Egyptský horoskop na duben: Nechte vplout jarní svěžest do vašich životů

Egyptský horoskop na duben: Nechte vplout jarní svěžest do vašich životů
Staří Egypťané vždy vzhlíželi k noční obloze, když potřebovali radu a vedení. Věřili, že hvězdy, pod kterými jsme se narodili, ovlivňují naše osobnosti, životy a náš osud. Co nám přináší egyptský horoskop v předpovědi na duben?

Přichází velmi příjemné roční období. Proto ztraťte všechna rigidní očekávání ohledně toho, jak se věci mají vyvíjet a buďte sebevědomí. Pamatujte, že být cool, i když je to pro někoho přirozené, není ten nejlepší druh sebevědomí. Být v pohodě znamená být v pohodě sám se sebou. I když tápete.

Nil: 1.–7. ledna, 19.–28. června, 1.–7. září, 18.–26. listopadu

Pokud se nyní cítíte více izolovaní než kdy jindy, protože věříte jen svým schopnostem a nežádáte nikoho o pomoc, pak tuto skutečnost zkuste změnit. Dokončení úkolu by vám zabralo méně času, než když požádáte někoho, aby vám pomohl. Ale co když Vám unikne něčí vhled na problém? 

Amun-Ra: 8.–21. ledna, 1.–11. února

Kdykoli se budete během dubna cítit zavaleni všemi svými povinnostmi, nezapomeňte se nadechnout a začít zlehka. Začíná jaro a lehkost nás nyní následuje na každém kroku. Globální problémy vyžadují lokální řešení a vy všechny problémy světa nevyřešíte. Přemýšlejte o tom, jaké hodnoty platí pro váš osobní život. 

Mut: 22.–31. ledna, 8.–22. září

Něco zásadního se pro Vás během dubna uzavře, aby se uvolnilo místo pro stejně silný nový začátek. Je možné, že tato změna se rodí z nutnosti, nikoli z touhy. Pokud je to tak, obklopte se lidmi, kteří chápou smutek, který v sobě skrýváte. Zkuste se na svět dívat pozitivně, protože Vám změna může přinést mnoho dobrého.

Geb: 12.–29. února, 20.–31. srpna

Co se nyní musí změnit, abyste si udrželi život, ve kterém máte dobré zdroje a podporu? Jak můžete nyní napravit svůj vztah k penězům, aniž byste se kvůli svým finančním problémům dostali do ještě větších problémů? Měsíc duben Vám poskytne vynikající prostor, abyste se vypořádali s těmito potížemi a vzali osud do svých rukou. Nebojte se obrátit na instituce, které Vám mohou s finančními problémy poradit a usměrní Vás, jak pracovat s vaším rozpočtem.

Osiris: 1.–10. března, 27. listopadu–18. prosince

Jaro je obdobím obnovy a pro Vás může toto roční období představovat nový začátek, zejména pokud jde o práci. V dubnu budete mít prostor přemýšlet o tom, jaké zaměstnání by Vás naplňovalo. Nebojte se přemýšlet nad možnostmi, na které by Vás předtím nenapadlo ani pomyslet.

Znamení Thoth bude mít možnost posunout svou osobnost o kus dál
Znamení Thoth bude mít možnost posunout svou osobnost o kus dál | Zdroj: Jirsak / Shutterstock

Isis: 11.–31. března, 18.–29. října

Nastává období, ve kterém se můžete změnit, i když to odporuje vašemu dřívějšímu přesvědčení o tom, kdo jste. Neduste svůj vlastní potenciál transformace jen proto, že se bojíte zklamat ostatní. Probuďte v sobě své vlastní já a nechte vyplynout na povrch sebe sama.

Thoth: 1.–19. dubna, 8.–17. listopadu

Pamatujte, že je v pořádku, když se nyní cítíte váhaví nebo se dokonce stydíte. Jen nezapomeňte zůstat zvědaví a vyvarovat se přísného posuzování sebe sama. Během měsíce dubna máte možnost posunout svou osobnost o kus dál. Přečtěte si knihu o osobním růstu nebo navštivte kurz.

Horus: 20. dubna–7. května, 12.–19. srpna

Dejte na vlastní pocity a pohybujte se hlemýždím tempem. Dejte sami sobě dostatek času. Dejte své mysli, tělu a srdci šanci, aby jim došlo všechno, co se ve Vás aktuálně odehrává. Během měsíce dubna nespěchejte. Dívejte se kolem sebe a zaměřte se na detaily.

Sethové, zamyslete se, kdy jste naposled
Sethové, hoďte práci za hlavu a užijte si volný den podle sebe | Zdroj: Alohaflaminggo / Shutterstock

Anubis: 8.–27. května, 29. června–13. července

Během dubna upřednostněte své celkové zdraví. To může znamenat nastavení různých omezení a hranic. Odmítněte práci, která nedosahuje na vaši platovou třídu a kvalifikaci. Nespěchejte na sebe. Přemýšlejte o tom, co prospěje v první řadě Vám. Jestli někdo chápe, co to znamená jít pomalu, jste to Vy. 

Seth: 28. května–18. června, 28. září–2. října

Život není jen o produktivitě a hmatatelných výsledcích vaší tvrdé práce. Ztrácejte více času. Oddejte se hloupým požitkům. Kdy jste se naposledy zasmáli? Kdy jste si naposledy užili volného dne a dělali věci, které Vás baví?

Bastet: 14.–28. července, 23.–27. září, 3.–17. října

Je v pořádku, když nevíte, co přijde dál. Postačí, že chcete něco jiného, než se odehrává teď. Nemůžete vždy znát celý výsledek, než začnete jednat. Během dubna se učte moc neplánovat a žijte hlavně tady a teď. Uleví se Vám.

Sekhmet: 29. července–11. srpna, 30. října–7. listopadu

Dostat se ze své komfortní zóny je o experimentování. A klíčem k experimentování je zaměřit se spíše na proces než na samotný výsledek. V měsíci dubnu myslete hlavně na to, že cesta je cíl.