Nejšťastnější den v dubnu pro jednotlivá znamení: Blížencům se změní plány, Panny budou cestovat

Nejšťastnější den v dubnu pro jednotlivá znamení: Blížencům se změní plány, Panny budou cestovat
Štěstí na nás v dubnu čeká opravdu mnoho. Každé znamení má ale přece jen den, který bude vynikat nad ostatními. Který den to bude právě pro Vaše znamení zvěrokruhu?

Na každého z nás čeká v dubnu opravdu skvělý den, který nám přinese obrovské množství radosti, krásných pocitů a skvělých vzpomínek. Z tohoto dne budete čerpat pozitivní energii ještě dlouhý čas. Štěstí bude stát na Vaší straně. Jaký den to bude pro Vaše znamení zvěrokruhu? A jaké velké štěstí Vás potká?

Beran (21.3. - 20.4.) 

Středa 19. dubna 

Zamilovaní 

V tento den se budete muset poprat s velkou partnerskou zkouškou. Možná budete ze začátku vyděšení, ale večer budete usínat v objetí a s nádherným pocitem. V této zkoušce obstojíte a posilníte tak Váš vztah

Býk (21.4. - 21.5.) 

Pondělí 10. dubna 

Trojka holí 

V pondělí 10. dubna se Vám podaří vykašlat se na zajeté vzorce řešení pracovních úkolů a přijdete s něčím novým a inovativním. V tom Vám pomohou také kolegové, se kterými budete na stejné vlně. Úkol bravurně vyřešíte a vysloužíte si tak obdiv nadřízených

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Pátek 21. dubna 

Věž

V tento den se naprosto zhroutí Vaše dosavadní plány. Truchlit ale ani nestihnete, protože velmi rychle přijdete s nápadem novým, který se ukáže jako mnohem lepší a výhodnější, než byl ten původní. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Středa 5. dubna 

Devítka pentaklů 

Ve středu se Vám podaří složit velmi náročnou zkoušku. Nezaleknete se a využijete všech svých dosavadních znalostí a zkušeností. To Vám přinese velkou hojnost a bohatství. A to nejen finanční, ale získat můžete také nové skvělé přátele. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Čtvrtek 13. dubna 

Svět 

Již dlouhou dobu pracujete na úkolu, jehož úspěšné zakončení je pro Vás velmi důležité. Ve čtvrtek 13. dubna dojdete konečně k cíli a tento úkol završíte excelentním způsobem. Vše do sebe zapadne jako puzzle a Vy si budete moci užívat pocit štěstí a vítězství.

Váhám se ozve minulost, která jim přinese do života štěstí
Váhám se ozve minulost, která jim přinese do života štěstí | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Neděle 9. dubna 

Vůz 

V tento den Vás čeká velká cesta. Nemusí to být nutně někam daleko. Na této cestě ale zažijete velmi krásné věci, které budou důležité i pro další vývoj Vašeho života. Psychicky Vám velmi pomůže a postaví Vás opět na nohy. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Pondělí 24. dubna 

Šestka pohárů 

Vaše štěstí v tento den bude pramenit především z minulosti. Ta se ozve ve chvíli, kdy to nebudete vůbec čekat. Výsledek ale bude stát za to. Minulost se totiž opět stane současností a přinese Vám do života velké štěstí. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Pondělí 3. dubna 

Rytíř mečů 

V práci se dostanete do konfliktu s člověkem, který se snaží uměle vyvolat problém. Vám se ale podaří zachovat klidnou hlavu a celou situaci skvěle ustojíte. Špatné světlo tak nakonec padne na viníka této události a Vy tak vyjdete ze situace jako vítěz. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Sobota 22. dubna 

Desítka pentaklů 

Největší štěstí najdete v tento den ve své rodině. Budete si skvěle rozumět a užijete si nádherné chvíle. Uvědomíte si tak, jakým bohatstvím pro Vás Vaše rodina je. Můžete se na sebe spolehnout a jste si vždy velkou oporou. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Úterý 11. dubna 

Trojka pentaklů

V úterý se setkáte s nepříjemnou kritikou. Osoba z vašeho okolí Vás bude kritizovat a poukazovat na vaše chyby. Ze začátku budete sice trochu uražení, ale nakonec si uvědomíte, že to s Vámi tento člověk myslí dobře a využijete kritiku pro zlepšení svého chování a aktivit.

Vodnáři splní zbývající úkoly, které je čekají
Vodnáři splní zbývající úkoly, které je čekají | Zdroj: Tanoy1412 / Shutterstock

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Pátek 8. dubna 

Síla 

V tento den si budete život užívat plnými doušky. Budete se cítit sebevědomí a plní energie. Využijete toho a pustíte se do úkolů, ke kterým Vám chyběla odvaha. Díky tomu získáte vše, po čem již nějakou dobu toužíte. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Neděle 30. dubna 

Rytíř pentaklů 

V neděli se Vám vyplatí vaše pracovitost. Je sice víkend, ale Vy ani tak nezahálíte. Využijete volného času k přemýšlení tak úkoly, které na Vás následující týden čekají. A napadne Vás něco opravdu geniálního. 

Zdroj článku:
  • Autorský text