nebudete dostatečně vysvětlovat a lidé nepochopí, co se jim snažíte říci. Často to budou brát jako útok na svou osobu a poté budou naštvaní nehledě na to, jak se budete omlouvat.

Dobré zprávy: Nic si nebudete brát tak osobně, abyste pustili stres do vaší mysli. Díky tomu tento týden přežijete ve zdraví a skvěle se pobavíte bez ohledu na reakce okolí.

Na co si dát pozor: Sdílení hesel k vašim účtům s přáteli může odhalit zvědavce, který si začne číst ve vašich zprávách. Proto, jakkoli důvěryhodně se vám přátelé budou jevit, nesdělujte jim své údaje.

Andělská rada: Do určitých témat jste zapálení až příliš. Ne všechny zajímá, co si myslíte, proto travte čas pouze s lidmi, kteří si vás rádi vyslechnou.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebudete se moci rozhodnout, zda hodně šetřit nebo začít utrácet. Najít zlatou střední cestu se vám bude zdát doslova nemožné. Vaši přátelé tu pro vás nebudou, pokud budete chtít půjčit nemalou částku. V průběhu týdne zjistíte, že ne všechno skutečně potřebujete.

Dobré zprávy: Maličkosti vám udělají tu největší radost. Sledování rostlin, zejména různobarevných květin, vám připomene, jak je svět krásný a plný zdrojů, z nichž můžete čerpat štěstí.

Na co si dát pozor: Křičení na kolegy v práci vám zajistí nemilé zacházení ze strany vašeho nadřízeného. Nyní se vyhněte všem výlevům nehledě na to, jak ublíženě si připadáte.

Andělská rada: Hlavním důvodem vašeho velkého utrácení je vaše snaha ušetřit co nejvíce z vašich příjmů. Zkuste trochu polevit a zjistíte, že vaše touha utrácet bude tatam.

Zdroj článku:
  • Autorský text