Největší uplakánci zvěrokruhu. Ocitli jste se na tomto seznamu i vy?

Největší uplakánci zvěrokruhu. Ocitli jste se na tomto seznamu i vy?
Každý občas máme problémy a jsme z nich nešťastní, někdy dokonce dojde i na slzy, pokud se týkají pro nás citlivých věcí. Lidé narozeni v těchto znameních zvěrokruhu však mají pocit, že život k nim nikdy není fér, a soustavně naříkají.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

V životě chcete mít jistotu, že vše, do čeho se pustíte, se vám zdaří. Avšak život ne vždy funguje podle vašich představ, což jste si již určitě uvědomili, avšak nepřipustíte to. Pokud něco nejde po vašem a nic se vám zrovna nedaří, začnete se vztekat, což vám však nikdy nepomůže. Abyste dosáhli svého, váš osvědčený způsob je pláč. Pokud to stále nedostáváte, plakat nepřestanete, dokud vás další osobě nepřijde líto.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Potřebujete pozornost ostatních lidí, abyste mohli v klidu žít, avšak pouze tu pozitivní. Pokud zjistíte, že svým okolím nejste přijímáni, lehce se ocitnete v sebelítosti. Začnete plakat, abyste celému okolí dali najevo svůj nesouhlas se zacházením s vaší osobou. Vše, co v dané chvíli potřebujete, je pochopení a přítomnost někoho, kdo se vás bude snažit uklidnit a říci vám, jak hodně mu na vás záleží. Jakmile si vás někdo všimne, uklidníte se.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Pokud se vám něco nelíbí, stanete se silně kritickými k ostatním lidem, aby lépe pochopili, co se jim právě snažíte říci. Pokud se vaše očekávání nenaplní, můžete ztratit kontakt s realitou (v očích ostatních lidí), třást se, křičet a zároveň z kanálků vypouštět velké množství slz. Jednáte jako malé dítě, které se vzteká, když se k něčemu snaží přemluvit své rodiče. Většinou lidé roztají a splní vám vaše přání.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Máte to v životě těžké. Chcete, aby veškeré chování ostatních lidí vůči vám bylo milé, stejně jako vy jste vždy milí ke všem ostatním lidem. Požadujete, aby s vámi všichni ve vašem okolí souhlasili, jestliže vy máte to nejlepší řešení. Pokud se to neděje, začnete být pasivně agresivní a vaše jednání vyvrcholí pláčem, který pramení z vaší vnitřní citlivosti a zklamání z toho, jakým způsobem se k vám lidé chovají. Během pláče potřebujete někoho, kdo by vás obejmul.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Vždy budete plakat, pokud zjistíte, že vás někdo vynechal ze svého plánu. Občas potřebujete být o samotě, ale hlavně chcete mít kontakt s ostatními lidmi a účastnit se na jejich akcích. Pokud zjistíte, že vás někdo nezahrnul do svých plánů záměrně, pláčete, nejraději v soukromí. Nepláčete proto, abyste si získali něčí pozornost, spíše mlčky neúspěšně bojujete se svou vlastní sebelítostí, která do vašeho nitra vpluje v pro vás nesnesitelném množství.

Zdroj článku: