Typické chování žen narozených ve znamení Blíženců

Typické chování žen narozených ve znamení Blíženců
Žena, která se narodila ve vzdušném znamení Blíženců pod nadvládou planety Merkur, je ženou mnoha zájmů, zábavnou společnicí a stále plnou studnicí nápadů. Přečtěte si o čem sní a po čem touží.

Láska a vztah

Žena narozená v Blížencích je ženou tisíce zájmů s trvalým cílem tyto zájmy uspokojovat. Pokud jí to partner umožní a na její proměnlivé cestě ji podpoří, bude zamilovaná nejen do svých rozmanitých zájmů, ale také do něj. Přáním ženy v Blížencích je velká a šťastná rodina, ve které však musí mít dostatečný prostor k roztažení svých křídel. Je-li ve vztahu nespokojená, ve jménu svobody se nezdráhá a často partnery mění. 

Jak si namlouvá partnera

Tato žena miluje společenské konverzace, zejména je-li s tématem obeznámena a může-li být v centru dění. Ráda však mužům dává prostor, aby se dostatečně projevili. Její budoucí partner se musí vyjadřovat dostatečně srozumitelně. Je-li tato podmínka splněna, dokáže být věrnou posluchačkou, která pouze udržuje plynulost hovoru. Žena v Blížencích je půvabnou společnicí, dokáže až magicky využít své zářící krásy a muže kolem sebe tak naprosto okouzlit. Její krásné pronikavé oči přitahují pohledy mnoha mužů jako silné magnety. Hledá sebejistého muže do nepohody, který její roztržitosti poskytne pevnou oporu. 

Jak se ženě v Blížencích dvořit

Je opravdu těžké najít tuto ženu někde o samotě, jelikož je schopna ve společnosti svých přítelkyň klábosit nepřetržitě několik hodin. Ale jelikož si jako první všimne příchodu někoho nového, není těžké ji upoutat. Je-li příchozí muž pohledný a šarmantní, udělá vše proto, aby se s ním setkala. Nesnese monotónnost, všednost a rutinu, naopak ji přitahuje extravagance a sebejistota. Upoutá ji rozvážný muž s vnitřním klidem, který ona sama postrádá.

Čím více se tato žena bude cítit svobodná, tím méně bude mít tendence ze vztahu utíkat. Nikdo by ji neměl v ničem bránit, stejně si vše bude dělat po svém. I přestože je většinou mírumilovné povahy, pokud je jí bráněno v seberozvoji a poznání, nikdo ji nezastaví v touze po pomstě. Této situaci lze předcházet pouze konstruktivním dialogem. Uvidí-li u druhého zájem situaci vyřešit, stáhne se a je ochotna ke kompromisu.   

Touží po romantice

Žena v Blížencích je nesmrtelnou romantičkou. Od mužů očekává neustálý zájem a gentlemanské dvoření. Nejen, že sama ráda vymýšlí nejrůznější aktivity, ale to samé očekává od svého partnera, kterého ráda na společenských akcích doprovází. 

Optimistická kariéristka

Žena v Blížencích je rozenou optimistkou a neústupně si jde rovnou za tím, v čem je dobrá. Svou práci miluje, nedokáže příliš dlouho zůstat nezaměstnaná a pokud už zůstane doma s dětmi, stále něco vymýšlí a organizuje. Je obzvláště nadaná v komunikačních a tvůrčích aktivitách. Do tohoto znamení se rodí mnoho umělkyň, hereček a moderátorek. Bývá také vynikající obchodnicí, mluvčí nebo novinářkou. Dobře ji bude všude tam, kde se setká s mnoha různými lidmi a kde se nebude ani chvíli nudit.