Astrologická znamení, pro která i malé smítko prachu znamená nečistotu

Astrologická znamení, pro která i malé smítko prachu znamená nečistotu
Pokud se kohokoliv zeptáme, co pro něj znamená čistota v domě, každý odpoví trochu jinak. Jak byste ale odpověděli Vy? Zkuste se zeptat sami sebe. V případě, že Vaše znamení je jedno z těchto, pravděpodobně nepřestanete uklízet, dokud u Vás doma nebude absolutní čisto.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste velmi kritičtí k ostatním lidem, pokud zjistíte, že neudržují svůj domov čistý. O to horší to je, když se jedná o Vaše spolubydlící. Již Vás nebaví po nich neustále uklízet, avšak nadále po nich uklízíte. Je to proto, že Vám vadí veškerý nepořádek.

Pokud se jedná o Vaše děti a po jejich úklidu k nim přijdete na kontrolu, je stoprocentní pravděpodobnost, že se Vám stále nebude něco líbit a že něco neuklidily pořádně. Ať už se jedná o děti či nikoliv, máte velký smysl pro detail, což v tomto případě není nejlepší, poněvadž si dokážete všimnout i toho nejmenšího smítka prachu, které ostatní lidé nedokážou vidět ani po Vašem upozornění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemáte rádi ve svém domově nepořádek. Dokonce i když jste na vícedenní návštěvě u svých příbuzných a vidíte, že není dostatečně naklizeno, převezmete velení a uklidíte sami. Vaši známí se poté většinou diví, proč jste u nich uklízeli.

Je prostě způsobeno tím, že máte rádi čistotu kolem sebe. Víte, že na uklízení máte hodně času a můžete si uklízet svým uvolněným tempem. Ve svém domově většinou uklízíte každý den, protože se vždy najde něco, co se Vám nelíbí a připadáte si, jako byste žili v nečistém domově. Jímá Vás hrůza při myšlence, že byste jednou neuklidili a zrovna tehdy k Vám přišla návštěva, která by si o Vás začala myslet něco hrozného.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Samotné uklízení nemáte rádi, lépe řečeno ho nenávidíte, ale pokud bydlíte sami, víte, že nic jiného, než úklid Vám nezbývá. Pokud s někým bydlíte, raději velíte, kdo má co uklidit, než abyste uklízeli sami. Jste hodně disciplinovaní a již odmala víte, co máte udělat, abyste žili v čistotě. Cítíte se zhnuseni, jakmile začínáte vidět, že se na Vašem nábytku začíná usazovat prach nebo že Vám odpadl drobek z večeře na podlahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste velký milovník čistoty a kdykoliv můžete, uklízíte. Toužíte po pochvale ostatních lidí, jak nádherné čisto máte ve svém domově. Kdykoliv narazíte na problém, kterým je lidským okem nezaregistrovatelné smítko prachu, okamžitě začnete uklízet, poněvadž ho Vaše oko zahlédne a zhatí mu jeho plán znečistit Váš domov. Musíte mít u sebe doma určitý systém, a pokud ho někdo naruší, máte nejlepší možnost začít uklízet.

Po nikom jiném nepožadujete, aby si nepořádek, který způsobil, uklidil, protože šance, že vrátí věci přesně na původní místo, je více než mizivá.

Zdroj článku: