4 znamení, která raději tráví večery doma než ve společnosti. Patříte mezi ně?

4 znamení, která raději tráví večery doma než ve společnosti. Patříte mezi ně?
Někdo rád vymetá večírky a nesmí mu ujít žádná akce, jiní jsou zkrátka raději doma, v klidu a pohodlí, kde si konečně mohou užít sami sebe. Patříte také mezi ty, kteří si raději zruší své plány, aby mohli strávit večer v pohodlí domova? A co tato 4 znamení po večerech nejraději dělají?

Býk

Pro Býky je jejich domov místem, které jim vždy dokáže zlepšit náladu. Je to jejich útočiště, ve kterém mají vše, co k radosti potřebují. Milují pohodlí a hezké věci, takže když tráví večer doma, vezmou si na sebe to nejpohodlnější pyžamo nebo tepláky, připraví si své oblíbené jídlo a s dobrým seriálem nebo knížkou se na gauči zachumlají pod deku. Chtějí mít zkrátka jistotu, že vše bude takové, jaké to mají rádi. S přáteli nikdy nevíte, co se přihodí, což Býky opravdu znervózňuje. Doma mají ale nad vším kontrolu, a tak se postarají o to, aby všechno šlo přesně podle jejich představ.

Většinou si s sebou domů nesou tíhu všeho, co se za celý den odehrálo, ať už to bylo dobré, nebo špatné. Je pro ně proto důležité se od toho oprostit a odpočinout si s těmi, které mají rádi. Nejlépe se po večerech odreagují vařením nebo pečením výborných jídel, ale i uměleckými činnostmi, jako jsou ruční práce nebo kreslení. A ještě lepší je, když to všechno mohou dělat se svým milovaným partnerem, rodinou nebo domácím mazlíčkem.

Rak

Raci jsou citliví a záleží jim na druhých, a tak jejich problémy a pocity často přebírají na sebe, a to jak negativní, tak pozitivní. Když tedy tráví příliš času ve společnosti, je to pro ně opravdu vyčerpávající. Občas proto potřebují trávit nějaký čas o samotě nebo s rodinou, domácím mazlíčkem či partnerem. Zůstávat s nimi doma však rozhodně nebude nuda. Klidně si totiž uspořádají svou vlastní party a té se žádná jiná nevyrovná. Pustí si svou oblíbenou hudbu, vezmou si pohodlné a hezké oblečení, zapálí svíčky a vytvoří si krásnou atmosféru jen pro sebe a případně své nejbližší.

Nejlépe si po náročném dni odpočinou v teplé vaně. Na odreagování si rádi vychutnají i nějakou romantickou komedii, nejlépe v rodinném kruhu.

Štír

Štíři jsou většinou nechvalně známí pro svou uzavřenou, tajemnou a manipulativní povahu. Nejsou ale tak zákeřní, jak se zdá, jen je pro ně těžké se lidem otevřít a být v jejich společnosti sami sebou. Když jsou tedy někde s novými přáteli nebo neznámými lidmi, většinou neukazují svou pravou stránku. Tu si schovávají jen pro ty nejbližší. Může jim tedy trvat dokonce několik let, než se v něčí společnosti cítí bezpečně a pohodlně, což je také příčina toho, že mají zpravidla jen pár blízkých přátel. Doma ale nemusí předstírat a protože tam jsou sami nebo jen s lidmi, kterým věří nejvíce, nemusí vůbec nic skrývat.

Kvůli své vášnivosti vstřebávají energii a emoce z celého dne a pořád dokola si v hlavě přehrávají ty nejlepší, ale i nejhorší momenty. Je tedy důležité se to pokusit nechat být a přijít na jiné myšlenky. Určitě jim pomůže odpočinout si ve vyhřáté vaně nebo si jen pustit oblíbený seriál, který je zaručeně rozesměje a zvedne jim náladu.

Protože si ale Štíři užívají, když mají pravdu nebo když odhalí nějaké zajímavé tajemství, rádi po večerech debatují s blízkými přáteli nebo členy rodiny a povídají si o svých zážitcích, tajnostech nebo dokonce milostných životech.

Kozoroh

Kozorozi jsou kariérně a pracovně založení a mají plno ambiciózních plánů. Jsou opravdu pilní a pracují klidně celé dny. Přesto si občas rádi užijí nějakou pracovní schůzku nebo večírek s přáteli. Mají však i svou introvertní stránku a potřebují proto mít také nějaký čas jen sami pro sebe.

Rádi pracují na jakýchkoli projektech a když mají chvíli čas, po večerech dokončují svá díla, ať už jde o pečení, malování, plánování dovelené, uklízení nebo pletení. Jsou mistři v multitaskingu, takže gauč a seriál rozhodně není nic pro ně. Potřebují být produktivní i po práci, takže jsou i večer raději aktivní a dodělávají si to, co je potřeba. Chodí spát spíše brzo, aby do nového dne byli opět plní energie.