Milující Ryby: Pečovatelé, kteří zapomínají sami na sebe

Milující Ryby: Pečovatelé, kteří zapomínají sami na sebe
Podobně jako led roztává ve vodu, voda se mění v páru a z páry se opět stává voda, je charakter Ryb neuchopitelný, nevyslovitelný a neurčitý. Přesto málokdo Rybám odolá. Jsou vnímavé, laskavé a v jejich bezbranných očích se snadno rozplynete.

Úkolem Ryb je obětovat a transformovat

Ryby jsou dvanáctým znamením, které uzavírá zvěrokruh. Aby mohlo vzniknout něco nového, je třeba uvolnit prostor. Ryby čistí, berou všechnu tíhu starého na sebe, aby se zrodilo nové. Jsou často svedeny a mají sklon se vyčerpat až do úplného dna. Jejich darem je sladkost zapomnění. A tak se znovu rády oddají bez jakýchkoliv rezerv. 

Dokážou se vcítit do každé situace a pochopit absolutně všechny, jen ne samy sebe. Aby se mohly opět ponořit do tmavých vod a plavat proudem smutku a nářků, musí nejprve nalézt lásku k sobě samým. Pokud jim chybí vnitřní síla, utápí se v těžkých emocích a strachu, snadno propadají různým pokušením.

Snílci, umělci a kreativci

Jsou to lidé kreativní, hledající příležitost svobodně se vyjádřit a tvořit. Snadno propadají fantaziím a snům. Můžete je spolehlivě najít tam, kde je zanecháte s rozečtenou či rozepsanou knihou nebo nad uměleckým dílem. Ponořeni ve své činnosti, dokážou zcela propadnout jiným formám, cizím světům a hlubším prožitkům.

Upřímnost nadevše

Jejich obětavost může vyvolat dojem, že se nechají snadno zlákat pro cokoliv. Neberte to však jako samozřejmost a buďte k Rybám upřímní. Mají silnou intuici, která odhalí faleš a nepravost vašich úmyslů. Snesou daleko více než ostatní znamení, ale mají svůj bod zlomu. Jakmile jej překročíte, emoce Ryb jsou silné a nečekaně vás zasáhnou. Zrozenci ve znamení Ryb ocení přímost a vlídnost, pak dokážou odpustit a zapomenout.