Jaký kamarádský typ jste podle vašeho znamení?

Jaký kamarádský typ jste podle vašeho znamení?
​​​​​​​Je spousta kamarádských typů, kamarádi nejsou jednotvární. A to je dobře, jinak bychom si neužili tolik zábavy. Zajímalo vás někdy, jaký kamarádský typ jste zrovna vy? Zde se to dočtete.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste brutálně upřímný kamarád, a proto se hodíte na kontrolu běžných záležitostí. Můžete kamarádům říkat, zda si něco vybrali správně, nebo špatně, či zda mají na obličeji zubní pastu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakožto kamarád či kamarádka jste loajální, což z vás dělá kamaráda číslo 1. Pokud si někdo získá vaši přízeň, může si být jist, že mu nikdy nepodkopnete nohy a vždy při něm budete stát.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zaháníte svým přátelům nudu pomocí živého vyprávění. Ať už říkáte, co víte o ostatních, nebo vypravujete své příběhy ze života, vaši posluchači budou vždy pobaveni.

Blíženci dokážou své přátele pobavit, Zdroj: Liderina/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Jste ochranný typ. Kdykoliv se vyskytne nějaký problém nebo se vaši přátelé cítí na dně, objevíte se vy, utěšíte tyto zlomené duše, a navíc jim dáte spoustu rad, jak by se bránit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste ten nejštědřejší typ kamaráda, kterého může kdo ve svém životě potkat. Mimoto také víte, jak co udělat, a jste tudíž také vůdčí typ. A vaši kamarádi si mohou být jisti, že se dostanou na všechny párty ve městě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kterýkoliv váš kamarád něco potřebuje, vy se o to postaráte. Neradi se díváte, jak ostatní musejí něco dělat, a proto všechny jejich starosti převezmete vy.

Váhy (23. září – 23. října)

Nezáleží na tom, co vaši přátelé dělají, vy je vždy podpoříte v jejich plánech. Jste mimořádně laskaví a také si své přátele vyslechnete a nabídnete jim pomocnou ruku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud si někdo získá vaši přízeň, může vám říci všechna svá tajemství. Vy jste taková kamarádská vrba – nic nevyzradíte. Pokud vám však přítel podkopne nohy, má velký problém.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Mezi své přátele rozšiřujete pozitivitu. Kdykoliv je váš kamarád nešťastný, vy mu ukážete, že nic není tak zlé, jak se to na první pohled jeví. Ukážete mu tu správnou cestu díky vašemu optimismu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vždy chcete, aby vaši přátelé prorazili v tom, co skutečně chtějí dělat. Ukážete jim cestu, která jim umožní jít za jejich sny. Jste trpěliví, tudíž nakonec vše zvládnete a vaši přátelé vám mohou děkovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše mysl je plná šílených možností a vše, co chcete, je donutit své přátele podílet se na vašich extrémně podivných dobrodružstvích. Netradiční vzpomínky jsou to, co svým přátelům dáte.

Ryby (19. února – 20. března)

Nemáte problém vcítit se do jiných lidí, a proto vám nedělá problém svým přátelům poradit podle jejich možností. Víte, že říci něco je mnohem lehčí, než danou věc udělat.

Zdroj článku: