Pokud s někým máte konflikt, požádejte tato znamení o pomoc

Pokud s někým máte konflikt, požádejte tato znamení o pomoc
Mít s někým konflikt není příjemné, ale je to čas od času nevyhnutelné, přestože můžeme udělat vše pro to, aby se stal opak. Naštěstí kolem nás chodí lidé, kteří chtějí a dokážou pomoci, stačí je pouze požádat. V tomto článku se dozvíte, v jakých znameních se tito lidé rodí nejčastěji.

Blíženci (21. května – 21. června)

Člověk narozený ve znamení Blíženců je zručný v řešení sporů všeho druhu. Je to tím, že jeho komunikační schopnosti jsou úžasné a také se dokáže vcítit do druhých lidí. Jakmile mu řeknete svůj příběh, vžije se nejen do Vaší situace, ale také přesně odhadne, v jaké situaci se nachází člověk, s nímž máte konflikt, a po krátkém přemýšlení navrhne vhodné řešení. Existuje jen velmi málo sporů, které by Blíženec nedokázal vyřešit, takže se na něj obraťte s žádostí o pomoc, pokud si nebudete moci poradit sami. Dobrá zpráva je, že Vám nikdy neodmítne pomoci.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran je sice impulzivní, ale pokud za ním přijdete s tím, že máte s někým problém, existuje jen velmi malá pravděpodobnost, že Vám nepomůže. Navíc se zná s většinou lidí z okolí, tudíž může konflikt vyřešit tím, že si promluví s dotyčným člověkem. A pokud máte konflikt na pracovišti a Váš nadřízený je Beran, můžete si gratulovat, poněvadž vyřeší všechny problémy. Nicméně ani ostatní Berany neváhejte požádat o pomoc, pokud ji potřebujete – Beran, ačkoliv má někdy výkyvy nálad, rád pomůže, poněvadž chce, aby všichni lidé byli šťastní, protože všichni jsme bytosti schopné pocitů.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud Vás něco trápí, Raka to bude trápit také. Proto se bude o Váš problém zajímat jako o svůj vlastní a bude ho chtít pokud možno co nejdříve vyřešit. Chce pomáhat všem lidem, nechce, aby byli nešťastní, a pokud se Rak vyskytuje ve Vaší rodině či mezi přáteli, tím vyšší bude jeho snaha konflikt vyřešit v co nejkratším čase. Vždy Vás vyslechne a popřemýšlí o nejlepším řešení, o které se s Vámi podělí. Vysvětlí Vám dopodrobna, co je potřeba udělat, abyste již neměli žádná trápení.

Lev (23. července – 22. srpna)

Člověk narozený v tomto znamení je dalším člověkem, který skvěle vyřeší Váš problém. Pokud jste s ním zadobře, vždy se postará o to, abyste se ničím netrápili. Myslí-li si, že sami na to nestačíte, nedělá mu problém se za Vás porvat, aby vyřešil Váš konflikt, zprvu ale zkusí mírové vyřešení celého problému. Také touží po spravedlnosti. Dejte si ale pozor, abyste konflikt nevyvolali Vy sami – tím, že je spravedlivý, Vás nikdy neupřednostní před Vaším sokem, pokud zjistí, že jste na vině Vy sami a nikoliv ten druhý.

Zdroj článku: