Nejšťastnější týden v dubnu pro jednotlivá znamení: Berani obstojí ve zkoušce, Lvi využijí zkušenosti

Nejšťastnější týden v dubnu pro jednotlivá znamení: Berani obstojí ve zkoušce, Lvi využijí zkušenosti
Duben si toho pro nás chystá opravdu mnoho krásného, a právě proto jsme se podívali, který týden bude pro jednotlivá znamení tím nejšťastnějším a nejkrásnějším.

Jaký si to uděláš, takový to máš. Proto jsme se zeptali tarotových karet nejen na to, jaký týden v dubnu pro Vás bude ten nejšťastnější, ale dozvíte se také, jak můžete své štěstí podpořit a znásobit. Co krásného na Vás v tomto týdnu čeká? Budete si užívat láskyplné dny, pracovní úspěchy, nebo se dokonce konečně zlepší Váš zdravotní stav? 

Beran (21.3. - 20.4.) - Pětka holí 

Nejšťastnější týden: 17. dubna až 23. dubna 

Tento týden pro Vás bude plný zkoušek a budete stát před velkou výzvou. Během tohoto boje získáte velmi cenné zkušenosti a informace, které pozitivně ovlivní váš další vývoj. Nebraňte se a pusťte se s chutí do toho. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Osmička holí 

Nejšťastnější týden: 3. dubna až 9. dubna 

Do Vašeho života vstupují velké pozitivní změny a právě v tomto týdnu vyvrcholí. Přijdou velmi nečekaně a vše se odehraje hodně rychle. Situace nebude ani vyžadovat vaši přílišnou aktivitu a vše bude řízeno spíše osudem. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Trojka pohárů 

Nejšťastnější týden: 17. dubna až 23. dubna 

Náročné období je za Vámi a tento týden si vychutnáte zasloužené oslavy ve společnosti skvělých přátel a milých lidí. Můžete tak dokonce potkat osobu, která bude pro váš život velmi důležitá a přínosná. Nebraňte se tak společenským akcím a seznamování. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Císařovna 

Nejšťastnější týden: 3. dubna až 9. dubna 

Díky energii a inspiraci, která Vás tento týden doslova zaplaví, se Vám bude skvěle dařit  obchodech a pracovních záležitostech. Budete empatičtí a Vaše schopnost naslouchat bude na velmi vysoké úrovni. Díky tomu dosáhnete všeho, co si na začátku týdne naplánujete. 

Inspirace bude vaším hnacím motorem
Inspirace bude vaším hnacím motorem | Zdroj: Vasilyev Alexandr / Shutterstock

Lev (23.7. - 22.8.) - Osmička pentaklů 

Nejšťastnější týden: 17. dubna až 23. dubna 

Úspěch na Vás čeká především v pracovní oblasti. Vaše zkušenosti a schopnosti jsou na velmi vysoké úrovni a tento týden se Vám podaří je zúročit. Díky nim vyřešíte náročný úkol a pak už si budete jen vychutnávat zasloužené volno a odměnu. 

Panna (23.8. - 22.9.) - Velekněžka 

Nejšťastnější týden: 17. dubna až 23. dubna 

Tento týden bude vyžadovat velkou dávku Vaší trpělivosti, zkušeností a intuice. Podaří se Vám skvěle odhadnout, kdy je dobré nechat věci jen tak plynout a příliš do nich nezasahovat. To se Vám vyplatí a Vy se posunete o velký krok vpřed ke svému cíli. 

Váha (23.9. -23.10.) - Královna pohárů 

Nejšťastnější týden: 24. dubna až 30. dubna 

Tento týden se výrazně zlepší Vaše vztahy. Nejen ty partnerské, ale především pracovní a přátelské. Budete svému okolí naslouchat a díky empatii se budete snažit být svému okolí nápomocní. To Vaši přátelé a kolegové ocení a uvědomí si, jak skvělým člověkem jste. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Smrt 

Nejšťastnější týden: 10. dubna až 16. dubna 

V polovině dubna se Vám podaří ukončit situace a záležitosti, které Vám do života již nic dobrého nepřinášeli. Možná to pro Vás  bude trochu bolestivé, ale budete si vědomi toho, že to je to nejlepší, co pro sebe v tuto chvíli můžete udělat. A výsledky Vašeho rozhodnutí se brzo dostaví. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Osmička pohárů 

Nejšťastnější týden: 24. dubna až 30. dubna

V tento týden se dočkáte změn, které Vás velmi zasáhnout. Jedna etapa Vaše života bude ukončena. Může se jednat například o změnu zaměstnání. Budete sice chvíli smutní, ale nakonec budete oslavovat. Tato změna bude k lepšímu a velmi Vám pomůže. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Čtverka pohárů 

Nejšťastnější týden: 10. dubna až 16. dubna 

Začátek dubna pro Vás bude nepříjemný. Budete propadat pocitům apatie, smutku a nudy. Druhý dubnový týden Vám ale nažene novou energii do žil a Vy se budete opět cítit naprosto skvěle. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Dvojka pentaklů 

Nejšťastnější týden: 17. dubna až 23. dubna 

Třetí dubnový týden se Vám podaří porazit překážky, které Vám osud do cesty postavil. Toto řešení zvládnete hravě a s radostí. Rozhodování pro Vás bude velmi snadné a podaří se Vám dokonce využít nečekané příležitosti. 

Ryby (21.2. - 20.3.) - Královna holí 

Nejšťastnější týden: 24. dubna až 30. dubna

Tento týden objevíte skrytou vnitřní sílu a schopnost, která Vám pomůže v jednání s lidmi. Dokážete být citliví a empatičtí, ale zároveň prosadit své názory a touhy, a niž byste někomu ublížili. 

Zdroj článku:
  • Autorský text