Osudovou lásku potkají v nejbližších dnech tato 4 znamení

Osudovou lásku potkají v nejbližších dnech tato 4 znamení
Říká se, že láska je nejušlechtilejší cit. O lásce se píší básně, písně i knihy, točí se o ní filmy. Nejlepší ale je, ji zažít. Pokud na tu pravou stále čekáte, možná máte ještě letos šanci. 

Každý rok přináší své vlastní jedinečné energie, které každému znamení otevírají jiné možnosti. Následujícím čtyř znamením zvěrokruhu přeje tento rok obzvláště v lásce. Pamatujte však, že astrologie sice může poskytnout vodítko a vhled, ale nakonec je na jednotlivcích, aby se chopili příležitostí, které se jim nabízejí. A naopak, pokud mezi těmito znameními nejste, neznamená to, že lásku nepotkáte. 

Lev (23. července - 22. srpna)

Lev, královské znamení zvěrokruhu, zažívá v roce 2023 přímo smršť romantických dobrodružství. Díky svému vrozenému charismatu jste schopni si prakticky bez námahy získat srdce potenciálních partnerů. Vesmír je vám nakloněn a přináší vám četné příležitosti k setkání s někým, kdo skutečně ocení vaši vřelost, kreativitu a chuť do života. Vzhledem k tomu, že možností máte skutečně mnoho, největším oříškem je ve vašem případě ‘’nepřebrat’’. Abyste si přitáhli opravdovou lásku, musíte navíc přijmout zranitelnost a dát průchod svému autentickému já. Když se vám podaří zbavit jakýchkoli egoistických tendencí a budete vyjadřovat skutečné emoce, navážete hluboký vztah se spřízněnou duší a zajistíte si lásku, která bude vyživovat vaše srdce i duši.

Váhy (23. září - 22. října)

Harmonické a diplomatické znamení Vah je předurčeno k tomu, aby v tomto roce našlo pravou lásku. Osoby ve znamení Vah, kterým vládne Venuše, planeta lásky a krásy, mají přirozenou schopnost podporovat smysluplné vztahy s druhými lidmi. V tomto roce je vaše okouzlující a společenská povaha v plném proudu, takže jste pro potenciální partnery neodolatelní. Pravá láska spočívá v nalezení partnera, který doplňuje vaše ideály a hodnoty. Nedejte se tedy ošálit jen vzhledem. Vyhledávejte vztahy postavené na rovnosti, harmonii a společných zájmech. Jen tak můžete navázat skutečně hluboké a trvalé pouto se svou spřízněnou duší a vytvořit tak vztah, který časem rozkvete a poroste.

Pravá láska spočívá v nalezení partnera, který doplňuje vaše ideály a hodnoty
Pravá láska spočívá v nalezení partnera, který doplňuje vaše ideály a hodnoty | Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Štír (23. října - 21. listopadu)

Nebeská energie vám letos dává sílu ponořit se do hlubin citového spojení, což by vás mělo přivést k vaší pravé lásce. Abyste však skutečnou lásku našli, budete muste vystoupit ze své komfortní zóny a být chvíli zranitelní. Otevřete-li své srdce a ukážete své pravé já, budete přitahovat partnery, kteří si budou vážit vaší hloubky, věrnosti a neochvějné oddanosti. Pravá láska čeká na ty, kteří jsou ochotni ponořit se do hlubin svých citů.

Ryby (19. února - 20. března)

Ryby, zasněné a empatické vodní znamení, se letos vydaly na cestu lásky a romantiky. Díky své soucitné a intuitivní povaze tak můžete letos navázat skutečně hluboké spojení se svou spřízněnou duší. Uspořádání planet vám po celý rok přináší příležitosti k tomu, abyste svůj ideální milostný příběh přenesli do reality. Abyste přitáhli skutečnou lásku, musíte jen důvěřovat svým instinktům a následovat své srdce. Tím, že budete pečovat o svou citovou pohodu a zůstanete věrní svým snům, budete přitahovat partnery, kteří ocení vaši hloubku, citlivost a romantickou povahu. V objetí své pravé lásky najdete pocit sounáležitosti a bezpodmínečné podpory.

Zdroje článku: