3 znamení, která své sliby dodržují a můžete se na ně s čímkoli spolehnout. Najdete se?

3 znamení, která své sliby dodržují a můžete se na ně s čímkoli spolehnout. Najdete se?
Někdo se prázdným slibům nevyhne, jiní svým slovům dávají větší váhu. Těmto třem znamením můžete s jejich sliby věřit a když se na ně obrátíte s problémem, rozhodně vás nezklamou. Kdo mezi ně patří? Najdete mezi nimi i sebe?

Rak

Starostliví a pečující Raci porušování slibů a pravidel nemohou vystát, což z nich dělá jedny z nejdůvěryhodnějších přátel. Když tedy něco slíbí, můžete s tím stoprocentně počítat. To samé ale očekávají i od svého okolí, takže kdybyste svůj slib porušili, budou vám to pravděpodobně připomínat do konce života.

Zpravidla nejsou těmi, kdo by z plánů vycouvávali. Když vám zkrátka dají slovo, udělají všechno pro to, aby ho dodrželi. Pokud plány s nimi sami nezrušíte, můžete si být jistí, že se ukážou. Nikdy by nikoho nenechali bezdůvodně v úzkých, zvlášť pokud jde o jejich rodinu a blízké přátele. Na to jim na ostatních až moc záleží.

Štír

Přestože Štíři působí záhadně a poněkud vypočítavě, jsou hrdí na svou upřímnost a spolehlivost. Svou reputaci si chtějí zachovat tak moc, že své sliby prostě dodrží, i kdyby se jim to vůbec nehodilo. Na rozdíl od Raků jim příliš nejde o to pomáhat svým blízkým, ale motivuje je spíše jejich vnitřní přesvědčení. Nejsou však bezohlední, jen se snaží o to, aby je ostatní viděli jako dobré a nápomocné lidi.

Může však být těžké z nich nějaký slib vůbec dostat, ale když už něco z pusy vypustí, udělají pro to maximum. Své slovo neberou na lehkou váhu, takže se u nich ani zdaleka nemusíte bát prázdných slibů.

Panna

Panny musí být za každou cenu organizované a občas je jejich perfekcionismus dohání k šílenství. Dbají proto i na nejmenší detaily a možná až příliš úzkostlivě se snaží dodržet vše, co slíbí. Kdyby to totiž neudělaly, znamenalo by to příliš velkou nerovnováhu v jejich uspořádaném životě.

Navíc jsou zvyklé být svým blízkým vždy po ruce a když je zklamou, stydí se za to. Většinou se to proto snaží vyřešit tak, že slibují jen to, co už měly stejně v plánu udělat. Tak nemohou nikdy na nic zapomenout.

 

Zdroje: