Horoskop pro tolerantní: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k toleranci?

Horoskop pro tolerantní: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k toleranci?
Jste ve vztahu a obecně k lidem tolerantní nebo na každém vidíte něco špatného a neodpouštíte? Některá znamení jsou tolerantní více a jiná zase méně. Nejvíce tolerantní jsou ryby nebo blíženci, a naopak zase lev nebo vodnář jsou znamení, která tolerancí zrovna neoplývají.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou velmi netrpělivé znamení a vše chtějí řešit rychle, prudce a rázně. Zdržování je irituje, proto často bývají považování za netolerantní osoby. Zároveň jim nevadí, když někdo poukazuje na špatné stránky jejich osobnosti. Jsou si vědomi, že jejich upřímnost bývá pro slabší povahy moc silná káva.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci mají neskutečnou trpělivost, kterou je možné napínat donekonečna. Je to velmi tolerantní znamení, které se postupně srovnává s věcmi, na které není zvyklé a po čase se přizpůsobí. Není však radno si s býkem moc zahrávat, protože když se opravdu naštve, tak se dějí věci. Obzvláště když jej podpoří silná znamení, jako je beran či kozoroh.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou tolerantní a plní porozumění. Mají rádi logiku a netrvají na zažitých stereotypech, které již nedávají žádný smysl. Jsou schopni se změnit a naučit se nové věci. Obzvláště, když mají nějakou osobu rádi, udělají pro ni hodně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají rádi svůj klid a své pohodlí. Pro lásku jsou však schopni se změnit, vzdát se svých klidných večerů o samotě a podniknout něco nového, co je nabije energií. Chtějí být milováni a udělají pro to hodně.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi nejsou příliš tolerantní znamení a raději si udržují své zažité stereotypy. Na prvním místě je pro ně vždy jejich osobnost a jejich návyky. Jestliže s nimi jejich partner nesouhlasí a necítí se pohodlně, často to berou jako útok na svoji osobu a pouští se do konfliktu, aby si obhájili své teritorium.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou tolerantní, ale do určité míry. Jsou chytré a nechtějí, aby drobné konflikty narušovaly jejich soužití s partnerem. Raději zvolí ústup než hádku.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy nemají rády konflikty a udělají cokoliv pro to, aby nemusely o ničem rozhodovat. I když jim dělá přizpůsobení potíže, vzdají se svého komfortu, aby se vyhnuly obtížnému řešení problémů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je tolerantní znamení, avšak je těžké jej rozhýbat k činu. Raději stagnují na místě a chtějí věci, aby byly tak, jako vždycky. Když už se vám podaří se štírem pohnout, je ochoten ustoupit v rámci dobrých vztahů.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci nejsou příliš tolerantní. Ustoupí jen, když jde opravdu do tuhého a schyluje se k velké hádce nebo také ke konci vztahu. Mají rádi věci, tak jak jsou a nechtějí nic měnit. Dá to hodně námahy získat svou pevnou pozici ve střelcově životě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je znamení, které plánuje, přemýšlí strategicky a dlouhodobě. Pokud je pro něj v dlouhém časovém horizontu lepší zvolit raději toleranci, tak to neváhá udělat. S kozorohem se dobře žije, jestliže máte logické argumenty pro své požadavky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou netolerantní, pokud vidí, že se cítíte nejistě a nejste schopni si za svými požadavky stát. Raději řeknou rovnou ne, aby měli čas si rozmyslet případné ústupky. A doporučí vám, abyste se nad sebou zamysleli a dali se dohromady, než před ně předstoupíte příště.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jsou hluboce přesvědčeny o tom, že láska vše překoná. I když jsou v moři plném žraloků, stále se nezbavují svého idealismu. Tolerance a porozumění je jim vlastní a se všemi chtějí být co nejvíc zadobře.

Zdroj: 

  • autorský text