3 nejkreativnější znamení zvěrokruhu, kterým nikdy nedojdou nápady. Patříte mezi ně?

3 nejkreativnější znamení zvěrokruhu, kterým nikdy nedojdou nápady. Patříte mezi ně?
Každý máme jinou představivost a své nápady tedy využíváme různými způsoby. Někteří z nás se umí snadno vyjádřit malováním, psaním, zpěvem nebo tancem a jiní mají talent spíše na jiné věci. Kterým znamením ale představivost rozhodně nechybí a jsou těmi největšími kreativci zvěrokruhu?

Vodnář

Vodnáři jsou rozhodně tím nejkreativnějším znamením. Nebojí se vybočit z řady a jít proti proudu, i když to nemusí být zrovna lehké. Jejich nápady jsou revoluční, neobvyklé a dokáží změnit pohled řady lidí. Jsou volní, nezávislí a na pravidla většinou neberou ohledy. Nejsou příliš umělečtí, ale mají především revolucionářské myšlení, jsou vynalézaví a ve svých myšlenkách se mohou přenést o několik let dopředu. Díky tomu je mezi nimi také řada vynálezců a vědců, kteří dokázali změnit celý svět – například Galileo Galilei, Charles Darwin nebo Thomas Alva Edison.

Zdroj: Autor: Prachaya Roekdeethaweesab / Shutterstock

Někdy je pro Vodnáře ale těžké jejich velké plány a nápady opravdu uskutečnit. Přesto jsou v této oblasti těmi nejvíce obdařenými a dokáží se vyjádřit v takovými způsoby, které by ostatní ani nenapadly.

Díky tomu je mezi nimi také řada vynálezců a vědců, kteří dokázali změnit celý svět – například Galileo Galilei, Charles Darwin nebo Thomas Alva Edison.

Ryby

Narozdíl od Vodnářů jsou Ryby kreativní právě v umělecké oblasti. Jsou velmi citlivé a se svými emocemi se dokáží vypořádat právě tvořením. Díky svému soucitu a uměleckému cítění jim v tomto směru jde úplně všechno a vypadá to jako by pro to byly přímo zrozeny. Mají bujnou představivost a inspiraci umí najít snad v čemkoliv. Patří mezi ně například Michelangelo, malíř Piet Mondrian nebo Charles Le Brun. Navíc se dokáží vcítit do jakéhokoliv člověka nebo situace a vyjádřit tak jejich pocity.

Kreativní aktivity pro ně tedy představují jakousi očistu, díky které se dokáží uklidnit a zbavit svých nadměrných emocí.

Blíženci

Blíženci jsou kreativní hlavně, když jsou si jistí tím, co dělají. Žene je především touha po tom vytvořit něco, co na světě ještě nikdy předtím nebylo. To je jejich hlavní motivací a nevadí jim kvůli tomu ani dávat ostatním najevo, jak moc se jim jejich vlastní dílo líbí a jak dobře jim daná aktivita jde. V tom, čemu se věnují jsou ale často opravdovými mistry, tak se rozhodně nebojte je pochválit. Navíc jsou zvídaví a snadno se učí, takže se také rychle zlepšují. 

Nejlépe se umí vyjadřovat v mluveném nebo psaném projevu. Proto se také věnují spíše psaní, moderátorství nebo přednášení než kreslení a malování. Našli byste mezi nimi tedy i několik známých spisovatelů, jako Iana Fleminga, Thomase Hardyho nebo Allena Ginsberga.

Zdroje: