Čtveřice znamení, která patří mezi největší snílky zvěrokruhu. Je fantazírování i vaší silnou stránkou?

Čtveřice znamení, která patří mezi největší snílky zvěrokruhu. Je fantazírování i vaší silnou stránkou?
Fantazie a romantické představy, to je pro některé celý svět. Zatímco jiní rádi stojí nohama na zemi a myslí realisticky, tato čtyři znamení se raději zasněně vznášejí v oblacích a upravují si realitu podle vlastního vkusu. Kdo mezi ně patří?

Ryby

Ryby jsou bez pochyby těmi největšími snílky z celého horoskopu a proti ostatním znamením v tomto ohledu vedou na celé čáře. Své představivosti nechávají volnou ruku a jejich fantazírování se nikdo nevyrovná. Umí se úplně odpoutat od reality a nevnímat nic jiného než své myšlenky. Bez své fantazie by zkrátka byly nahrané.

Druhým sice jejich úniky do imaginárního světa mohou být nepříjemné, ale to Ryby vlastně vůbec nezajímá. Ve své hlavě se rády schovávají a utíkají tam před svými problémy. Snění jim pomáhá se uklidnit, ale občas se kvůli němu obírají o to, co jim nabízí skutečný život, nejen jejich zasněné představy.

Rak

Raci jsou milující a chápaví, ale v některých ohledech poměrně naivní. Často se jim proto stává, že je lidé i život samotný zklame. Při svém snění z této reality tedy utíkají a představují si svět, ve kterém jsou všichni tak milí, laskaví, tolerantní a obětaví jako oni sami. Díky těmto představám jim však zůstává alespoň špetka naděje a dokáží si tak udržet optimistický přístup k životu.

Navíc jsou poměrně roztěkaní a nevydrží se dlouho soustředit na jednu věc. Únik do jejich vlastního světa plného možností a přání je proto osvobodí od všeho stresu. Bohužel ale často zapomínají své sny měnit ve skutečnost, i když v nich tráví tolik času. Je to škoda, protože jasnou vizi už mají a chybí jim jen dobrý plán. S ním a s trochou vůle by dokázali dosáhnout naprosto čehokoliv.

Blíženci

Blíženci také často unikají do svého vlastního světa plného fantazie. U nich se to však děje spíše z nudy, nebo když se na něco nemohou soustředit.

Zvlášť pokud mají něco důležitého na práci. Svými fantastickými představami a scénáři, které si v hlavě přehrávají, však zaberou tolik času, že už své povinnosti vůbec nestíhají. Svou práci poté neustále odkládají, což jim rozhodně nedělá dobře. Jsou totiž mistry prokrastinace a svým sněním si to jen zhoršují.

Dělají si to ale pořád dokola. Když jsou totiž ve stresu ze všeho, co odložili a co najednou musí stihnout, opět se odtrhávají od reality a nechávají si toho na sebe naložit ještě víc. Proto se neustále točí v kruhu, ze kterého se nedostanou, dokud si nenajdou něco zábavného i na svých povinnostech, nejen ve svých snech.

Vodnář

Vodnáři jsou od přírody introvertní a samotářští, takže rádi tráví čas jen ve své vlastní společnosti. Právě, když jsou o samotě, tvoří si v hlavě svůj vlastní svět, který je pro ně často o dost příjemnější než realita.

Občas jsou ale trochu zasnění také v nepříliš vhodných chvílích. Například na společenských akcích si klidně sednou do kouta a s radostí si v hlavě vytváří romantické fantazie a scénáře. Nevnímají, co se kolem nich děje a mohou tak na druhé působit opravdu neslušně.

Musí se jim ale nechat, že jsou to opravdu kreativní duše. Přestože na to totiž nevypadají, ve svých myslích pořád něco vytváří. A to i když na to nemají ideální podmínky, třeba uprostřed bujarého večírku.

Zdroje článku: