Milující maminky podle horoskopu: Jaký vliv má vaše znamení zvěrokruhu na vaše mateřství?

Milující maminky podle horoskopu: Jaký vliv má vaše znamení zvěrokruhu na vaše mateřství?
Mateřství změní život každé ženě. Některé se stanou starostlivými pečovatelkami, jiné zase jdou vlastní cestou bez ohledu na názory druhých. Každá však své děti miluje nade vše. Jaká tedy jste matka? Sedí na vás definice podle vašeho znamení? 

Beran 

Jestli někdo bere mateřství jako životní výzvu, tak jste to právě vy. Nepatříte k matkám, které se s dítětem považují za jednu osobnost, ale přesto jsou pro vás vším. Máte talent na hry a zábavu a s dětmi si dokážete vytvořit důvěrný vztah. Předáváte jim to, jak jste silné a statečné v různých situacích. Někdy však trochu příliš soutěžíte, abyste byly nejlepší. To však pro své dítě budete, i když nebudete vždycky první. 

Býk 

Hlavou rodiny jste doma vy, ale jste rozumné a pracovité, tak to je jen ku prospěchu. Máte jasně daná pravidla, ale v některých směrech jste dost benevolentní. Pro své děti vytváříte stabilní prostředí plné pochopení. Býci jsou celkově hodně zaměření za materiální zabezpečí. U vás to někdy může sklouzávat až moc k materialismu. Také péči někdy trochu přeháníte a zároveň k dětem chováte až opičí lásku. Na to si dejte pozor. Přese všechno jste dětem oddanou oporou. Nejraději s nimi vyrazíte do přírody, to vás jen ctí. 

Blíženci 

Jste nevyzpytatelné znamení, vašemu životu chybí koncept. Pro ty, kteří potřebují řád, jste až moc laxní. Výchova v pevných pravidlech pro vás není, jste dost nedůsledné a také netrpělivé. Můžete se dostat s dětmi do problému proto, že sami neuznáváte hranice a autority. Tohle od vás moc rádi převezmou. Na druhou stranu dokážete vymyslet originální zábavu. Jste svěží a všestranné, to budou na vás vaši potomci milovat nejvíc. 

Rak 

Rodina je pro vás alfou i omegou. Pro své děti uděláte vše a splníte jim každé přání. Aspirujete na matku roku a je to pro vás největší úspěch. Čím víc jsou děti po vás, tím jste spokojenější. Jste rozumné a klidné a máte v sobě hromadu lásky jen pro ně. Dávejte si však pozor na přehnanou péči. Děti rostou a časem budou mít vlastní zájmy. Pak máte sklony žárlit. Pamatujte, že to je zbytečné. 

Lev 

Jako máma jste cool a v pohodě. Máte volnější přístup k výchově, ale vaše ambice předpokládají, že i vaše děti budou nejlepší ve všem. Prostě jako vy. Úspěch prostě tlačíte do popředí. Dokážete však být nejen vůdčí a sebevědomé, ale taky hravé. Jste společenské, není divu, že v čele party maminek stojíte vy. Vždy máte totiž nějaký originální nápad. Někdy jste až moc dominantní a pro prosazení svého klidně sáhnete i po dramatičnosti.  

Panna 

Celý váš život podléhá plánům. Stejně tak i mateřství. Jakmile však děti vtrhnou do vašeho života, neubráníte se občasnému chaosu. Dokonale však dokážete rozvrhnout co a kdy bude každý člen rodiny dělat. Pány času jste u vás vy. Jste rozumné a vše zanalyzujete, někdy až příliš. Dávejte si pozor na odsuzování. Chybovat je přece lidské. Děti vedete ke zdravým návykům a řádu. Ačkoli improvizace není vaše silná stránka, někdy vás popadne chuť udělat něco nečekaného. Takových okamžiků si pak všichni užíváte nejvíc. 

Váhy 

Máte odpor ke konfliktům a se svými dětmi se hádat také nechcete. Vytváříte jim krásnou a láskyplnou domácnost, kde jsou morální hodnoty důležité. Chcete, aby vaši potomci byli v tomhle po vás. Milujete vše krásné, někdy až moc dbáte na to, aby bylo vidět, jak jste dokonalá rodinka. V době, kdy vaše děti přijdou do puberty, u vás mohou nastat potíže. Neumíte si vytvořit autoritu a děti v té době mají vlastní názory, kvůli kterým klidně do konfliktu půjdou. Ale nebojte se, to přejde. 

Štír 

Jestli je někdo živým detektorem lži, jste to vy. Upřímnost, kterou v dětech pěstujete, někdy pozbývá takt. Lež je pro vás ale naprosto nepřípustná. Ze svých dětí vychováváte silné a samostatné jedince už od mala. Nejste šišlající maminka, která nevidí chyby dětí. Naopak jim nic neodpustíte. Je to však pro jejich dobro. Je na vás vždy spolehnutí, ale někdy až moc kontrolujete. To není potřeba. Všeho s mírou. 

Střelec 

Život se snažíte brát moudře a pozitivně. Vaše děti musí být hlavně spokojené, je to přece čas her a dovádění. Zodpovědnost podle vás náleží dospělým. Nezapomínejte, že děti se s ní musí setkat i dříve. Jste velmi aktivní a rádi vyrážíte do přírody. K té máte velmi kladný vztah a chcete ho svým dětem předat. 

Kozoroh 

Jste založené velmi kariérně, což vám přináší úspěch. Ten přejete i svým dětem, proto lpíte na škole. Ta je na prvním místě. Na vše máte systém a jste velmi důsledné. Chybami se však člověk také učí a děti na ně mají nárok, i když máte jiný pocit. Nemusíte působit jako milující rodič, ale ve skutečnosti jste. A na úspěchy vašich dětí jste velmi hrdé. 

Vodnář 

Nejspíš jste ta nejvíc alternativní matka v okolí. Vyznáváte zdraví a léčíte se doma pomocí bylinek. Děti mají vedle vás dostatek svobody, někdy až moc. Přesto jste k nim spravedlivé. Vaše kreativita a mladistvost si s dětmi dobře rozumí, alespoň nějaká pravidla by však platit měla. Váš styl se nelíbí každému, ale vaší výhodou je, že je vám to upřímně jedno. Jste naprosto své. 

Ryby 

Jakmile se stanete matkou, první místo u vás obsadí děti. Vytváříte si s nimi hluboký vztah plný důvěry a jste ochotná jim obětovat vše. Máte fantazii, takže vaše péče je i zábavná. Jste schopná vyřešit každou potíž vašich potomků, ale nezapomínejte, že některé problémy mohou vyřešit děti sami. Máte trochu sklony k labilitě a umíte manipulovat. To u dětí mít úspěch nebude. 

Zdroj:

  • autorský text