Největší překážka ve vztahu, jíž musíte překonat, podle astrologie

Největší překážka ve vztahu, jíž musíte překonat, podle astrologie
Strachy a bloky z minulých partnerství se častokrát přenášejí do našeho současného vztahu a brání nám učinit našeho miláčka šťastným. Někdy za to však může naše povaha. Dokud však bloky nenajdeme, nemůžeme pracovat na jejich odstranění. Jaká je vaše největší překážka ve vztahu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste příliš nadšení do vašich vztahů, častokrát ale negativně. Místo radosti, že váš partner se naučil žít podle vašich standardů, myslíte si, že vztah se nevyvíjí dostatečně rychle.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nedokážete správně komunikovat, když jste naštvaní. Co je ještě horší, to je to, že nedokážete překousnout, že váš partner ne vždy splňuje vaše očekávání.

Blíženci (21. května – 21. června)

Líbí se vám vztah jen tehdy, když začne. Chování vašeho partnera se však postupem času začíná měnit a vztah již není tak dokonalý. Nechcete připustit, že vašeho partnera první zamilování časem opustí.

Rak (22. června – 22. července)

Jste extrémně citliví a nevyrovnaní, co se týče emocí. Místo toho, abyste svého partnera chápali, častokrát se stane, že ho začnete nenávidět, protože jednou upřednostnil přátele před vámi.

Zdroj: NDAB Creativity/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Upřednostňujete své přátele před svým partnerem. Milujete pozornost a necháváte si od svých přátel radit, ovšem od vašeho partnera nechcete slyšet ani slovo.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste až příliš kritičtí. Nejen k sobě, ale hlavně ke svému partnerovi. Vadí vám naprosto cokoliv, co udělá, aniž by se s vámi poradil. A i když se s vámi poradí, vy mu dáte najevo, že vám tento názor vadí. Také se k němu doslova přilepíte, kamkoliv se hne.

Váhy (23. září – 23. října)

Líbí se vám zachraňovat partnera, přestože vás o pomoc vůbec nežádal. Je to pro vás romantické, být něčí oporou ve všech problémech. Paradoxně to partnera může znepokojovat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Osobně vás uráží, když váš partner dělá něco, s čím nesouhlasíte. Požadujete, aby váš partner měl stejné myšlenky jako vy, což není vždy možné. Též bezpočet žárlivých scén není příliš zdravý.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nerespektujete hranice, které váš partner určí. Žijete pouze sami pro sebe a máte problém s dodržováním pravidel ve vztahu. Sice s nimi souhlasíte, abyste udrželi šťastný vztah, ale nerespektujete je.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chcete, aby váš partner byl šťastný, nicméně vás to extrémně vyčerpává a vy přestanete být s partnerem synchronizovaní a zastáváte spíše odtažitý postoj.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jakmile se zamilujete, chcete mít co největší spojení s vaším partnerem. To není úplně dobře, poněvadž požadujete i svobodu, což si protiřečí. Též máte strach z nudy ve vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Nechcete, aby vám váš partner nerozuměl, ale nesdělujete mu žádné emocionální zážitky. Byli byste nejraději, kdyby váš partner byl schopen telepatie a přesně věděl, jak se cítíte.

Zdroj článku: