Orishové předpovídají, jaký bude leden 2023. Čekají nás nové začátky

Orishové předpovídají, jaký bude leden 2023. Čekají nás nové začátky
První měsíc v roce přináší většinou spoustu očekávání a nové začátky. Je to nejlepší čas, abyste začali žít podle nových pravidel. Ať už chcete změnit způsob stravování, spací návyky nebo programy chování, Orishové vám budou v prvním měsíci v novém roce přát. Co přesně přímo vašemu znamení předpovídají Orishové?

Beran

21. 3. – 20. 4.

Orishové říkají, že byste měli být na pozoru, co se týče pracovních příležitostí. Nejspíš budete muset pustit některé staré nebo zaběhnuté pracovní projekty, abyste dali prostor novým. Během procesu pouštění se ukážou některé charakteristiky lidí, které vás překvapí. Buďte silní a nenechte se ovládnout emocemi. 

Býk

21. 4. – 21. 5.

V lednu vás čeká velký pocit zamilovanosti. Mysleli jste si, že už jste na tento pocit staří a že to nejlepší máte za sebou. Opak je ovšem pravdou. Pozor, tento pocit nemusíte pociťovat k osobě, můžete se zamilovat do vaší práce, zvířete nebo kamarádky. Láska nezná hranice. 

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

V lednu budete uvažovat o tom, jak byste mohli šířit dobro mezi lidmi. Sice máte svoji práci rádi a věříte v její potenciál, ale cítíte, že v sobě máte hodně lásky, kterou chcete předávat dál. Zkuste se spojit s někým známým a jít do toho společně. 

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaše předsevzetí začnete žít a budete sami ze sebe překvapení, jak moc se vám daří naplňovat. Budete ale cítit, že někteří lidé nechtějí, abyste se změnili. I když se totiž snažíte žít lepší a zdravější život, někteří nejbližší nebudou rádi, že vidí, jak se měníte, a budou mít pocit, že už je nepotřebujete. Dávejte jim neustále tolik lásky, kolik potřebují. 

Lev 

23. 7. – 22. 8.

Orishové chtějí, abyste si v lednu odpočinuli. I když je nový rok, tak zrovna u vás platí, že to je jenom změna čísla a nemáte to vůbec řešit. V lednu tedy zpomalíte a budete mít čas podívat se vědoměji na své myšlenky a pocity, které jste dlouho přehlíželi. 

Panna

23. 8. – 22. 9.

V lednu na vás čeká velké překvapení. Buďte co nejvíce v přítomném okamžiku. Zkuste pojmenovávat věci, které vidíte, co děláte a co cítíte. Když potom přijde něco, co nečekáte, dokážete se lépe a rychleji adaptovat. Nemusíte se ničeho bát, všechno povede k pozitivním změnám. 

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Orishové se smějí tomu, co vás v lednu čeká. Budou se vám dít velmi paradoxní situace, kdy si budete připadat jako ve filmu. Zbytečně neříkejte všem, co se vám děje, nebo budete za blázna. Vyberte si lidi, kteří mají stejné myšlenkové pochody jako vy, abyste mohli sdílet svůj každodenní život. To, že žijete se svojí rodinou, ještě neznamená, že jim musíte vše říkat. 

Štír

24. 10. – 22. 11.

Jestliže se vám nedaří naplnit všechno, co jste si stanovili jako předsevzetí do nového roku, hlavně se kvůli tomu netrapte. Jedna z věcí, na které totiž musíte zapracovat, je, abyste na sebe nebyli tolik přísní. Nikdo není dokonalý a cokoliv se vám nepovede, tak vás alespoň něco naučí. 

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V lednu budete stále přemýšlet nad uplynulým rokem 2022, jelikož jsou tam stále chvíle, které vám zůstaly v paměti. Zaměřte se na odpuštění, a to nejenom ostatním lidem, ale i sami sobě. Díky tomu se vám uleví. 

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V lednu budete mít spoustu práce, což je super, protože nebudete přemýšlet nad zbytečnostmi a budete se zaměřovat opravdu jenom na to, na co musíte. Chcete vydělat hodně peněz, tak víte, že pro to musíte i něco udělat. 

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V lednu přehodnotíte svoje priority a hodnoty. V minulých letech jste příliš pracovali. Máte pocit, že chcete věnovat více času i jiným oblastem vašeho života, jako je třeba sport, zábava nebo cestování. Všechno jde velmi přirozeně a plynule, nemusíte se přehnaně snažit něco měnit. Jen běžte s tím, jak to cítíte, a věřte svojí intuici. 

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Orishové vám posílají hodně sil do prvního měsíce nového roku. V roce 2022 jste si prošli mnohými změnami, proto je čas, abyste si vytvořili pevné zázemí a stabilitu v životě. To může mít různé podoby pro každého z vás – ať už je to domov, osoba nebo domácí mazlíček. 

Zdroj článku:
  • Autorský text