Velký týdenní horoskop: Berani se uklidní, Lvi začnou jednat a Vodnáři procitnou

Velký týdenní horoskop: Berani se uklidní, Lvi začnou jednat a Vodnáři procitnou
Začíná rok 2023 a většina z nás má určitě spoustu očekávání. Přečtěte si, co vás podle horoskopu čeká hned první týden v lednu. Pro mnohé to bude pomalý návrat do práce, pro jiné ještě přemýšlení o svých předsevzetích. Každopádně to bude rok navracení se zpátky k sobě, ke své duši a své podstatě, což symbolizuje číslo 23. 

Beran

21. 3. – 20. 4.

Svátky klidu a míru nemusí být vždy pro každého opravdu odpočinkem. Vy jste ve skutečnosti rádi, že celý ten shon, návštěvy a přejídání skončilo. Konečně zase najíždíte na svůj režim, ve kterém se cítíte komfortně. Sednete si doslova na židli a vydechnete, uklidníte se. Nakonec si ale uvědomíte, že jste konec roku strávili opravdu pěkně a prohloubili jste vztahy s některými blízkými.

V práci navážete nové kontakty, jelikož začínáte pracovat na novém projektu. Bylo už zapotřebí, abyste přišli do nové sociální bubliny a dosáhli většího nadhledu. Mějte uši nastražené, jelikož se mohou rozdělovat odměny nebo zapomenuté dárky z Vánoc. Pokud budete dostatečně přítomní, taky dostanete nějakou maličkost, která vám ale udělá velikou radost. 

Býk

21. 4. – 21. 5.

První týden v lednu očekávejte nový příval energie. Přes svátky jste si odpočinuli a potřebujete zase rozproudit krev v žilách. Bude pro vás důležité, abyste si stanovili jasné cíle. Hned začátek ledna a jeho záměr totiž ovlivní, jak se budete cítit po celý rok. Nezapomeňte také myslet na manifestaci ohledně rodiny, je nutné si dávat cíle nejenom v práci.

Vrátí se vám také jedna nevyřešená událost z minulosti, kterou bude potřeba řešit. Ujistěte se, že nad tím strávíte tolik času, kolik je potřeba, ne zbytečně více, ale ani to neignorujte. Zkrátka v přítomném okamžiku vše vyřešte tak, jak to budete cítit, použijte ale také rozum. 

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Velmi dlouho na něco čekáte. Ať už je to pozitivní zpráva od doktora, finanční odměna nebo SMS od milované osoby, konečně se dočkáte. První lednový týden přinese totiž dořešení starých záležitostí. Uvolní se energie, které byly dlouho zaseknuté a nepřály vám, a tak se budete cítit konečně více v klidu. Nezapomínejte ale na morálku, může se stát, že k vám přijdou zákeřné myšlenky, kterých se ale jednoduše zbavíte procházkou nebo časem stráveným s rodinou.

Co se týče vašeho finančního konta, tak se přestanete tolik bát. Minulý rok přinesl hlavně v médiích hodně informací o ekonomické situaci, což ve vás vyvolalo nejistotu a zbytečné obavy. V lednu si ale uvědomíte, že se opravdu nemáte čeho bát a začnete si dělat plány do budoucna. Stanovíte si jasný cíl, za co chcete utratit větší obnos peněz tak, aby vám to udělalo radost, ale také rodině. 

Rak

22. 6. – 22. 7.

I když už je nový rok, stále máte čas na to, abyste si určili své předsevzetí a cíle do celého roku 2023. Přestaňte poslouchat ostatní a udělejte to přesně podle sebe. Chcete si napsat do deníku vaše přání nebo raději vytvořit nástěnku přání? Když si potom tyto sny jednou za čas připomenete, budete jistěji vědět, kam směřujete, a udržíte si své hodnoty. Do budoucna totiž přijde několik lidí, kteří vás budou chtít zneužít, tak se pořádně připravte.

Ve vašem vztahu si užíváte každý své aktivity a přátele. V prosinci jste s druhou polovičkou strávili hodně času, proto není potřeba, abyste nyní navzájem žárlili nebo si vyčítali to, že nejste pořád spolu. Naopak, pokud budete umět být i sami bez sebe, budete se na sebe navzájem více těšit. 

Lev 

23. 7. – 22. 8.

Už několik měsíců v sobě držíte nezodpovězenou otázku a něco, co vám nedá spát. V prvním lednovém týdnu vám doslova dojde trpělivost, a konečně začnete jednat. Žijeme jenom jednou, proč tedy neustále čekat, že se všechno vyřeší za nás? Ignorování reality a neustále utíkání od problémů ve vašem případě není řešení. Potřebujete se všemu postavit čelem, ať už jsou to lidé, práce nebo cokoliv jiného.

V prvním lednovém týdnu také očekávejte hádku v rodině. Vy nebudete přímo ten, koho se bude konflikt týkat, ale stanete se toho součástí. V určitém bodě budete chtít zasáhnout, ale bude lepší, když se budete držet zpátky. Nemusíte mít na všechno názor a klidně si držte svůj vnitřní klid. 

Panna

23. 8. – 22. 9.

Už jste si uvědomili, že to všechno není jenom o vás? Zbytečně jste se v posledních měsících stresovali, protože jste měli pocit, že jsou všechny oči na vás. V lednu vás ale jedna blízká osoba přenese zpátky do reality a uvědomíte si, že nad sebou až moc přemýšlíte. Uvědomte si, že každý má svoje starosti a problémy a lidé opravdu nemají čas zabývat se tím, co se vám asi honí hlavou.

