Partnerský horoskop na měsíc duben: Raci budou zamilovaní, Panny budou řešit budoucnost a na Štíry čeká vášeň

Partnerský horoskop na měsíc duben: Raci budou zamilovaní, Panny budou řešit budoucnost a na Štíry čeká vášeň
Jste v manželství, nebo vztahu a zajímá Vás, jak se Vám bude s vaší láskou dařit v dubnu? Potom jste tady správně. Přinášíme partnerskou předpověď na duben.

I nad tím nejkrásnějším vztahem se někdy mohou objevit mraky a pořádně nám znepříjemnit dny. Základem každého zdravého a pevného vztahu je zajistá péče a komunikace. Podívali jsme, co čeká na Vás a váš vztah v měsíci dubnu. Jak obstojí jednotlivá znamení a jejich partnerské vztahy? Budete na jedné vlně, nebo Vám dá tentokrát komunikace pořádně zabrat?

Beran (21.3. - 20.4.) 

Páže pohárů 

Poslední týdny pro Vás mohly být ve vztahu poměrně náročné. Možná jste se dokonce setkali s konflikty a hádkami. To se ale v dubnu změní. Váš partner/partnerka přijde s láskyplným gestem k usmíření. Nepodceňujte ale situaci, toto příměří může být poněkud křehké. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Čtverka pohárů 

Duben pro Vás zrovna měsícem lásky nebude. Váš vztah poněkud ochladl a necítíte se v něm již tak dobře, jako jste se cítili dříve. Potrápit Vás pořádně může také žárlivost. Místo uštěpačných poznámek zvolte raději klidnou a plodnou komunikaci. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Sedmička pohárů 

 Tento měsíc budete se svým partnerem jako na obláčku štěstí. Budete se cítit skvěle. Dejte si ale pozor, abyste růžové brýle neměli nasazené až příliš dlouho a nepřehlíželi tak opravdu důležité věci. Stůjte nohama pevně na zemi.

Rak (22.6. - 22.7.) 

Zamilovaní 

Čekají na Vás v dubnu opravdu krásné chvíle. Se svou láskou si budete připadat jako na začátku vztahu. Pocit zamilovanosti prostoupí celé vaše tělo. Dopřejte si krásné společně strávené chvíle a naplánujte třeba netradiční rande

Lev (23.7. - 22.8.) 

Viselec 

Ve vztahu se dostanete do situace, která Vám nebude ani trochu příjemná. Pozor si dejte především na tajemství a lži. Pokud nebudete ke svému protějšku upřímní, zamotáte se do vlastních lží a bude těžké najít cestu ven. Dobře si rozmyslete své další kroky.

Panny by měly udělat tlustou čáru za minulostí
Panny by měly udělat tlustou čáru za minulostí | Zdroj: Song_about_summer / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Devítka holí 

Zaměřte se tento měsíc na to, abyste konečně dořešili svou minulost. Nenechejte staré rány, aby Vám ubližovaly i v přítomnosti. Co se stalo, je už dávno pryč a je čas začít psát novou kapitolu příběhu, který může být nádherný. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Královna holí 

Nacházíte se ve velmi pěkném vztahu, který by Vám mohl přinášet opravdu mnoho. Aktuálně je také naplněn velmi silnou sexuální energií. V dubnu se ale snažte zapracovat také na ostatních stránkách vztahu. Upevníte tak v vášáš vztah. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Rytíř holí 

 Duben bude pro Váš vztah plný vášní a silných emocí. Pokud budete citlivý a dostatečně empatičtí, bude se jednat o velmi krásné a láskyplné emoce. Budete společně toužit po nových zážitcích. Využijte toho a posuňte váš vztah dál. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Císařovna 

Ve vztahu se Vám v dubnu bude dařit opravdu skvěle. Váš vztah pokvete a Vaše předchozí snaha přinese ovoce. Posunete Váš vztah na další úroveň. Ve hře může být společné bydlení, dítě, nebo svatba. Svým rozhodnutím si budete naprosto jistí. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Ďábel 

Hlavním motivem bude pro Vás tento měsíc touha a vášeň. Dejte si ale pozor, aby směřovala tím správným směrem. Pokud ji budete směřovat směrem k vašemu partnerovi/partnerce, skvěle upevní váš vztah. Neupínejte ji ale k letmé známosti, kterou můžete v dubnu potkat.

Vodnáři stráví se svým partnerem krásné společné chvíle
Vodnáři stráví se svým partnerem krásné společné chvíle | Zdroj: Kitreel / Shutterstock

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Mírnost 

Čeká Vás s partnerem/partnerkou velmi krásný a klidný měsíc. Nedočkáte se sice žádných velkých výbuchů vášně, ale můžete se těšit na vzájemné porozumění, komunikaci a krásné společně strávené chvíle. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Rytíř pentaklů

V dubnu si potvrdíte, že váš partner/partnerka je opravdu ten pravý. Základy vašeho vztahu jsou velmi pevné a na svou lásku se můžete spolehnout. Velkým tématem pro Vás bude společná budoucnost, důvěra a věrnost.

Zdroj článku:
  • Autorský text