Finanční horoskop na leden 2023. Bude se vám dařit v oblasti práce a peněz?

Finanční horoskop na leden 2023. Bude se vám dařit v oblasti práce a peněz?
Peníze nerostou na stromě a o jejich přísun se ve většině případů musíme zasloužit prací. Jak se vám bude v práci dařit v lednu 2023? Bude vaše snaha adekvátně ohodnocena? 

Občas se nám peníze podaří získat i náhodou. Může se jednat o výhru, dar nebo třeba dědictví. Ve většině případů se ale musíme o finanční příjem zasloužit prací. I v té se nám ale občas daří lépe a jindy zase hůř. Jak se bude dařit v lednu jednotlivým znamením? Budete plní chuti do práce a za svou odvedenou práci také náležitě odměněni? Nebo vás příliš štěstí nečeká a budete muset sáhnut do vašich finančních rezerv? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V lednu může vaše finanční a pracovní úspěchy negativně ovlivnit konkurence nebo kolegové. Nepouštějte se s nimi do žádných velkých bojů a raději vsaďte na svou pracovitost, a především čestnost. Pravda nakonec vypluje napovrch a vy budete odměněni. Štěstí vás může potkat také na služební cestě. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Tento měsíc vás práce bude opravdu bavit. Do práce budete chodit s chutí a úsměvem. Vaše pracovní nasazení ocení především nadřízení a vy se dočkáte finanční hojnosti. To vám ale mohou závidět vaši kolegové, a vám se tak zhorší vztahy na pracovišti. Raději se svým štěstím příliš nechlubte. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Váš velký finanční a pracovní úspěch pozitivně ovlivní člověk, který vás bude považovat za velmi schopnou a silnou osobnost. Nabídne vám novou práci nebo projekt, který vás dostane na výsluní úspěchu. Jednat se bude o dlouhodobý projekt. Nebojte se ho přijmout. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Dejte si pozor, abyste se v lednu vlastní vinnou nepřipravili o práci, a tím i o přísun financí. Můžete se nechat zlákat jednoduchým řešením, které ale nebude příliš čestné. O vašem chování se brzo dozví váš zaměstnavatel, a vy si tak můžete vysloužit finanční sankce nebo dokonce výpověď. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Leden vám nabídne novou pracovní příležitost, která může částečně změnit váš dosavadní pracovní směr a zaměření. Možná dokonce budete muset za novou prací cestovat. Opravdu se vám to ale vyplatí a finančně si velmi polepšíte. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V lednu na vás čekají nové pracovní úkoly. Budete se muset nejen zaučovat novou práci, ale také se více ve svém oboru vzdělávat. Vše vám ale půjde pěkně od ruky a dočkáte se adekvátního finančního ohodnocení. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Po finanční stránce se vám v lednu bude dařit naprosto nádherně. Kromě vaší současné práce můžete dostat také příležitost otevřít si svou vlastní živnost v oboru, který vás již delší dobu láká. Nebude to sice jednoduché, ale finančně se to opravdu vyplatí. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Dejte si v lednu velký pozor na falešné kolegy. Některý z nich může udělat velkou chybu, kterou se ale pokusí hodit na vás. Pokud nebudete obezřetní, můžete se dostat do nepěkných finančních problémů a být potrestáni za svého kolegu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Pokud nechcete být v lednu v práci potrestáni nepříjemnou pokutou, pohlídejte si, aby veškeré vaše dokumenty byly v pořádku. Pozor si dejte především na termíny odevzdání práce. Důležité také je zkontrolovat, zda jste vaši práci odvedli přesně tak, jak bylo zadáno, a nedopustili se závažné chyby. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

V lednu se můžete dočkat prodloužení smlouvy, přidání peněz, nebo dokonce povýšení. Díky tomu získáte krásnou finanční stabilitu. Neusínejte ale na vavřínech a dále svědomitě pracujte. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Tento měsíc se vám může skvěle finančně dařit a i práce vás bude opravdu bavit. Radost vám ale mohou pokazit závistiví kolegové, kteří o vás budou šířit pomluvy a bludy. Zachovejte ale klid a nenechejte se rozhodit. Vše dobře dopadne. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

V lednu se v práci ujmete velmi náročných úkolů a uděláte vše pro to, abyste tyto úkoly splnili na výbornou. A to se vám taky povede. Vaši nadřízení to náležitě ocení a vy se dočkáte krásné sumy, kterou jste nečekali. 

Zdroj článku:
  • Autorský text