Přestanete tolik řešit, co si kdo myslí, a začnete žít svoji pravdu. Co to znamená? Po návratu do práce si totiž uvědomíte, jak moc občas lžete sami sobě. Strávili jste totiž nějakou dobu mimo pracoviště. Jak se po svátcích vrátíte zpátky mezi kolegy, tak otevřete oči. Začnete více vnímat, co je pro vás správné a co ne. Nejspíš přehodnotíte i některé vztahy s kolegy. Nebojte se stát sami za sebou.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

První lednový týden přinese pozitivní náladu a dobrý start do nového roku. V minulosti jste již trpěli dost a není důvod, abyste se k tomu neustále v myšlenkách vraceli. Konečně jste si uvědomili, že není potřeba vídat lidi, kteří vám sají energii. Naštěstí nebudete muset řešit žádné zbytečné konflikty, ale vše se bude dít naprosto přirozeně a jako mávnutím proutku změníte svůj pohled na spoustu věcí.

Také se připravte na velký apetit, na konci prosince jste hodně jedli, roztáhli jste váš žaludek a bude chvíli trvat, než se vrátíte zpátky do takových stravovacích návyků, na které jste zvyklí. 

Štír

24. 10. – 22. 11.

Umíte ještě vůbec odpočívat? S koncem roku jste byli v obrovském shonu a nyní se cítíte velice unavení. I když je začátek ledna, neznamená to, že pojedete na plný plyn. Jste člověk a ne robot, to si pamatujte. Proto buďte shovívaví ke svému tělu i duši. Naštěstí v práci nic nehoří, proto máte příležitost k tomu, abyste načerpali sílu. 

To, že se cítíte vyčerpaní, není důvod, abyste byli na lidi zlí. Nemusíte nikomu nic vysvětlovat a klidně raději nechte některé zprávy chvíli nezodpovězené, nic se nestane. Vaše negativní emoce musíte samozřejmě ventilovat pryč z těla, ale vědomě! Ujistěte se, že neubližujete někomu kolem vás. 

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V roce 2022 jste posunuli svůj vztah na další úroveň, v prvním týdnu v lednu budete mít konečně čas, abyste se zastavili a uvědomili si všechny ty věci s tím spojené. Můžete také čekat určité překvapení, které vám zlepší náladu. Vaše druhá polovička se snaží, abyste se měli co nejlépe, jelikož na vás doposud neměla tolik času, kolik byste si zasloužili. 

V práci se vám nedaří vrátit do zaběhnutých kolejí. Všechno, na co sáhnete, tak se zřejmě pokazí. Zkuste všechno brát s humorem a spíše se tomu zasmát. Hlavně se nelitujte, to je to nejhorší, co můžete udělat. Není nic špatného na tom, když někoho poprosíte o pomoc. Uvidíte, že to spíše lidi potěší, protože s vámi rádi spolupracují.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Vstupujete do nového roku s velkými očekáváními a sny. Ano, je dobré mít předsevzetí a vědět, čeho chceme v životě dosáhnout. Ale pozor. Pokud si půjdete tvrdě za tím, po čem toužíte, a nebudete brát ohled na ostatní lidi, stane se z vás robot, který sice má vše, co si zamane, ale nikdo vás nebude mít rád. Proto tento první týden v roce 2023 hlavně myslete na rovnováhu a to, jak všechny oblasti života vyvážit, aby vše bylo v pořádku.

Také myslete na svoje zdraví. V prosinci jste sportu moc nedali a ani stravování nebylo úplně nejzdravější. V prvním týdnu v lednu přehodnotíte, jak o sebe lépe pečovat. 

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Dlouho jste trpěli pocitem méněcennosti, což se projevovalo vaším submisivním chováním. V prvním lednovém týdnu ale potkáte blízkou osobu, která vám doslova otevře oči. Uvědomíte si, že to, že na vás někdo nemá čas, není kvůli tomu, že by vás nechtěli vidět, ale proto, že řeší opravdu jiné problémy. Najednou se vám uleví a uvědomíte si svoji sebehodnotu. Konečně se přestanete vnucovat těm, kteří o to nestojí.

Jestliže jste čekali na nový začátek, tak pro vás se v novém roce nic moc nemění. Pokračujete v práci tam, kde jste v minulém roku skončili. Pomalu a postupně najíždíte zpět na svůj režim. Zkuste alespoň ráno nebo večer zařadit do svojí rutiny nějakou malou změnu, třeba suché kartáčování celého těla nebo pleťovou masku. Malými a postupnými krůčky se budete cítit opravdu o dost lépe. 

Ryby

21. 2. – 20. 3.

I když většina lidí v práci bude mluvit o skvělých svátcích, nenechte se rozhodit, že jste je zase tak v klidu neměli. Zaprvé, tito lidé nemusí říkat celou pravdu a zadruhé, vy jste se chovali nejlíp, jak jste mohli. Každý má v rodině starosti i radosti, proto můžete být rádi za to, odkud vlastně pocházíte. V prvním týdnu v lednu pomalu najedete zpátky na pracovní proces, ale nikam se nepoženete. 

Ve vztahu na sebe s druhou polovičkou nebudete mít moc času, a tak si uvědomíte, že se občas opravdu hádáte jen kvůli kravinám, a ke konci týdne budete rádi, že máte zase čas sami pro sebe. 

Zdroj článku:
  • Autorský text