Horoskop pro zamilované na září 2022: Panny pocítí velký smutek, Ryby se zamilují až po uši

Horoskop pro zamilované na září 2022: Panny pocítí velký smutek, Ryby se zamilují až po uši
Září přinese spoustu zamilovanosti do života každého z nás. Pozor ale na formu této lásky, nemusí se totiž objevit pouze v podobě partnera. Zamilovat se totiž můžeme i do domácího mazlíčka, materiální věci nebo nové aktivity. Zkrátka vyhledávejte lidi a věci, co naplní vaše srdce i duši a uvidíte, že povznesete svoji spokojenost na další úroveň.

Beran

V tomto měsíci konečně nastal čas už jen nedoufat, že se věci zlepší nebo předstírat, že existují, a žít tak ve falešné realitě či vašich myšlenkách, ale skutečně se pravdě podívat do očí. Seberte odvahu a promluvte si s lidmi, ke kterým chováte city, pokud se totiž otevřete vy, dozvíte se konečně i jejich úhel pohledu. Vy nevidíte do jejich mysli, stejně jako oni do vaší.

Býk

Ať už jste ve vztahu či nezadaní, zkuste se v září zaměřit na činnosti, které vás baví. Tento měsíc je totiž skvělý čas, abyste začali myslet více na sebe, co baví vás, a plnit si své sny. Máte totiž možná tendence stávat se na lidech závislí, i když je milujete a oni vás také. Vybudujte si proto silný vnitřní klid, sebelásku a stabilitu, což potom posune osobnostně nejen vás, ale zlepší to i vaše postavení ve společnosti.

Blíženci

Připravte se na nečekaná dramata. Září nebude proto moc přívětivé, co se týče vašeho vztahu k lásce jako takové. Ať už se bude jednat o konflikt s partnerem, ztrátu vašeho oblíbeného předmětu nebo trable v práci, která vás naplňuje, zkuste se na situaci stále dívat z širšího úhlu pohledu, neházet flintu do žita a věřit, že všechno zlé pomine.

Rak

Co pro vás znamená zamilovanost? Ať už si odpovíte cokoliv, uvědomte si, že každý člověk lásku vnímá jinak, proto ji i každý jinak projevuje. Přestaňte tedy řešit to, co vám na druhých vadí a raději se zaměřte na pozitiva. Vždy jde o úhel pohledu, jaký si vybereme.

Lev

Pravděpodobně už delší dobu čekáte, abyste se rozhodli pro toho správného partnera, ať už životního nebo obchodního. Čas vždycky ukáže a září je konečně ta doba, kdy vyjde více informací na povrch, vy pochopíte souvislosti, které vám doteď možná nedávaly smysl a dokážete se lépe a rychleji rozhodnout. Pokud to nezkusíte, tak nic nezjistíte.

Panna

Dlouho se vám v zamilované sféře života dařilo, nyní přijde zlom. Neberte to negativně, i když nejspíš pocítíte velký smutek. Nepotlačujte emoce, přijměte je, nechte odejít, pouze tak se vyléčíte z této neblahé situace. Skrze bolest a trápení se neustále posouváme dopředu a rosteme. Za nedlouho se zase budete cítit dobře.

Váhy

Září bude pro vás ve znamení odpouštění. Nesete si v sobě velkou křivku, která vám způsobuje nejen psychické, ale i fyzické nepohodlí. Slovo odpustit má kořen v "pustit", co tedy potřebuje z vašeho života či mysli odejít? Udělejte si jeden den pouze pro sebe, třeba v přírodě nebo wellness, potřebujete se na chvíli zastavit a uvědomit si, kde hledat lásku.

Štír

Cítíte se velmi zamilovaní jako ještě nikdy v životě. Ovšem pravdou je, že tyto silné pocity zažíváte už po několikáté v životě, problém je, že jim velmi snadno podlehnete, a pak jste náchylní, aby s vámi druzí manipulovali. Stejně jako dáváte, musíte umět přijímat.

Střelec

Máte v hlavě už delší dobu otázku ohledně toho, jestli posunout váš vztah na další úroveň, ať už je to stěhování dohromady s partnerem, manželství nebo společné pořízení domácího zvířete? V září přijde čistší mysl a dokážete se konečně rozhodnout tak, aby byli všichni spokojení.

Kozoroh

Zamilované lidi vidíte všude kolem sebe v realitě nebo na sociálních sítích a začíná vás to pěkně štvát, jelikož nic takového necítíte pro sebe. V září se vám ale podaří překonat tuto závist či zášť a jakmile ostatním začnete přát dobro, začne se dít i ve vašem životě. Uvědomte si, že nikdy nevidíte celý příběh daného člověka a může se toho odehrávat mnohem více než si myslíte, proto jednejte s úctou a pokorou.

Vodnář

Najdete velkou zálibu v nějaké činnosti, kterou jste doposud skoro ani neznali. Září vám bude přát v tom, abyste zkoušeli nové věci a zaměřovali se na osobnostní růst. Dodá vám to nový vítr do života, budete se cítit plní elánu, a inspirujete tak i své okolí. 

Ryby

V září se zamilujete až po uši. Nechte se klidně tímto skvělým pocitem unést, jelikož jste si v poslední době zažívali poměrně těžké období, a tak si zasloužíte úsměv na tváři. Nezapomínejte radost sdílet i s ostatními, čímž se vše násobí. 

Zdroje článku: