Výklad tarotových karet na tento víkend: Berani by měli vyrazit na cesty a Střelci budou celý víkend usměvaví

Výklad tarotových karet na tento víkend: Berani by měli vyrazit na cesty a Střelci budou celý víkend usměvaví
Konečně je tu víkend a s ním zasloužené volno. Pokud stále váháte, jak s nadcházejícími dvěma dny naložit, podívejte se do následujícího horoskopu a svůj volný čas mu zcela přizpůsobte.

Beran (21.3. – 20.4.)

Víkend je přímo stvořený k tomu, abyste se vydali na cesty, jelikož všechna vaše putování budou pod ochrannou kartou Vozu a budou úspěšná. Nemusí se zrovna jednat o cestu do zahraničí, vydejte se klidně za váš dům prozkoumat nejbližší okolí. Buďte však venku a ideálně s těmi, které máte rádi.

Býk (21.4. – 20.5)

Pět pentaklů vám přinese nějaké ztráty, se kterými se budete muset vypořádat. Dejte si však pozor na to, abyste je neřešili s horkou hlavou, situaci by to ještě víc zhoršilo. Raději vše v klidu někde vydýchejte, neukvapujte se, a hlavně nejednejte zbrkle. Vaše chování by si lidé kolem vás mohli totiž vysvětlit jako projev agrese.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

O víkendu poznáte skvělou osobu, která bude pravděpodobně mladší než vy a významně ovlivní váš život. Dívejte se tedy pořádně kolem sebe, abyste ji nepřehlídli, byla by to promarněná příležitost k seznámení. Tato neznámá osoba vám totiž velmi pomůže a vnese vám do života nový směr.

Rak (22.6. – 23.7.)

Karty moc dobře vědí, že vás něco trápí. Zkuste se ale zamyslet nad tím, jestli by vaše problémy nešly vyřešit v klidu nebo nějak jinak. Stáhněte se ústraní

a v klidu přemýšlejte. Velekněžka radí, že horká hlava tady nic nezmůže a pomůže vám najít nové řešení. Co se také třeba svěřit svým nejbližším přátelům? Určitě vám někdo ve vašem okolí podá pomocnou ruku.

Lev (24.7. – 23.8.)

Vždycky je tu možnost začít znova. I když vám přijde, že je situace bezvýchodná, nikdy není pozdě se někomu omluvit, své chyby napravit a jít dál. Karta Devět mečů vám otevírá nové příležitosti a možnosti začít s čistým štítem. Tak čím začnete vy?

Panna (24.8. – 23.9.)

Mág vám radí, abyste následovali svůj vnitřní hlas a byli jste šťastní. Jen vy sami moc dobře víte, co vás baví a naplňuje a teď k tomu máte ty správné podmínky. Myslete nejen na své blízké, ale především sami na sebe. Když totiž nebudete v psychické pohodě vy, problémy se pak budou hromadit

 a zatěžovat i vaše blízké.

Štíři, najděte si chvilku pro sebe. Jděte si zacvičit, nebo do kina
Štíři, najděte si chvilku pro sebe. Jděte si zacvičit, nebo do kina | Zdroj: Zoran Zeremski / Shutterstock

Váhy (24.9. – 23.10.)

Víkend bude jednoznačně skvělý! Čtyři hole vám přináší dostatek času, síly i energie k uskutečnění všech vašich plánů. Pokud se rozhodnete jít do společnosti, budete doslova hvězdou večírků a všichni se na vás budou dívat. V práci jste dotáhli vše do zdárného konce, a tak si zasloužíte odpočinek.

Štír (24.10. – 22.11.)

Kolem sebe máte skvělé lidi, na které se můžete spolehnout i v tom, že vás vždy podrží, poradí vám a pomohou. Važte si tohoto přátelství a hýčkejte si ho. Pozvěte své přátele třeba na malou oslavu nebo na oběd. Sedm pohárů vám radí, abyste si chvilku našli i sami na sebe. Cvičíte rádi? Nebo chodíte do kina?  Užijte si alespoň část víkendu podle svých představ.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Devět pohárů s sebou přináší harmonii a radost ze života. Celý víkend budete mít úsměv na tváři a budete se cítit šťastné. Každého, koho potkáte, budete zdravit milým úsměvem, a tak se vám snáze podaří navazovat kontakty. Všechny neshody a trápení máte již za sebou a teď už jen budete sklízet plody svého úsilí.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Vydechněte si a uvolněte se, vše špatné máte již za sebou, a tak se můžete těšit na volný čas podle svých představ. Zkuste si s partnerem říct, co by vás potěšilo a dejte své plány dohromady. Dva meče vám zajistí, že vás partner bude se zájmem poslouchat a ve všem vám vyhoví. Je to skvělá příležitost k tomu, jak ve vztahu zase zapálit jiskru.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Láska vás bude provázet v následující dny, a to dokonce láska velmi vášnivá, jelikož je vaší dominantní kartou karta Milenců. Zadaní ucítí ve svém vztahu novou jiskru vášně, je však potřeba ji stále vyživovat. Pokud máte úmysl svého partnera podvádět, jedna noc s cizí osobou za to opravdu nestojí, a tak si to dobře rozmyslete. Nezadaní však v sobotní podvečer narazí na osobu, která významně ovlivní jejich další život.

Ryby (21.2. – 20.3.)

Buďte opatrní, situace se kolem vás vyhrotí a nebude to tedy vůbec příjemné. Král mečů vám radí, abyste udělali kompromis, jinak by celá situace pro vás nemusela dopadnout dobře. Pokud se vám dostane pomoci, zejména od neznámého staršího muže, raději této nabídky nevyužijte a buďte obezřetní.

Zdroj článku:
  • Autorský text