Jaký zvyk, který vám může zkazit rande, máte v závislosti na vašem znamení

Jaký zvyk, který vám může zkazit rande, máte v závislosti na vašem znamení
Naše chování, které nám naprosto vyhovuje, se nemusí zamlouvat příslušníkům opačného pohlaví. Aniž bychom si to uvědomili, mohou některá rande skončit katastrofou jen proto, že jsme se zachovali nevhodně. Jaký je váš špatný zvyk, kvůli kterému se vás partner může zaleknout?

Beran (21. března – 19. dubna)

Příliš spěcháte. Nezeptáte se potenciálního partnera, zda je připraven udělat další krok. Neohlížíte se po jeho reakcích, vždy chcete být první, kdo posune vztah vpřed.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nejste schopni přijmout chyby člověka, který s vámi jde na rande. Máte přesnou představu, jak by se měl chovat, a pokud se tak nechová, ztratíte důvěru v tohoto člověka.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste věčně nespokojení. Neustále partnerovi vyčítáte, jak se chová a co říká. Také pokud samotné rande není podle vás dokonalé, vyčtete to partnerovi, přestože to není jeho chyba.

Rak (22. června – 22. července)

Příliš ke svému partnerovi přilnete již na prvním rande. Pokud váš partner nemá stejný názor na toto rande, myslíte si, že vztah je odsouzen k zániku, a podle toho se k tomuto člověku chováte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Měníte malý nedostatek v obří problém. Nedělá vám žádný problém se s partnerem pohádat již na prvním rande. Toužíte být ten člověk, který na rande naprosto vynikne.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše nároky na partnera jsou příliš vysoké. Nepřipustíte si, že každý má své chyby a nikdo není dokonalý. Byli byste nejraději, kdybyste chování svého partnera mohli ovládat.

Váhy (23. září – 23. října)

Nechcete, aby vám člověk, s nímž jdete na rande, ublížil. Z tohoto důvodu jste příliš zdrženliví a svému partnerovi nedovolíte, aby vás pořádně poznal.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste příliš manipulativní již na prvním rande. Také příliš mnoho očekáváte. Pokud váš partner řekne nebo udělá něco, co vám nevyhovuje, jdete pryč. Nejvíce nemůžete vystát lži.

Zdroj: Mirelle/ Shutterstock, první rande

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jednáte hodně unáhleně. Pokud váš partner předvede něco, co vám nevyhovuje, vztah ukončíte ještě dříve, než začne. Jakmile vám partner hrábne po svobodě, je vztah ztracený.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Co se týče partnera, jste značně netrpěliví. Myslíte si, že víte, kam se chce váš partner podívat a co přesně by se mělo stát, jakmile půjdete na schůzku. Jakmile se tak nestane, jste překvapeni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste nepředvídatelní. Nejste schopni partnerovi říci, co chcete, a ani mu neposkytnete nejmenší náznak. Na vašem rande se o emocích nedá vůbec mluvit.

Ryby (19. února – 20. března)

Partner vás tak nadchl, že jste s ním šli na rande. A právě zde je kámen úrazu. Vidíte v něm to nejlepší i přesto, že takový není, a následně skončíte se zlomeným srdcem.

Zdroj článku: