Velký partnerský horoskop na září: Berani posunou vztah na další úroveň, Blíženci se budou snažit partnera ovládat

Velký partnerský horoskop na září: Berani posunou vztah na další úroveň, Blíženci se budou snažit partnera ovládat
Září přináší pomalu ale jistě pozvolný konec léta, čímž také pro někoho končí letní lásky, pro jiné ale naopak v tomto měsíci přichází prohloubení vztahu. Co přesně čeká vaše znamení v partnerské oblasti života, na co se těšit a čemu se naopak vyvarovat? To se dozvíte v tomto článku.

Beran

Tento měsíc Beran konečně uvidí klid ve svém milostném životě, který posune celý vztah na další úroveň. Vaše emoce vůči partnerovi budou pravděpodobně silnější než dříve. Nesnažte se ale ovládat své emoce, spíše se staňte jakýmsi jejich pozorovatelem. Jděte s proudem a užívejte si každý okamžik se svým partnerem.

Býk

Partnerovi nebo osobě, o kterou máte romantický zájem, projevíte své city. Zkuste si ale něco nechat i na později a neodkrývat všechno hned na začátku, váš potencionální budoucí partner by pak neměl co poznávat. Taky hraje roli to, že si nemusí být zcela jistý svými emocemi jako vy, tak pozor, ať jej nevystrašíte, možná potřebuje více času na pozvolný průběh než vy.

Blíženci

Tento měsíc je pravděpodobné, že se budete snažit partnera ovládat. Každou příležitost využijete k tomu, aby se váš partner podřídil vaší vůli. Chtěli byste svému partnerovi dominovat a přimět ho, aby se choval vámi schváleným způsobem. Zkuste se zamyslet nad příčinou tohoto chtíče, je možné, že sahá až do vašeho dětství. Může vám pomoci nějaká forma terapie, ať už u psychologa nebo určitý druh alternativního léčení.

Rak

Tento měsíc nebude láska pod vaší kontrolou. Budete na přijímací straně, což dostáváte za odměnu, jelikož jste zvyklí spíše ve vztazích dávat. Musíte se ale naučit být i na straně příjemce věcí, které vám váš partner dává. I přes ztrátu kontroly se citové pouto mezi vámi a vaším partnerem posílí. Svobodní pravděpodobně dostanou návrh od někoho, na koho mají oči.

Lev

Během tohoto měsíce zjistíte, že jednáte konečně dospěle při řešení záležitostí souvisejících s vaším milostným životem. Zralé chování bude pro váš milostný život nesmírně prospěšné. Pokud jste stále ve fázi flirtu nebo randění, může přijít prohloubení partnerského pouta, a dokonce až nabídka k závazku. Myslete hlavně na sebe a své pocity, potřeby a myšlenky, což vám pomůže v rozhodování, vyvarujte se tak radám od přátel nebo rodiny. Vy víte nejlépe, co potřebujete.

Panna

V září existuje šance, že plánujete ukončit jeden vztah a přesunout se tak do jiného. V průběhu měsíce se budete s největší pravděpodobností potýkat mezi těmito dvěma situacemi. Ujistěte se, že ukončíte předchozí vztah bez jakékoli kyselosti a poté přejděte k druhému. Jestliže jste nezadaní, také přijde nová osoba do vašeho života, můžete se těšit na poznání sebe sama skrze tuto bytost.

Váhy

Předpověď lásky na tento měsíc říká, že vy Váhy se budete snažit svému partnerovi lépe porozumět. Aby se to stalo, musíte se vystěhovat z klece, kterou jste si sami vytvořili. Singles budou trávit čas přemýšlením o typu partnera, se kterým chtějí strávit svůj život.

Štír 

Tento měsíc vy a váš partner strávíte nějaký čas snahou vybudovat mezi sebou důvěru. Rozvíjení lepšího porozumění mezi vámi a vaším partnerem může pomoci, aby vztah měl silnější kořeny.

Střelec

Tento měsíc je ve vašem milostném životě smutek, který bude vidět na vašem pracovním výkonu. Uvidíte pravou tvář nebo skutečné úmysly svého partnera, což vás bude mrzet. Připravte se na to, že se s tím vypořádáte pozitivně.

Kozoroh

Kozorohu, chtěli byste, aby váš milostný život fungoval systematicky a v tandemu se vším ostatním. Ale musíte si pamatovat, abyste zpomalili, protože přílišná práce nad věcmi vás určitě vyčerpá. Zhluboka se nadechněte, neočekávejte, že věci a lidé budou v souladu a nechte vztah, aby se časem sám zlepšil.

Vodnář 

Září vás opravdu partnersky zamotá. Ať už jste ve vztahu nebo ne, budete mít pocit, že chováte city k více lidem a nebudete se umět rozhodnout, koho si vybrat. Zkuste nezahazovat ani jednu variantu a dát všemu čas, protože jen tak se dozvíte, která varianta přinese nejvíce pozitiv do vašeho života. 

Ryby

Vztahy budou pro vás v září středem zájmu, Ryby. Tato energie zahrnuje romantické nebo obchodní partnery a každého, s kým jednáte jeden na jednoho. Tento měsíc vás přiměje vyjednávat o vašich současných hranicích a starý přítel nebo bývalý by se mohl v tuto dobu dokonce vrátit a chtít řešit minulost.