Která znamení dávají skutečně výstřední a neotřelé dárky?

Která znamení dávají skutečně výstřední a neotřelé dárky?
Snad každý dostal k Vánocům či narozeninám nějaké oblečení. To se považuje za klasiku. Nicméně někteří lidé dávají opravdu výstřední dárky, abychom se my, příjemci, cítili milováni. Někdy to funguje, někdy ne. Každopádně, pokud patříte do některého z následujících znamení, milujete darování nevšedních až výstředních dárků.

Rak (22. června – 22. července)

Patříte k lidem, kteří přesně vědí, co ostatní lidé touží získat. Jste extrémně citově založení, a proto vám nedělá problém zjistit, co si ostatní lidé tajně přejí. Nemusí se o svém přání ani slůvkem zmínit, vy přesně budete vědět, co máte koupit. Abyste získali pro každého přesně to, co si přeje, nedělá vám problém cestovat i na delší vzdálenosti. Na svých dárcích rozhodně nešetříte a každý dárek od vás bude nezapomenutelný, poněvadž dotyčnému vždy udělá radost a obdarovaný se může pochlubit, že dostal něco výjimečného, co nedostane každý.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste známí svou výstředností a dárky od vás nejsou odlišné od činů, s nimiž si vás lidé spojují. Všichni vaši známí dostanou opravdu výstřední a velice drahé dárky, což vám dělá radost, protože se to spojuje s vaší zálibou utrácet peníze za cokoliv a kohokoliv. Darujete jen ty nejlepší a nejdražší předměty, poněvadž věříte, že dotyčný si dárek nechá jako upomínku na vaše nikdy nehasnoucí přátelství. Peníze pro vás nejsou důležité, pokud jde o vaši rodinu a vaše přátele. Jediná nevýhoda je, že spousta obdarovaných lidí se ocitne v nejistotě, protože neví, jak vám má vaši štědrost oplatit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dáváte ty nejvýstřednější dárky, avšak ne proto, že by dotyčný pro vás tolik znamenal (klidně dáte ten nejdražší a nejvýstřednější dárek někomu, na kom Vám skoro vůbec nezáleží), nýbrž pro pocit, že zrovna vy jste byli ta osoba, která dotyčnému darovala ten nejvíce údivný dar. Milujete, když v něčem vynikáte, což může vést k touze vyniknout ve všem, a rozdávání nevšedních dárků není žádná výjimka. Pokud někdo někoho obdaruje lepším dárkem než vy, stanete se rozhořčenými.

Váhy (23. září – 23. října)

Obdarováváte pouze lidi, u nichž věříte, že si to zaslouží, a kteří pro vás hodně znamenají. Proto není divu, že za ně utrácíte nemalé peníze a kupujete jim výstřední dárky, aby dotyčná osoba věděla, jak moc vám na ní záleží. Nemáte rádi lidi, kteří kupují dárky pouze proto, aby si jich ostatní začali více vážit. Svůj dárek pro svou milovanou či obdivovanou osobu vybíráte pečlivě a mnohdy o něm přemýšlíte několik měsíců, jen abyste se ujistili, že vyberete ten nejvhodnější dárek, jaký jste mohli vybrat. Peníze jdou v tomto případě stranou.

Zdroj článku: