Nervozita a vaše znamení zvěrokruhu: Možná jste byli nervózní jen několikrát v životě, možná jste nervózní každou chvilku

Nervozita a vaše znamení zvěrokruhu: Možná jste byli nervózní jen několikrát v životě, možná jste nervózní každou chvilku
Nervozita nastává, pokud nevíme, jak dopadne něco pro nás hodně důležitého. Možná jste byli nervózní jen několikrát v životě, možná jste nervózní každou chvilku. Nejedná se o příjemný pocit, naopak nám pěkně zkazí den. Jaký sklon máte k nervozitě Vy, podle Vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Při velkém spěchu můžete pocítit nervozitu a strach, že všechno nestihnete udělat. Avšak samotná nervozita se u Vás projeví málokdy, překrýváte ji výbuchy vzteku s jinými negativními pocity.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše tvrdohlavost je nyní pro Vás velkou výhodou – nepustí nervozitu do Vašeho nitra. Vždy víte, že to co se chystáte udělat, nebo co zrovna děláte, je naprosto správné.

Blíženci (21. května – 21. června)

S nervozitou se obvykle setkáváte každý den, bohužel právě Vy jste ti, kdo jsou nervózní. Právě proto, že jste tak nerozhodní, nevíte, co můžete čekat a často později litujete svého rozhodnutí.

U raků způsobuje nervozitu především nízké sebevědomí, Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Svou nervozitu neprojevujete, raději ji přebijete jinou emocí, ale to ještě neznamená, že neexistuje. Nervozitu u Vás způsobuje fakt, že nedůvěřujete lidem natolik, že nevěříte ani sami sobě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Uklidňuje Vás fakt, že ten nejlepší člověk, který Vás může podržet, jste Vy sami. Nervozita u Vás nemá místo. Jste sebevědomí a přibližně víte, jak co dopadne. Pokud něco dopadne jinak, Vás to trápit nebude.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste nervózní poměrně často a to z toho důvodu, že se staráte nejenom o sebe, ale také o to, co dělají a jak se rozhodují ostatní lidé. Nervozitu Vám způsobuje fakt, že nemůžete pomoci všem.

Váhy (23. září – 23. října)

Také Vy bojujete s nervozitou často. Pokud se máte rozhodnout a nakonec se rozhodnete, jste nervózní, poněvadž si představujete, co všechno jste mohli svým rozhodnutím způsobit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se Vám něco nedaří podle plánu, můžete pocítit nervozitu. Tento pocit nenávidíte a snažíte se, aby nikdo nezjistil, že i Vy můžete zažít tento pocit. Umíte ho dobře skrýt.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejste nervózní, a to nikdy. Jste totiž hodně sebevědomí a svými rozhodnutími jste si naprosto jisti. Nemyslíte si, že děláte něco, co by mohlo špatně dopadnout, jste velký optimista.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Většinou nervózní nejste, ale čas od času se Vám to stane. Jste na sebe neustále tvrdí, a pokud neuspějete ve svých plánech, jste hodně nervózní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Obava, že Vás ostatní lidé nepotřebují, u Vás vyvolává silný pocit nervozity. Děje se to vždy, když trávíte čas o samotě a věnujete se pouze sami sobě.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše mysl je přehlcena úzkostí, ale co je ještě horší, příliš důvěřujete lidem a pochybnosti začínáte mít až ve chvíli, kdy jste se již rozhodli. Váš život je naplněn nervozitou.

Zdroj článku: