Váš ideální partner k cestování, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu

Váš ideální partner k cestování, v závislosti na Vašem znamení zvěrokruhu
Co se týče cestování, každému se líbí jiný styl. Ačkoliv někteří z nás rádi cestují sami, jsou mezi námi i tací, kteří mají raději cestování ve dvou či se skupinou přátel. Jaký je Váš ideální partner, v závislosti na znamení, v němž jste se narodili?

Beran (21. března – 19. dubna)

Až budete příště na cestách, nezapomeňte pozvat Váhy. Rádi se ujímáte vedení, zatímco Váhy půjdou za Vámi do neznáma, nevadí jim to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Během cestování nikdy nespěcháte, a proto byste měli požádat Raka, který Vás bude doprovázet. Rak Vám dá pocit pohodlí domova bez ohledu na to, jak daleko pojedete.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste upovídaní a na cestách se chcete bavit. Také máte tendenci měnit plány na poslední chvíli. Střelec je Váš cestovní parťák, který je na všechno vždy připraven.

Rak (22. června – 22. července)

Jakmile jste daleko od domova, chcete vymyslet program, který bude zaměřen na Vaši péči o sebe. Toto sdílíte s Pannou, můžete ji tudíž požádat, aby zorganizovala váš společný výlet.

Lev (23. července – 22. srpna)

Potřebujete člověka, který bude stíhat Vaše tempo a kterému nebude vadit, že Vy budete ten viditelnější. Beran je pro Vás vhodná partie, je podobně nadšený do neznáma.

Lvům se bude dobře cestovat do neznáma s berany
Lvům se bude dobře cestovat do neznáma s berany | Zdroj: Andrey Yurlov / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Hledáte partnera, který bude otevřený komunikaci na jakékoliv téma a zároveň je schopen dělat více věcí najednou. Blíženci jsou v tomto ohledu nejlepší volbou.

Váhy (23. září – 23. října)

Rádi při cestování nikam nespěcháte a naopak hledáte cestovního partnera, který ocení krásy neznámého kraje. Nejlépe se Vám bude cestovat s Rybami.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S Kozorohem si užijete spoustu zábavy, poněvadž rádi cestujete na tajemná místa, která mají bohatou, ale zároveň skrytou historii, jíž musíte odhalit. Kozoroh s Vámi půjde za všech okolností.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste hodně aktivní a energetický člověk, zároveň rádi komunikujete o hlubších tématech. Vodnář je pro Vás ten nejlepší partner, protože se od Vás tolik neliší.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nikdy se nevzdáte, jakmile si zadáte nějakou výzvu. Podle toho hledáte také partnera – potřebujete někoho, kdo se nezalekne většího kopečku. Proto vyhledejte Býka, pokud potřebujete cestovního partnera.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Rádi cestujete na místa, která jsou Vašemu charakteru nejbližší. Vezměte s sebou Štíra, který má podobný zápal do cestování jako Vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Rádi cestujete někam, kde můžete navštívit umění. Ještě lépe, pokud je to místo nějak výrazné. Lev se zde bude cítit jako doma a bude se bavit, tudíž ho pozvěte na společný výlet.

Zdroj článku: