Horoskop pro snílky: Patříte mezi snílky či dáváte světu pouze reálné obrysy?

Horoskop pro snílky: Patříte mezi snílky či dáváte světu pouze reálné obrysy?
Každý z nás něco skrývá před ostatními. Někdo si maluje ve své hlavě svět, který je zalitý sluncem jiný ho zase vidí pouze v reálných obrysech. Jak byste se charakterizovali vy a na co byste si měli dávat pozor v momentě, kdy nechcete zbytečně ubližovat svému okolí, a naopak toužíte po spokojeném a šťastném životě? Náš horoskop vám to prozradí.

Beran

Beran se absolutně neřadí mezi snílky. Beran totiž musí být vždy a za každé situace pánem daných okolností. Jeho boj o postavení a úspěch není vždy čistý, ale i přesto se nesnaží zbytečně ubližovat svému okolí. Beran si také při výběru životního partnera vybírá podobného člověka, jako je on sám. Tudíž by se snílkem pouze stěží vytvořil harmonický pár.

Býk 

Býci jsou tvrdohlaví a neuhýbají nikdy z žádné cesty. Správný Býk rovněž vidí svět realisticky a nic si nemaluje. Rád dává přednost hezkým věcem a požitkům, avšak vždy stojí nohama pevně na zemi a snílkovství je pro něj zakázaná činnost.

Blíženci

Blíženci vždy vidí věci hned z několika úhlů. Často lidem říkají přesně to, co chtějí slyšet, ale bravurně zvládají i lhaní. Své okolí umí často pěkně zranit, ale zároveň ho i povzbudit. Mezi snílky se ovšem Blíženci rozhodně neřadí, jelikož jim to jednoduše nedovoluje jejich realistický pohled na život a věčný pesimismus.

Rak

Rak je velmi empatický tvor, který se často díky svému vcítění cítí být na pokraji svých sil. Emoce, které do sebe raci nasávají od ostatních jim často znepříjemňují jejich vlastní život. Ve chvílích, kdy se cítí být na pokraji svých sil tak často hledají útěchu právě ve svých snech, kterým se často oddávají.

Lev

Lev musí být za každých okolností okouzlující pro své okolí. Lev se pro své okolí snaží být nenahraditelný a užitečný. Jeho pravá tvář je ovšem taková, že si ve své hlavě maluje růžovou budoucnost, ke které asi jen tak nedojde, jelikož lev má značné problémy se stálostí a často své nejbližší opouští a poté se k nim opět vrací.

Panna

Panny sní téměř neustále. Sní o dokonalém partnerovi, krásném bydlení i spokojeném životě. Panny jsou velkými samotáři, kteří si své přátelé vybírají velmi pečlivě a v momentě, kdy jim není do smíchu, raději, než za kamarády vyrazí do své postele a tráví čas v klidu a pohodě pouze sami se sebou a se svými sny.

Váhy

Váhy jsou odjakživa racionální tvorové, kteří k životu přistupují poctivě a s reálnými myšlenkami. Ač by je lidé mohli často vnímat jaké chladné jedince, opak je pravdou. Váhy pouze často následují hlas své hlavy namísto hlasu svého srdce a vědí proč.

Štír

Štíři často rádi vyhledávají pravdu a nenávidí lež. Mimo jiné jsou velmi dobří v odhalování různých spikleneckých lží a her. Mimo jiné jsou ovšem velmi vášniví a poměrně hluboce prožívají své emoce. Když si povolí snít, často si to poměrně brzy zakážou, jelikož snům jednoduše nevěří a raději se obklopují tím, co je reálné.

Střelec

Střelci prahnou po dobrodružství, což jim do značné míry komplikuje jejich šanci na spokojený partnerský život. I přesto všechno ovšem Střelci neztrácí naději a alespoň ve svých snech mají naprosto jasno o svém budoucím životě a lásce.

Kozoroh

Kozorozi bývají velmi úspěšní a často se velmi dobře orientují na své cíle. Všechno dokončí ať to stojí cokoliv. Díky takto nabitému programu často zapomínají na své blízké i partnera a žijí spíše než v reálném světe ve svém snu, který jim napovídá, že to, jak žijí, je naprosto správné. Někdy je ovšem třeba otevřít oči a kouknout se na věci tak, jak jsou.

Vodnář

Vodnáři jsou milující lidé, kteří se ovšem často skrývají za maskou lidí, které jen tak nic nerozhází. Mají vřelý vztah k lásce a svou budoucnost vidí spíše než v reálných obrysech zalitou sluncem ze svých poměrně živých snů.

Ryby

Ryby poměrně velkou spoustu času tráví především sněním. Jelikož se jedná o velmi umělecké bytosti, snění je pro ně jakousi terapií i únikem před reálným světem. Ryby si rádi ve svých snech vykreslují růžovou budoucnost a svým snům se snaží za každou cenu věřit.

Zdroj:

  • autorský text