Horoskop na 4. srpnový víkend: Blíženci pocítí změnu, Váhy zatouží po přátelích

Horoskop na 4. srpnový víkend: Blíženci pocítí změnu, Váhy zatouží po přátelích
Hned v pátek se Měsíc bude nacházet pod vlivem Lva, což znamená nejen to, že se budeme snažit prosperovat, ale také se může schylovat k hádkám. V sobotu se přesune do vlivu Panny, což zvýší naši touhu dokončit věci, které jsme rozdělali. Co čeká vás? Přečtěte si váš horoskop na 4. srpnový víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend vám hrozí frustrace a silné podráždění, nenechte se vyprovokovat. Pokud to zvládnete, zažijete příjemný víkend. V pátek vás totiž pohltí vaše vášeň a budete odhodláni udělat, cokoliv si zamanete. Od soboty budete naplněni energií, využijte ji pozitivně.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek pocítíte potřebu být v kontaktu se svou rodinou. Taktéž popřemýšlíte o tom, zda váš domov je dostatečně útulný. V sobotu bude romantika na prvním místě, jen se nenechte příliš unést, vedlo by to ke katastrofě. V neděli se uzavřete sami do sebe, nebudete stát o jakýkoliv kontakt.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem víkendu zatoužíte nejen po kontaktu s jinými lidmi, ale též pocítíte potřebu změny ve vašem životě. V sobotu se můžete s někým pro vás důležitým pohádat, přestože si budete chtít přátelsky popovídat se svou rodinou. V neděli se veškeré spory vyřeší.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše finance v pátek mohou dosáhnout vrcholu, budete-li se snažit. Dejte si však pozor na ztrátu peněz. V sobotu se zúčastníte dialogu, může však skončit hádkami. Hlídejte si svá vlastní slova, než je vyřknete. V neděli najdete stejně smýšlejícího člověka a zažijete zábavu, otevřete-li se.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pátek budete hodně sebejistí a budete si věřit. Také se může objevit nečekaná pracovní příležitost. Sobota je nejlepší čas na růst financí. Přemýšlejte nad tím, čeho byste v této oblasti chtěli dosáhnout, a konejte. Pozor na extrémní výdaje. V neděli je ten správný čas na romantiku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Cokoliv se vám v pátek bude zdát, nebude jen náhoda. Měli byste si zjistit, co daný sen znamená, v běžném životě vám výklad snu pomůže. Během soboty byste měli začít s novým projektem, pokud chcete zlepšit svou finanční situaci. V neděli se zamilujete, pokud máte partnera, najdete v něm to dobré.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve vztahu vás v pátek může čekat změna, jste-li zadaní. Celý den vás něco bude táhnout k přátelům, avšak můžete se spolu ošklivě pohádat. V sobotu se budete starat převážně o sebe a své zájmy. V neděli se můžete dostat do konfliktu kvůli vašemu přesvědčení.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše kariéra dosáhne svého vrcholu tento pátek. Budete mít tolik práce, že nebudete vědět, kam dříve skočit. Avšak můžete se pohádat s obchodním partnerem. V sobotu se setkáte s přáteli, pokud to budou dobří přátelé, vše bude probíhat v klidu. V neděli večer pochopíte to, co jste dlouhou dobu nechápali.

Zdroj: Jacob Lund/ Nextfoto

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek zatoužíte po dobrodružství. Než vyrazíte, ujistěte se, že vám nehrozí žádné nebezpečí. V sobotu se zaměříte na kariéru. Máte-li nové kariérní plány, realizujte je. Avšak profesní život může ohrozit pohodu ve vztahu, máte-li partnera. Neděle je zaměřená více na finance.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zatoužíte po lásce již v pátek. Budete si chtít udělat s někým romantický večer, avšak klidný páteční večer se může lehce změnit v silnou hádku. V sobotu byste se měli zaměřit na to, co vás zajímá. Udělejte si na sebe čas. V neděli se můžete cítit izolovaní od ostatních, avšak můžete se snažit, aby si vás všímali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek se budete snažit strávit den s tím, koho milujete, ale bohužel se též bude hlásit potřeba svobody. Nebudete se moci rozhodnout. V sobotu je nejlepší čas požádat někoho o vstup do vztahu, cítíte-li se na to. Můžete se však setkat s odmítnutím, nebude-li partner pro vás vhodný. V neděli vás čeká změna, která se vám z dlouhodobého hlediska vyplatí.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek bude vaše psychická pohoda ohrožena, pokud se o sebe nebudete pořádně starat. Měli byste zvolnit. V sobotu byste si měli s nejbližší osobou pohovořit o Vašich společných plánech do budoucna. Neděle vybízí k romanticky strávenému dni.

Zdroj článku: