Partnerský horoskop na čtvrtý březnový víkend: Býci budou hádaví, Váhy upovídané

Partnerský horoskop na čtvrtý březnový víkend: Býci budou hádaví, Váhy upovídané
Hlavní událostí tohoto víkendu je přechod Marsu do vlivu Raka, a to tuto sobotu. To spoustě z nás ovlivní partnerský vztah. Zda budeme ve vztahu pozitivně či negativně naladěni, závisí hlavně na tom, jak hodně dokážeme ocenit čas strávený společně. Bude pro Vás tento víkend klidný nebo Vám hrozí hádky?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nalaďte se na dobrou náladu, Vy i Váš partner si zasloužíte odpočinek a relaxaci. Dejte si pozor na svá slova, napřed se ujistěte, že jsou prospěšná. Pokud řeknete něco nevhodného, vyvoláte hádku. Pokud neurazíte partnera nevhodným vtípkem, víkend strávíte ve vzájemném objetí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Měli byste si dát pozor na své reakce, jakmile Vám partner bude něco říkat. Budete mít sklony k hádavosti, obzvláště pokud zastáváte jiný názor než Váš miláček. Také, ale budete hodně zvědaví, a pokud Vám to Vaše ego dovolí, můžete si ze slov svého partnera odnést něco užitečného.

Blíženci (21. května – 21. června)

S partnerem se můžete v průběhu víkendu trochu pohádat, a to hlavně kvůli financím. Vy však budete ti, kdo bude nadměrně utrácet. Hlídejte si své výdaje a celý víkend proběhne v klidu. Nemůžete mít všechno, co chcete, na což budete zapomínat.

Rak (22. června – 22. července)

Dostanete chuť na romantiku. Jen si buďte jisti, že Váš partner touží po tomtéž, jinak Vám hrozí hádky kvůli nedorozumění. Váš partner Vás může mít za ignoranta, který hledí jen na své potřeby. Pokud si budete všímat pocitů svého partnera, nic hrozného Vašemu vztahu nehrozí.

Raci, dejte si pozor na hádky, kvůli Vaší upovídanosti
Váhy, ne všechny podrobnosti o Vaší kariéře partnera zajímají | Zdroj: New Africa / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pracujete-li na zlepšení vztahu se svým partnerem, tento víkend se může zdát, že se jedná o nadlidský úkol. Mohou se vyskytnout hádky, můžete ale jejich výskyt minimalizovat tím, že se vcítíte do role svého partnera. Vzájemné pochopení je pro vztah hodně důležité.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ke svému partnerovi budete nyní vzhlížet jinak než obvykle. Záleží jen na Vás, zda si začnete všímat jeho nedokonalostí či těch lepších stránek. Od toho se bude odvíjet Váš partnerský život, ujistěte se proto, že budete pozitivně naladěni vždy, když budete s partnerem v jedné místnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

S partnerem si budete chtít povídat o svých nápadech, jak postoupit v kariéře. To není problém, ale dejte si pozor na to, zda partnera Vaše touha povědět mu vše o Vaší kariéře zajímá. Pokud ne, hrozí menší hádky. Neříkejte partnerovi vše, co Vaše mysl vytvoří.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš partner si může připadat omezován na osobní svobodě, začne si všímat, že ho sledujete, kamkoliv se hne. To bude pravda, ale pouze tehdy, když mu plně nevěříte. Sledování jiných lidí bude tento víkend Vaším velkým koníčkem a Váš partner nebude výjimkou.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete romanticky založení. Se svým partnerem budete chtít strávit více času než kdy dříve. Také vymyslíte romantický program pro oba. Jen nebuďte zklamaní, pokud se něco z Vašeho programu nebude partnerovi líbit. Tomu předejdete, když si o tom se svým miláčkem promluvíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenechte se příliš ovlivňovat slovy svého partnera. Na začátku se to může zdát jako dobrý nápad, ale v průběhu víkendu byste si mohli začít myslet, že se Vás partner snaží změnit, a i když svá slova mohl myslet dobře, můžete se s ním nepěkně pohádat.

Ryby, Váš partner Vám bude
Ryby, Váš partner Vám bude po celý víkend velkou motivací | Zdroj: ViDI Studio / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Uděláte všechno pro to, abyste se s partnerem nepodomlouvali. Nyní totiž budete chtít odpočívat a sdělovat svému partnerovi láskyplná slova. Budete ho ujišťovat, že chcete, aby se tento víkend měl dobře, a pomůžete mu se vším, s čím podle Vás bude potřebovat pomoci.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner Vám bude po celý víkend velkou motivací. Nehledě na to, co udělá, Vy pochopíte, že ve svém životě musíte udělat změny, aby se vztah neustále rozvíjel. Také budete hodně romantičtí, kreativně navržené rande rozhodně nebude tím špatným.

Zdroj článku: