Znamení zvěrokruhu, která staví fyzickou intimitu před lásku

Znamení zvěrokruhu, která staví fyzickou intimitu před lásku
Láska a fyzická intimita jsou spolu úzce spojeny. Avšak pokud se vás někdo zeptá, co spíše upřednostňujete, většina lidí odpoví „lásku“. To ale neplatí pro ty narozené v jednom z následujících znamení zvěrokruhu. Najdete se zde i vy?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Důvod, proč se s někým dáte dohromady, je ten, abyste uspokojili svou touhu po sexu. Není proto divu, že se nacházíte v tomto seznamu znamení, která dávají přednost sexu před láskou. Fyzická intimita je vaše potřeba, bez ní byste se cítili prázdní.

Nepotřebujete chodit s nikým jen proto, abyste uspokojili svou emocionální stránku, protože takto rozhodně nefungujete. Pokud vás partner sexuálně neuspokojuje, velmi záhy se ocitne osamocen, jelikož se s ním rozejdete a začnete si za něj hledat náhradu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste jedinec se svobodnou myslí a nehodláte se svazovat nějakými závazky. Pro vás je fajn si občas užít trochu té zábavy ve společnosti dalšího jedince, ovšem pokud dotyčný člověk není výjimečný, nic vás ve vašem společném vztahu nedrží.

Do postele s jinými lidmi chodíte pouze proto, abyste zažili nějaké nové dobrodružství a uspokojili svou touhu nemít každý den stejný. Nejste ten typ člověka, který by hned hledal někoho, s kým by se usadil, spíše příležitostně randíte nebo máte rádi sex na jednu noc. Pokud se zamilujete, ono zamilování vždy přichází až nějaký čas po prožité intimní chvíli.

Býk : Vždy zkoušíte nové věci ve Vaší ložnici, zdroj: Estrada Anton / Shutterstock

Beran (21. března – 19. dubna)

Vždy volíte sexuální intimitu před láskou. Líbí se vám, pokud můžete být někde dominantní, a v posteli se vám to daří až příliš dobře. Během milování jste velmi smyslní. Chcete tím docílit toho, aby váš partner toužil po dalším kole. To se vám opravdu daří. Nejste osoba, která by pěstovala hlubší city nebo náklonnost k ostatním lidem, a proto ten, který u vás předpokládá nějaké vzájemné hlubší spojení, bude velice zklamán.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste ochotni lásku rozdávat všem okolo sebe včetně svého partnera. Kdo k vám přijde, ten se okamžitě cítí milován. Žijete pro lásku, ovšem pokud by se vás někdo zeptal, zda máte raději fyzickou intimitu nebo lásku, k překvapení všech byste odpověděli fyzickou intimitu či byste si to raději pouze mysleli, abyste někoho nezranili. Je to pravda – láska pro vás příliš neznamená, pokud si můžete vybrat fyzickou intimitu. Mnohdy máte šílené sexuální fantazie.

A kde jinde je naplnit než ve vztahu? Vždy zkoušíte nové věci ve vaší ložnici. Partner vám to sice ne vždy musí schválit, ovšem vaše láska, kterou k němu cítíte, ho donutí, aby neremcal a plnil vaše přání.

Zdroj článku: