Na co se v dubnu mohou těšit jednotlivá znamení? Raci překvapí sami sebe, Váhy si budou užívat život

Na co se v dubnu mohou těšit jednotlivá znamení? Raci překvapí sami sebe, Váhy si budou užívat život
S probouzející přírodou se i v nás probouzí pozitivní energie. Zůstaňme na jejich vlnách a podívejme se, na co krásného se v dubnu mohou jednotlivá znamení těšit. 

Štěstí a radost je ve většině případů poměrně subjektivní záležitost, která je ovlivněna především naším vnímáním a pohledem na svět. Pokud vidíme na všem jen to nejhorší, nikdy nejspíš příliš šťastní nebudeme. Pokud se ale zaměříme především na to krásné, co nám život nabízí, budeme mnohem spokojenější a šťastnější. Tentokrát jsme se řídili tímto pravidlem a podívali jsme se, na co se mohou jednotlivá znamení těšit v dubnu. Co krásného si pro Vás tento měsíc přichystal? 

Beran (21.3. - 20.4.) - Sedmička pentaklů 

V dubnu se můžete těšit na odměnu za Vaše předchozí snahy. Všechna Vaše tvrdá práce a snaha bude konečně po zásluze odměněna a Vy si ji tak můžete tento měsíc vychutnat bez výčitek. Neusínejte ale na vavřínech a dále soustavně pracujte. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Páže pentaklů 

Dočkáte se velmi dobré zprávy, která může souviset s Vašim zaměstnáním. Dostanete nabídku, která prohloubí Vaše znalosti a zkušenosti. Další vzdělávání Vás bude velmi bavit a pomůže Vám také k seberealizaci. Využijte každou chvíli k načerpání nových informací. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Páže mečů

V dubnu budete mít skvělou příležitost vyjasnit si vztahy s člověkem, se kterým Vás v minulosti pojil nepříjemný svár. Zjistíte, že toho máte společného mnohem více, než jste si mysleli. Z nepřátel se tak dokonce mohou velmi brzo stát kamarádi. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Dvojka pentaklů

V dubnu překvapíte sami sebe. I v náročnějších situacích budete velmi sebevědomí a hravě vše vyřešíte. Využijete všechny své zkušenosti a inovativní nápady a dojdete k velmi úspěšnému řešení všech překážek. Obdiv Vašeho okolí bude zasloužený. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Čtverka pentaklů 

Těšit se v dubnu můžete především na materiální a finanční zajištění. Pomůže Vám k němu Vaše pracovitost a lpění na vyzkoušených a osvědčených postupech. Nenechejte se rozhodit okolím a pracujte podle svého uvážení. 

Budete dostatečně finančně i materiálně zajištěni
Budete dostatečně finančně i materiálně zajištěni | Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) - Velekněžka

V dubnu najdete cestu do svého nitra. Dopřejete si dostatek času, abyste poznali sami sebe a uvědomili si svou hodnotu, priority a přání. Začnete se konečně podle toho také řídit a díky tomu se dá koloběh událostí ve Vašem životě do pohybu. 

Váha (23.9. -23.10.) - Blázen 

Duben si budete užívat až bláznivě. S chutí se vrhnete do neznáma a budete si užívat každou novou příležitost, kterou Vám tento měsíc nabídne. Jen si dejte pozor na naivitu a přehnané riskování. Nemuselo by se Vám vyplatit. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Osmička holí 

Věci se dají do pohybu. Situace, která v minulosti ustrnula a nevyvíjela se, nabere velmi prudký spád. Bude to velká jízda Vy se budete cítit plní naděje a očekávání. Zahoďte obavy a užívejte si tento měsíc plný změn. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Trojka pohárů 

Můžete se v dubnu těšit na krásné chvíle s Vašimi blízkými. Nejen, že si užijete spoustu zábavy a smíchu, ale bude také co slavit. Důvodem k oslavě bude Váš velký úspěch v pracovní oblasti. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Dvojka mečů 

V dubnu se Vám podaří vyřešit situaci, před kterou jste již nějakou dobu zavírali oči. Báli jste se začít ji řešit, a tak jste raději předstírali, že vlastně vůbec neexistuje. Nyní ale seberete veškerou odvahu a to se Vám opravdu vyplatí. Úspěch máte jistý. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Eso holí 

V dubnu dostanete nový impuls pro změnu Vaší životní situace. Dostanete nabídku, která Vám změní život k lepšímu. Může se jednat především o pracovní nabídku, která bude výhodná nejen finančně, ale dá Vám možnost k seberealizaci. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Svět 

V dubnu se Vám podaří dokončit plán, na kterém již dlouhou dobu pracujete a zvažujete všechny možnosti. Vaše snaha se vyplatí a Vám se tak splní Vaše velké přání. 

Zdroj článku:
  • Autorský text