Která znamení se mezi sebou nejvíce hádají?

Která znamení se mezi sebou nejvíce hádají?
Čím to je, že s některými lidmi vycházíme dobře a s jinými ne až tak moc? Může to být cokoli od chemie po osobní zájmy. Jenže většinou je to způsobeno rozdílem povah, který nám zčásti udává naše znamení zvěrokruhu. Pojďme se nyní podívat na to, proč se některá znamení mezi sebou nejvíce hádají.

Níže se podívejme na to, se kterým hvězdným znamením se vaše hvězdné znamení s největší pravděpodobností pohádá a co je nejdůležitější pro to, abyste spolu mohli vycházet.

Beran vs. Váhy 

Vzhledem k tomu, že Beran může být svou povahou více hádavý, může být bitva mezi Beranem a Váhami, které se konfrontace dost bojí, přinejmenším frustrující. Váhy se pokusí obejít to, co se děje, ale Beran se tam dostane přímo a nic nepustí.

Ale ti dva se spolu mohou naučit soužít – Beran by měl pracovat na tom, aby se zastavil, nadechl se a napočítal do deseti, než odpoví. Na druhou stranu Váhy mohou cvičit prosazování hranic a říkat ne.

Býk vs. Lev 

Býk a lev. Kdo vyhraje? Tvrdohlavý Býk se může během hádky uchýlit ke kamenování, ale ve spojení se Lvem, který by mohl být docela dramatický, zde máme skutečnou bitvu síly vůle.

Pokud Býk dokáže pracovat na tom, aby přizpůsobil své chování partnerovi, a Lev se pokusí snížit drama, tito dva to jistě dokáží fungovat.

Blíženci vs. Ryby 

Upřímně je to takto: Blíženec může být někdy podvodník, ale Ryby jsou super citlivé. Zatímco Blíženec se chová někdy bezcitně, Ryby mohou ronit slzy, cítit úzkost a schovávat se.

Pokud Blíženec může pracovat na tom, aby byl přítomný a jasný ve své komunikaci, Ryby mohou pracovat na svém sklonu k obavám. Pak budou tito dva na cestě k harmonickému vztahu.

Rak vs. Kozoroh 

Kozoroh může být odmítavý a spravedlivý, takže s nikým příliš nebojuje, pouze se uzavírá, což může být pro Raka problém.

Ale protože je Rak tak emocionální a chce si o všem promluvit, tito dva se často dostanou do zásadní slepé uličky, pokud jde o hádky.

Nicméně dokážou spolu skutečně vycházet, pokud se Rak ze všech sil snaží nebrat si věci osobně a Kozoroh uzná, že ne vždy má pravdu.

Panna vs. Střelec

Střelec může mít rád poslední slovo, zatímco Panna může být typ, který je velmi naléhavý a klade spoustu otázek.

Když se tito dva dostanou do patové situace, pokud si Střelec udělá čas na naslouchání a Panna zpomalí a soustředí se na to, co skutečně chce říct, komunikace může jít vpřed.

Vodnář vs. Štír 

S Vodnářem je těžké bojovat, protože je velmi cerebrální. Naproti tomu Štír je samý oheň a má styl boje „na mizině“. Boj mezi těmito dvěma bude pravděpodobně intenzivní. Ale pokud je Štír vstřícný a laskavý a Vodnář se snaží být trochu více ukotvený v realitě namísto abstraktních představ, tito dva mohou tyto rozdíly zmírnit.

Nicméně je třeba připomenout, že v každém případě se najdou výjimky, jež se naučily žít spolu v harmonickém vztahu. Jak toho docílily? Lidé se naučili chápat jeden druhého.

A o tom vztahy jsou. Jakmile pochopíte svou drahou polovičku, uvidíte, že začnete být chápáni také. Přejeme Vám hodně štěstí při poznávání sebe navzájem a děkujeme za přečtení tohoto článku.

Tento článek byl inspirován zkušenostmi astroložky jménem Patricia Clark Hippolyte Bustle. Jak ona sama říká, existují důvody, proč určitá znamení mezi sebou vytvářejí větší odpor než jiná.

 

Zdroj: