Láska prochází televizí: Užijte si s partnerem dokonalé filmové rande

Láska prochází televizí: Užijte si s partnerem dokonalé filmové rande
Chcete posílit pouto s partnerem? Co takhle uspořádat pro něj filmovou noc? Je to jistě jeden z nejpohodlnějších způsobů, jak prožít kvalitní čas se svou spřízněnou duší. Zahrnuje spoustu příležitostí k mazlení, navíc ji můžete bezstarostně strávit v pyžamu.

Jak si ale v tom moři zajímavých filmů vybrat takový, který by se líbil vám i vaší drahé polovičce? Žádný strach, máme pro vás tipy na vše od romantiky přes komedie až po horor, které můžete sledovat v pohodlí domova a partnerovy vřelé náruče.

Princezna Nevěsta (1987)

Nestárnoucí pohádková fantasy, která by se mohla snadno řadit mezi čistě romantické filmy, kdyby zároveň nebyla tak zábavná a dobrodružná. Vydejte se s krásnou princeznou Buttercup a odvážným Westleym na cestu plnou pirátů, kouzelníků a podivuhodných stvoření do země, kde jeden rozmarný princ potřebuje dostat za vyučenou.

Sám doma (1990)

Existuje lepší způsob, jak si užít filmové rande, než se přitulit k příteli a současně se společně vrátit do dětských let? Pokud jde o filmy z dětství, Sám doma patří bezpochyby k nejoblíbenějším. Od zábavy přes drama až po akci a důležitost rodiny – v tomto snímku zkrátka najdete od všeho něco a vychutnáte si kouzelnou vánoční atmosféru.

Druhý díl Sám doma samozřejmě také stojí za to! Zdroj: New Africa / Shutterstock

Trilogie Pán prstenů (2001–2003)

LOTR je série fantasy filmů, které snad ani není třeba představovat. Kdo by neznal chrabrého hobita Froda, jenž spolu s kamarádem Samem vyráží na nebezpečnou výpravu za zničením mocného Sauronova prstenu? Množství fascinujících zvratů dá prostor hlubokým a vášnivým diskuzím s vaším partnerem.

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004)

Rozchod s láskou vašeho života může být skličující. Nepřejete si někdy zkrátka zapomenout? Vymazat vzpomínky na vztah a začít znovu s čistým štítem? Podobná je zápletka tohoto romantického snímku. Joel (Jim Carrey) zjistí, že si jeho přítelkyně Clementine (Kate Winslet) nechala vymazat z paměti jejich bouřlivý vztah. Ze zoufalství se odhodlá ke stejnému zákroku, jen aby si náhle uvědomil, že Clementine stále miluje. Po tomhle rozhodně zatoužíte svého přítele obejmout…

Návrh (2009)

Další romantický film ideální ke sledování ve dvou je zábavná komedie Návrh – v hlavní roli se Sandrou Bullock a Ryanem Reynoldsem. Arogantní Margaret Tateové hrozí deportace z USA. Aby se zachránila, předstírá zasnoubení s asistentem Andrewem, jenž z toho není dvakrát nadšený, protože upřímně – svou příšernou šéfku nemůže vystát. Okolnosti je navíc nutí lhát Andrewově milé rodině. Margaret si uvědomí, že co dělá, je špatné. Kromě toho se do Andrewa opravdu zamiluje.

V zajetí démonů (2013)

Na závěr malé hororové doporučení a skvělá šance omotat paže kolem vašeho partnera. Série V zajetí démonů vychází ze skutečných zážitků exorcistů Eda a Lorraine Warrenových. Je rozdělena do několika příběhů, z nichž každý představuje děsivou cestu manželů snažících se vyřešit paranormální případy. Ztlumte světla, pusťte si tenhle snímek a schválně, kdo se bude bát víc…

I takhle může vypadat společné koukání na horor. Zdroj: Marcos Mesa Sam Wordley / Shutterstock
Zdroje článku: