Znamení zvěrokruhu, s nimiž je nejtěžší pořízení, když jsou zamilovaná

Znamení zvěrokruhu, s nimiž je nejtěžší pořízení, když jsou zamilovaná
​​​​​​​Pokud jsme zamilovaní, častokrát blbneme. Někteří více než jiní a než je zdrávo. To může vést k problémům v samotném vztahu. Pokud se najdete v následujícím seznamu, je s vámi nejtěžší pořízení, když jste zamilovaní. Přečtěte si proč.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nejen vaše rodina trpí vaší zamilovaností, oběť je svým způsobem i váš nový nápadník. Máte totiž ve zvyku z mluvit. A to hodně. Nikdy svého partnera ani nikoho jiného nepustíte ke slovu, když vypravujete, co je u vás nového a co byste chtěli ve vztahu změnit. Další problém je, že máte ve zvyku mluvit o svých plánech (všeobecně), ovšem poté děláte úplně něco jiného, než jste si domluvili. Tím horší to je, pokud jste stále zamilovaní.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste známí jako absolutně tvrdohlavý člověk, kterému je nemožné něco vysvětlit, pokud něco dělá špatně. Pokud jste zamilovaní, Vaše tvrdohlavost se ztrojnásobí, obzvláště v případě, že vaši blízcí nesouhlasí s výběrem vašeho partnera. Ovšem ani váš partner není v bezpečí. Pokud se váš partner rozhodne, že něco udělá, a podle vás to není správné a povede to k jeho zklamání, ze zamilovanosti rozpoutáte hádku jen proto, abyste se ujistili, že se vašemu partnerovi nic špatného nestane.

Blíženci nikdy svého partnera nepustíte ke slovu, Zdroj: Hananeko_Studio / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nikdy neříkáte to, co se odehrává ve vaší hlavě. Pokud jste zamilovaní, může se vaše přítomnost stát časovanou bombou pro ostatní. I pro vašeho partnera je vaše zamilovanost špatná. Nikdy nevyjadřujete své pocity, a tak partner může nabýt dojmu, že ho nemilujete, a vy si můžete myslet, že se partner nesnaží vám porozumět.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud jste zamilovaní, jste hnáni sexuálním chtíčem po dotyčné osobě. Pokud vám hned napoprvé nevyhoví, stanete se poníženými touto urážkou, protože vás nikdo nesmí odmítnout. Dokážete všem známým udělat z inkriminovaného dne doslova peklo. Chcete, aby každý sdílel vaši bolest. Ve vztahu požadujete, abyste byli dominantní vy, ne váš partner. Žárlíte a ubližujete partnerovi více, než je třeba, a to jen kvůli tomu, že jste zamilovaní a pro svého partnera chcete jen to nejlepší. Ovšem každý má odlišný názor na to, co je pro partnera dobré.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud se zamilujete, je to s vámi k nevydržení. Pusu nezavřete, vaši přátelé a rodina slyší na váš nový objev jen samou chválu. Ovšem vaše chování se razantně změní, a to kvůli vašemu strachu ze ztráty svobody, jíž jste si dosud užívali silnými doušky. Váš partner to s vámi má nejtěžší – neustále s ním nejste, protože raději cestujete. Bojíte se závazku natolik, že pokud se partner brzy neosvědčí, že je schopen s vámi držet krok, opustíte ho.

Zdroj článku: