Stylový podzim aneb kousky, které vám letos nesmí chybět v šatníku

Stylový podzim aneb kousky, které vám letos nesmí chybět v šatníku
I když je venku ještě babí léto, za chvíli dorazí ten pravý podzim, ve kterém už vám sukně a tričko stačit nebude. Zde je krátký přehled toho, co bude letošní podzim trendy a s čím rozhodně nešlápnete vedle.

Nesmrtelný trench coat

Pokud vám v šatníku chybí, urychleně byste to měli napravit. Trench coat patří mezi kousky, které z módy nikdy nevyjdou. Jeho nespornou výhodou je to, že se dá stylově nakombinovat prakticky se vším. Ať už si plánujete obléct volné džíny, elegantní kalhoty, případně šaty či sukni, vždy bude vypadat stylově.

Pokud jste zastánci elegantnějšího oblékání, na společenských kalhotách spolu s vhodnou halenkou nebo pulovrem bude vypadat skvěle. Vedle nešlápnete ani s roztrhanými džínami a mikinou s kapucí.

Kabát se vzorem

Že se začíná dřív stmívat neznamená, že bychom se stejně jako obloha měli zahalit jen do tmavých barev. Ozvláštněte své černé podzimní šaty sakem nebo již zmíněným trench coatem s kostkovaným vzorem. V kombinaci s vhodnými doplňky docílíte příjemného elegantního oživení vašeho outfitu.

Vesty jsou zpět

Pro někoho možná představuje vesta oblečení na zahradu, to ale podle webu proženy.cz tento podzim neplatí. Jemné prošívané vesty jdou zase do módy, což ocení jako příznivci ležérnějšího tak elegantnějšího stylu. Ať už k ní obléknete kalhoty a mikinu nebo nějaký teplejší rolák, tak či tak můžete dosáhnout dobrého looku.

V elegantním pánském stylu

Pohodlí a elegance v jednom, to představují dámské obleky. Na rozdíl od pánů mají ale ženy mnohem více možností ze vzorů, barev a střihů. Nebojte se sáhnout třeba po obleku s kostkovaným vzorem, široce střiženými kalhotami, oversize sakem nebo klidně s tím vším dohromady. Ženskosti pak docílíte výběrem vhodných bot na podpatku a stylovou kabelkou.

Zdroje: