Horoskop na víkend: Kozorozi ho stráví prací, Váhy vyrazí do společnosti

Horoskop na víkend: Kozorozi ho stráví prací, Váhy vyrazí do společnosti
Tento víkend bude hlavně o rodině a vztazích, za což může převážně Měsíc, který bude v pátek pod vlivem Vah a v neděli pod vlivem Štíra a navíc projde zatměním. Co čeká právě vás tento víkend? Čtěte dál a zjistíte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Kdokoliv vás tento týden požádá o laskavost, může se na vás spolehnout. Své poslání budete vykonávat s pečlivostí a přesností. To zřejmě provedete hned v pátek, poněvadž tento víkend pocítíte potřebu být hlavně se svým partnerem a vynahradit mu ty časy, kdy jste na něj neměli čas kvůli svým povinnostem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Již tento pátek začnete měnit svůj životní styl, abyste se cítili zdravěji. Prospějete to nejen vašemu zdraví, ale také vaší psychické pohodě. Začnete pracovat nejen na zlepšení vašeho vnitřku, ale také vašeho zevnějšku. Můžete zkusit napravit potrhané vztahy s vašimi přáteli, nyní je ten nejvhodnější okamžik.

Blíženci (21. května – 21. června)

Měsíc ve Vahách v pátek zasáhne váš pátý dům kreativity a pomůže vám měnit nápady ve skutečnost. Pokud uvažujete o změně zaměstnání, přivýdělku, napravení vztahů s rodinou či přáteli nebo změně vašich zvyků, nyní je ten nejlepší čas. Nechte svou kreativitu působit a jistě brzy přijdete na způsob, jak svůj život zlepšit.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste v poslední době měli problémy při realizování nějakého projektu, pátkem počínaje toto končí. Budete úspěšní a zdárně projekt dokončíte, přestože jste svůj nápad v průběhu realizace považovali za neefektivní. Měsíc ve Štíru společně se zatměním bude mít blahodárný vliv na váš pátý dům kreativity, vášně a romantiky.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste v poslední době měli problém s dokončením svého projektu, nyní přišel ten pravý čas. V pátek budete mít možnost dokončit, co jste v tomto týdnu nestihli. Budete se věnovat své rodině, zejména v neděli bude tato vaše potřeba usmířit se se svou rodinou největší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Měsíc ve Vahách vám v pátek pomůže zdárně dokončit vaši obchodní záležitost. Též finance se značně zlepší. V sobotu a v neděli přehodnotíte vaše chování a váš způsob komunikace s ostatními lidmi, což povede ke změně vašeho chování k lepšímu.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše společenská povaha bude posílena Měsícem pod vlivem vašeho vlastního znamení. Vyrazíte do společnosti pomáhat lidem. V sobotu se Měsíc dostává do vlivu znamení Štíra a vy začnete vyhodnocovat současnou osobní finanční situaci. Uvidíte, co ve vašem životě finančně funguje a co nikoliv, což vám dává možnost vaši finanční situaci změnit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek se zaměříte na své sny a proměníte je ve skutečnost. Budete mít hodně kreativity na to, abyste zjistili, co je potřeba pro splnění svého snu udělat. V neděli je nejlepší čas na zbavení se špatných návyků a vyměnit je za ty dobré. Uvidíte své chyby, které jste udělali v minulosti, a napravíte je.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek se budete cítit nadměrně společensky, za což bude moci Měsíc pod vlivem Vah. Nejspíše vyrazíte nakupovat či na menší víkendový výlet. Další možnost je cesta za rodinou. Od soboty se zaměříte na své největší sny a posunete se blíže k jejich splnění, poněvadž vaše intuice bude pracovat bezchybně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš víkend budete vést v pracovním duchu. V pátek budete cítit potřebu dokončit co nejvíce práce, jelikož Měsíc ve Vahách působí na váš desátý dům kariéry. V sobotu a v neděli je možné, že se příliš nepohodnete s přáteli či rodinou, v důsledku čehož dotyčné osoby již nikdy v životě nemusíte vidět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete se cítit špatně kvůli svým minulým rozhodnutím, v důsledku čehož se vydáte na dobrodružství, abyste si pročistili hlavu. Budete přesně vědět, co a jak dělat. Také se zaměříte na svou kariéru – minimálně o svém kariérním postupu budete přemýšlet. Jakmile se Měsíc ocitne pod vlivem Štíra, vliv tohoto znamení vám pomůže zlepšit vaši finanční situaci.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend budete mít zvýšené psychické schopnosti. Můžete je uplatnit přemlouváním lidí, aby neučinili špatná rozhodnutí. Co se týče rozhodnutí, vy sami se budete rozhodovat nadměrně, poněvadž ne vše je tak růžové, jak jste si původně představovali. Váš víkend se povede v duchu změn, které nemusí být příjemné, ale abyste byli šťastní, nejspíše je musíte udělat.

Zdroj článku: