Partnerský horoskop na 4. srpnový víkend: Střelci nenajdou na vztah čas, Panny se opět zamilují

Partnerský horoskop na 4. srpnový víkend: Střelci nenajdou na vztah čas, Panny se opět zamilují
Tento víkend se bude nést v hádavém duchu, pokud Vy nebo Váš partner neuděláte vše pro to, abyste si nelezli na nervy. Hlavně pátek je kritický, a to díky zvýšenému vlivu Lva na Měsíc. V sobotu se bude vliv Lva prolínat s vlivem Panny, tudíž to bude lepší. V neděli, kdy vliv na Měsíc naplno převezme Panna, nastane čas usmíření. Co čeká v partnerském životě Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Hned v pátek se vzbudíte s tvořivou náladou a patřičnou vášní. Než se rozhodnete partnera potěšit v podobě společného programu, řádně popřemýšlejte, jestli se partnerovi bude zamlouvat. Vaše sobotní energie Vašemu vztahu také může uškodit, můžete být podráždění. V neděli se Vám v hlavě zrodí plán, jak vztah napravit.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek můžete mít pocit, že Vaši svobodu narušuje Váš partner. Zato v sobotu se můžete těšit na nával romantiky, který pocítíte. Můžete si s partnerem udělat odpočinkový den s večerní zábavou. V neděli pocítíte potřebu stáhnout se sami do sebe.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hned začátkem víkendu pocítíte touhu být svobodní. S partnerem si příliš rozumět nebudete a můžete přemýšlet nad rozchodem. Pokud vydržíte, budete se muset přenést také přes celou sobotu, kdy hrozí obzvláště ošklivé hádky. V neděli dojde k usmíření a posílení vztahu.

Rak (22. června – 22. července)

Budete si muset dát pozor na to, co partnerovi řeknete, obzvláště v pátek a v sobotu. Pokud si nedáte dostatečný pozor, hrozí hádky, které Vás po psychické stránce zničí. V neděli, pokud budete připraveni se s partnerem usmířit, najděte společné aktivity a v klidu si popovídejte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend budete myslet převážně pracovně, nezapomeňte však na svého partnera, hlavně první dva víkendové dny. Překvapte ho jinak než drahými dárky, tento týden totiž budete tíhnout ke zvýšeným a zbytečným výdajům. V neděli se budete o partnera zajímat mnohem více.

Panna (23. srpna – 22. září)

Již od pátku si budete užívat pocit, že toho víte daleko více než Váš partner. Pokud usilujete o silné zlepšení vztahu, v sobotu si s partnerem můžete popovídat o možnostech, jak toho dosáhnout. Jednejte v klidu. V neděli se do svého partnera opět zamilujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve Vašem vztahu Vás čeká změna. Je jen na Vás a na partnerovi, zda bude pozitivní či nikoliv. Až si budete chtít vyrazit s přáteli, vezměte na zábavu také svého partnera. V sobotu partner nemusí rozumět Vašim názorům, může nastat hádka. Neděle bude spíše poklidná.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek si s partnerem nebudete příliš rozumět, čeká na Vás totiž spousta práce, kde nemusíte mít takové štěstí, jaké si představujete. V sobotu budete společenští, k přátelům přijďte s partnerem, aby se doma nenudil. V neděli večer si uvědomíte, co Vám partner celý víkend chtěl říci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jediná láska, jíž budete začátkem víkendu vnímat, je láska k dobrodružství. Partner se k Vám nejspíše ani nebude chtít připojit, poněvadž Vaše toulky tentokrát mohou být zdraví ohrožující. V sobotu budete příliš zaneprázdněni něčím jiným, partner bude nešťastný. V neděli večer se usmíříte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek se vzbudíte s romantickou náladou a budete se těšit, až se svým partnerem prožijete skvělou intimitu, avšak v průběhu dne se neshodnete a pohádáte se. V sobotu si popovídáte o tématu, které jste nikdy předtím nenadhodili. V neděli si budete připadat, že pro partnera nic neznamenáte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

S partnerem si víkend užijete už od pátku, dokud si nebudete připadat v jeho blízkosti nesvobodní. Lepší než hádky jsou rozumná a klidná slova. V sobotu dostanete příležitost si s partnerem promluvit o Vašich potřebách. V neděli poslouchejte intuici, co se týče vztahu, napoví Vám správně.

Ryby (19. února – 20. března)

V pátek nemyslete na dobro svého partnera, jen na to své. Partner se s Vámi pohádá a psychicky Vám ublíží. V sobotu se situace uklidní a Vy začnete vymýšlet, co budete společně dělat dál. V neděli si uděláte romantický den, vše bude v klidu.

Zdroj článku: