Bojíte-li se, že Vás ostatní budou soudit, přátelte se s těmito znameními

Bojíte-li se, že Vás ostatní budou soudit, přátelte se s těmito znameními
Dnes totiž budeme mluvit o těch znameních zvěrokruhu, která nemají vůči ostatním žádné předsudky. Ačkoliv většina lidí má tendenci ostatní soudit převážně podle vzhledu, ale také podle toho, jaká rozhodnutí ostatní udělají, u těchto znamení zvěrokruhu to rozhodně nehrozí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pro lidstvo je přirozené, že ostatní soudí v závislosti na tom, jak hodně se odlišuje od většiny. U Vodnáře ale toto nehrozí – ba naopak. Bude hodně rád, že se může přátelit s někým, kdo se odlišuje od všech ostatních. Nemá žádné předsudky, bere lidi takové, jací doopravdy jsou. Testuje jejich loajalitu a myšlenky. Proto, pokud si myslíte, že Vás ostatní budou soudit podle Vašeho vzhledu či dokonce názorů, vyhledejte Vodnáře a spřátelte se s ním. Pokud zjistí, že Vás ostatní soudí, tím vyšší bude jeho touha se s Vámi přátelit. Je toho názoru, že všichni lidé jsou odlišní, a pokud bude mít kamaráda či kamarádku, který nebo která toto pravidlo potvrzuje, bude hodně šťastný a loajální. Vyhledejte ho i v případě, že se chcete někomu svěřit se svými nevšedními poznatky, ale bojíte se výsměchu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Další znamení, které si o Vás nebude myslet, že jste podivín, pokud se mu plně otevřete. Člověk narozený ve znamení Blíženců má rád všechny lidi bez ohledu na jejich přesvědčení. Je ochotný se přátelit se všemi bez ohledu na jejich víru či kulturu. Bude Vás mít rád takové, jací ve skutečnosti jste. Nemusíte se před ním přetvařovat. Má rád nápady všeho druhu a hledá někoho, komu by se mohl svěřit s tím, co má zrovna na mysli, bez ohledu na to, jak podivně se to může jevit. Každý člověk je v jeho očích výjimečný a každý názor má podle něho cenu zlata. Také rád zkoumá lidi, kteří mu to dovolí, hlavně jejich psychiku. Bude mít rád Váš smysl pro humor, přestože mu zpočátku nemusí plně rozumět. Rovněž se chce dozvědět o všech Vašich rozhodnutích, ale nikdy se nestane, že by Vás soudil.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Plně optimistický člověk, Střelec má rád společnost a plně si ji užívá. Je zvyklý na to, že různí lidé mají různé názory. Jakkoliv Vám Váš názor zní podivně, Střelec to tak brát nebude – za celý svůj život se setkal s mnoha lidmi a můžete věřit, že Váš názor zřejmě nebude ten nejdivnější, který za celý svůj život slyšel. Snaží se pochopit všechno, co mu řeknete, a rád získává nové poznatky o všem, tudíž s ním můžete mluvit naprosto o čemkoliv. Předsudky lidí o ostatních nikdy nepochopil a nesoudí ostatní, proto za ním zajděte, pokud si budete myslet, že Vám nikdo nerozumí. On Vás lehce přesvědčí o opaku. Budete si s ním připadat, jako byste mluvili se svým nejlepším přítelem, protože právě Střelec vyslechne opravdu cokoliv.

Zdroj článku: